Po twittru jdou zvěsti, že je Zeman zas v nemocnici?
Aktuální česká politická situace
A navíc mu zešílel i countdown ![]()
Pinot Noir vyborne!
Gratulujem!!!

Taky mě mrzí, že u nás neexistuje kvalitní liberální strana, Piráti toto v mých očích bohužel nejsou.
A můj osobní důvod proč jsem je nedokázala volit: minulý rok při krajských volbách v mém rodném kraji Piráty a STAN volilo dohromady asi 26% voličů (každého tenkrát samostatně 13% + 13%).
A co se stalo po volbách, které vyhrálo ANO s 19%? Piráti velmi ochotně kývli na spolupráci s ANO. Zle mně bylo když jsem viděla v místní TV tamější předsedkyni Pirátů jak se fyzicky tetelí blahem, že se dostali k moci a komentovala to tenkrát v tom duchu, že : " My s ANO na celorepublikové úrovni nesouhlasíme, ale tady jsme na kraji, to je přece jiné". No pro mě není. STAN šel tenkrát do opozice, ale jenom proto, že je ANO už k většině nepotřebovalo, ti se tenkrát podbízeli taky hodně. V mém okolí to tenkrát zklamalo velké množství lidí.
Včerejší výsledek hnutí PirStan v tom samém kraji byl asi 13% (to je půlka toho co by získali před rokem). Část jejich neúspěchu asi bude dezinfomační kampaň, ale část je prostě o tom, že dost podcenili svoje voliče.
continuity já toho Miloše mám fakt ráda. Doufám, že ho někdy zas uvidím, naposled jsem ho viděla v základní škole :) chodila jsem s ním do třídy. Kdysi.
Prosím, příště uvádět celé jméno, přemýšlela jsem jak to myslíte, než mi došlo koho máte na mysli
.
Černá kočka
Taky jsem se vracela v textu!!
Jinak teda může mi někdo říct, o čem má být to setkání Babiše se Zemanem, když mu chudákovi není dobře a o volbách to nebude?
continuity Jakože se mu přitížilo, když viděl výsledek?
Doufam, ze moniku budou ty zabery pronasledovat dlouho :))

moora Monika ani make-up nevychytala. Ty tváře vypadají divně.
moora no včera jsem na to koukala a Monča tam stála jako trubka
korunu tomu nasadil pan manžel,který pravil:...ale mojí ženy se na nic neptejte...(dotaz novináře směrovaný na ni)..proč si tedy tu osobu s sebou bral?...na ozdobu to evidentně nebylo,mluvit nemůže...![]()
Co si budeme nalhávat, Babišův projev byl dost hrozný, když už potřetí opakoval to samé, tak už jsem mlátila hlavou do zdi. Vůbec se nedivím, že měla Monika ten znuděný ksicht ![]()
Černá kočka no jo fakt, pardon :) Není Miloš jako Myloš. Já myslela Vystrčila.
Hele na to, jaký palbě čelili, je vůbec div že prošli. S naším elektorátem... Nejsem nespokojená, však ono se to nějak vyvrbí.
Tohle dneska potěšilo...

Mělo by to uklidnit veškerý spekulace...
Doufam, ze moniku budou ty zabery pronasledovat dlouho :))
No a kde zůstal Alenčin roztomilej úsměv? ![]()
barbucha tak ta aspoď držela trvale kamennej obličej. monika celou dobu obracela oči v sloup :)
moora "ne princezna, ty jsi carevna!"
Po twittru jdou zvěsti, že je Zeman zas v nemocnici?
Asi se mu po výsledku voleb kapku přitížilo ![]()
I když osobně pochybuju, že vůbec o nějakých volbách věděl - fotky s urničkou mě teda nepřesvědčily ![]()
moora Já jsem si říkala, jestli se nekouká na balkon. Přeci se nemohla takhle tvářit !
Ani ten instagram jí nebyl moc platnej... jakož ani osobní návštěvy stařečků a stařenek. To, že i tam, kde se mohla přerazit, shořela jak papírovej čert, mě rozveselilo snad úplně nejvíc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my