Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:55
Reakce na dynda:

tarra 

Musíme si dát pozor, co si přejeme. Bobo je teď bez angažmá.

​No proboha

Já bych teda osobně uvítala nějakou osobu, která se už dřív aspoň nějak a nějakou chvíli pohybovala v politice, když už o tom mám vážně uvažovat.

A to není rektorka univerzity ("zvažující kandidaturu" - z leknutí? ), byť žena... ani jiné věhlasné odbornice aka Drábová... nebo snad známí sportovci jako Dominik Hašek... v mým ideálním případě by se ta osoba už dokázala v politickým prostředí pohybovat. I když se v případě prezidenta/prezidentky jedná v podstatě o reprezentativní funkci... 

A teda ne, nemyslím Bobošíkovou ani Schillerovou  anžto bych - opět v tom ideálním případě - očekávala i nějakej ten charakter. Rovněž tak vylučuju jurodivce se známou tváří (Dan Landa apod. ).  Tak mi z toho vychází tak akorát ta Němcová, smůla pro mě že to nemůže vyjít

Očekávám novou reality show: Česko hledá prezidenta.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 11. října 2021 23:02

Já tu Nerudovou taky nevidím, jako mínus stačí, že ji bude málo běžných voličů znát, to už bych bohužel tipla větší šance té Aleně. Ale doufám v Němcovou, i když opravdu nejsem schopná objektivně posoudit, pro kolik lidí je ona neschůdná.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 11. října 2021 23:02

barbucha ja jsem už z těch voleb úplně vycerpana. Jedine ,co nás může utěšovat, že to bude krátké. Maximálně 80 dní.

Navíc jsem se teď dočetla, že kandidáti z lidu potřebuji sebrat 50 tisíc podpisů za 14 dní, coz může být docela oříšek. Mohlo by nás to uchránit před kreaturami typu Bobo nebo Kajínek. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 11. října 2021 23:05

viktorka_od splavu 

Přesně!

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 11. října 2021 23:08

Slyšela jsem kolem sebe i úvahy, že by to mohl, pokud by to bylo v nějaké blízké době, Babiš vyhrát už v prvním kole, ale snažím se věřit, že tak zlé to snad není.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 23:20

continuity 

Mohlo.

Taky trochu spolíhám na finanční náročnost kampaně... což by mohlo některé kreatury odradit rovnou.

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 12. října 2021 06:29

Tak jestli my ještě nebudeme rádi za toho Janečka! I s knezkama co tam přivede. 

Offline Turduspilaris
58 příspěvků moje polička 12. října 2021 06:45

Karja To jako nebudeme mít první dámu, bude to první harém. To se bude některým voličům líbit.

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 12. října 2021 07:21

Jak tu byla řeč o možných prezidentkách, myslím, že o tom uvažovala v návalu pocitu vlastní důležitosti i mnohodětná ekonomická odbornice Šichtařová

Online rysamona
1105 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:09

Mě by se tak líbila Němcová. Obávám se že je neprůchodná z výše uvedených důvodu. Ale generál by nebyl k zahození taky. Navíc si myslím že by nemusel mít problém se sháněním těch 50tisic podpisů. Postaví se před kasárna a má to. Oni ho vojáci hodně respektují a uznávají  Co vím i policajti a hasiči. Jen ne Babiš

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:23

Řvousenka a mne by se Sichtarova libila!

Turduspilaris prvni harem

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 12. října 2021 08:30

Řvousenka A ještě ta prodejkyne od Mattela! Jak má toho jednoho postiženého syna, je známá...teď mi to vypadlo, ale ta o tom uvažuje podle mě v delším horizontu, teď má ty děti malé 

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. října 2021 09:25

Teda ti kandidati tady jsou jedna perla za druhou. Bobo je jasna, ale Janecek, Zima nebo kajinek (odsouzeny vrah na hrade!) jsou fakt uplne obskurni. Za me ma realnou sanci akorat general. Navic jako jeden z mala ma za sebou nejake verejne vystupovani a vstoupil tak do povedomi lidu. Ale jinak spis cekam, ktera politicka mrtvola (jako byl Klaus, Zeman, Topolanek) se vynori z hlubin minulosti a zacne se pokouset o hrad . Ted se vsude vyjadruje Paroubek, ale ten snad chce jen zachranit stranu. Doufam. Protoze podobny duel bych teda psychicky neustala

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:38

Jos 

Plnou Parou back!  

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. října 2021 09:39

Já si myslím, že Babiš ma velkou šanci být zvolen, protože těch 30 procent voličů není málo. A zvlášť pokud nebude jeden silný protikandidát, kterého komplet podpoří 'demokratická opozice'. Pokud bude mít každý svého kandidáta tak se hlasy rozmělní a kandidáti ostatních stran budou nevolitelní pro ty ostatní 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 12. října 2021 12:34

Ach jo. Budou tam teda muset šoupnout toho Pavla. Ten by moh dostat i hlasy zastydlejch komoušů... pak taky těch co dneska volaj po vojně jako řemen a po pořádku (klidu na práci)... a navíc bych řekla, že se v nějaký debatě s Babišem nedá umlčet (umečet).

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:08

barbucha A navíc jsou Petr i Pavel hezkej chlap.

Online rysamona
1105 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:14

Řvousenka jo, jo šedej vlk.

Offline tina
6296 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:15

Hilšer to znovu nezkusí?

Online Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:17

Řvousenka  A navíc jsou Petr i Pavel hezkej chlap.

Zrovna mi to bereš z úst