crazydaisy moc smutny. Na startovni care 2 velky vyrazny strany jako cssd a ods dneska lezej na smetisti dejin, misto toho kazdy volby vyroste nejakej obskurni spolek, kterej prezije jedno max. dve volebni obdobi. Fakt zmar toto
Aktuální česká politická situace
nonemy aha no presne, pokud je znakem demokracie to, jestli "cti evropske hodnoty", pak by meli vymenit obyvatelstvo zrejme
moora Spíš na smrtelné posteli. Něco takového utrousil například v neděli Moravec, od něj bych nečekala jen tak něco plácnout.
moora na Twitteru bylo těch drbů víc, třeba, že tuhle neležel na interně, ale na psychiatrii, nebo že už mu nějak brutálně selhávají játra/ledviny/doplň libovolný orgán, nebo že je po mrtvici... všechny pochopitelně z důvěryhodného nejmenovaného zdroje. :))
nonemy aha no presne, pokud je znakem demokracie to, jestli "cti evropske hodnoty", pak by meli vymenit obyvatelstvo zrejme
promiň, ale asi ti nerozumím
Co je špatně na evropských hodnotách? Takže se ptám znovu, ty bys chtěla zkorumpované soudy, které budou nahrávat jen vybraným, likvidaci médií s názorem, který se nehodí vládnoucí straně, likvidaci vybraných škol, kontrolu nad policií, armádou, diplomacií, tak aby to nahrávalo jen vládnoucí straně? Vždyť to je doprčic komunismus, to už jsme tady měli a já doufala, že už to nikdo nechce.
Sweet Potato Jo, to mě taky zaujalo, formuloval to (pochopitelně) dost opatrně, nicméně taky s odvoláním na nějakej zdroj ze špitálu.
moora zejtra to probereme na srazu :)
nonemy a ty vis presne, co se tam skutecne deje? ja ne.
ad hodnoty- ze nam byly narizovane z ustredi "ty spravne" si dobre pamatuju, jestli z moskvy nebo brusele, ani jedno s demokracii nema nic
Tak jsem koukla na insta Ále a na Andelu se tam s ni fotili docela mladi priznivci. At se nam to libi nebo ne. To jsou holt ty nevyhody demokracie, kazdej si voli, jak chce. Ja teda uz zazila tu jednu jedinou spravnou pravdu a to, ze kdo nejde s nami, jde proti nam. A vracet bych to nechtela. Davam vinu za soucasnou situaci hlavne naprosto neschopne a slabe opozici. Meli dost casu najit osobnosti a sestavit kvalitni program a kde nic, tu nic. Koho volit, aby se clovek nemusel stydet je temer neresitelny.
s tímto kromě poslední věty (tam já osobně, a to osobně podtrhuji, nemám problém) souhlasím.
osobně nevidím moc jako řešení nadávat na lidi, kteří volí babiše, taky se mi to nelíbí, ale jsem asi schopna v některých případech vyhlédnout ze své bubliny a tu jejich motivaci pochopit, byť to bolí... ten problém vínám jako daleko širší, než se nezvládnout dohlédnout bližší čivzdálenější budoucnost, vlastně se dost ztotožňuji i s tím, co psala dzizisketa ...
viktorka_od splavu Do Polska a Maďarska si do hloubky netroufnu, ale ta první část, že tady demokracie není?
Sweet Potato protoze uz nas zase ridi to ustredi
viktorka_od splavu tak informací je k tomu spousta, ale myslím, že je zbytečné jejich vkládání, kdybys chtěla, tak si je najdeš
Zbytek příspěvku mažu, asi už jsem moc předjímala. Tímto se viktorce omlouvám.
viktorka_od splavu Dík za odpověď.
Sweet Potato já mám nějaké takové tušení už od té jeho hospitalizace. Samozřejmě absolutně nepodložené.
Sweet Potato z tohodle prohlaseni mi vychazi, ze je asi v marnici.
V pondělí se podle informací Novinek v areálu ÚVN pohybovali členové prezidentské ochranky, kteří údajně vyzvedávali vstupní karty do určitých objektů. Podle nemocnice ale Zeman není a nebyl hospitalizován.
711990 to me taky napadlo... ale ja jsem strasny cynik
Sweet Potato já myslela tu zářijovou hospitalizaci. Musím říct, že tohle je fakt šílené, to je jak za minulého režimu (ne že bych to zažila), abysme museli takhle spekulovat o zdravotním stavu prezidenta. No jdu radši péct s dítětem sušenky, to bude užitečnější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my