U mých prarodičů to s nechutenstvím tak bylo.
Aktuální česká politická situace
Já se snažím si představit, co se teď na Hradě děje, musí tam vládnout stav největší paniky.
Garfie podle me bud podepisoujou smlouvy aby to bylo jeste jako za zemana a nebo uklizeji veci aby se na ne prislo az co nejpozdeji...
Babiš rozesílá předžalobní výzvy předsedům jiných stran! Mají se mu omluvit!
A dost dobrá předvolební debata byla teď na Blesk.cz.
Sweet Potato Za co se mu mají omlouvat? Za to že je lhář, zloděj a dovedl zemi cu grunt? Tak na to si vezmu první řadu.
EDIt: Teď to čtu, no teda tvl ![]()
Garfie rasaNori Naprosto si nedělám iluze. Nechávaj ho podepisovat bianco papíry (i kdyby mu tu ruku měli vodit), skartovačky jedou na plný výkon, šmelina jede na 1 500 %, porcelánový servisy mizej v šuplíkách, stříbrný lžičky v kapsách vlekařů...
Sweet Potato ten blesk byl zatim asi nejpekelnejsi debata, kterou jsem letos videla. Z babisova vriskani a skakani do reci jsem mela uz jen zachvaty hysterickyho smichu
razorblade Jo jo, dobrá myslím v tomto smyslu, vzhledem k tomu, kdo Blesk asi sleduje.
I když online bude asi jiné publikum, než čtenáři.
Kokoska jak jsem zahlidla titulek, ze dcera miri do lan, tak jsem si hnedle rekla, ze to teda fakt uz bude konecna
moora Jestli se objeví i syn, bude jasno.
Zapůjčeno z diskuse: Prezident je v deliriu, jeho mluvčí trpí bájivou lhavostí, kancléř je kleptoman, hlavní poradce pracuje pro cizí východní mocnost a pozítří si ve svobodných volbách asi opět většinově zvolíme estébáka. A to je ta krásná země... ![]()
andulka01 Pravda je smutná a frustující. Budeme mít co si zasloužíme.
Tyana A tak to zas teda ne! Já si tohle nezasloužím, ani mí blízcí, volím pravidelně a TOHLE jsem si nevybrala dobrovolně.
Zapůjčeno z diskuse: Prezident je v deliriu, jeho mluvčí trpí bájivou lhavostí, kancléř je kleptoman, hlavní poradce pracuje pro cizí východní mocnost a pozítří si ve svobodných volbách asi opět většinově zvolíme estébáka. A to je ta krásná země...
Banánová republika na čtvrtou![]()
andulka01 Já vás naprosto chápu. Bohužel, vy, vaši blízcí, já, moji blízcí a ostatí podobně smýšlející lidé netvoříme většinu našeho národa.
razorblade Nevíš, proč v žádný debatě nevypínaj mikrofony těm, co nejsou vyzvaný k mluvení? Byla by to cenzura? :)
Já se snažím si představit, co se teď na Hradě děje, musí tam vládnout stav největší paniky.
přesně to si říkám... jestlipak taky Mynář a Nejedlý skartujou :D
Sweet Potato Za co se mu mají omlouvat? Za to že je lhář, zloděj a dovedl zemi cu grunt? Tak na to si vezmu první řadu.
EDIt: Teď to čtu, no teda tvlGarfie rasaNori Naprosto si nedělám iluze. Nechávaj ho podepisovat bianco papíry (i kdyby mu tu ruku měli vodit), skartovačky jedou na plný výkon, šmelina jede na 1 500 %, porcelánový servisy mizej v šuplíkách, stříbrný lžičky v kapsách vlekařů...
možná už je i ta vláda jmenovaná.
A neukážou nám ho a neukážou... Sice je podle Ovce prý úplně v cajku, ale
Zemanův program se musí upravit, oznámil Hrad po další návštěvě lékaře
andulka01 Oops![]()

Sweet Potato Maj tam chyby v titulku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my