to se povedlo...

to se povedlo...

Souhlas. Představa předvolební debaty, kde proti sobě stojí generál a ukňouraná kuna je celkem zajímavá.
to mi fakt zlepšilo den. ![]()
barbucha a nebylo neco podobneho i kdyz umrela Vera Caslavska?
nonemy Už dva roky, nebo jak je to dlouho, co se o něm a kandidatuře začalo mluvit, pravidelně někde čtu "neeee, nevolitelný, byl ve straně!"
U prezidentské volby je to hledání pana Dokonalého cítit ještě mnohem víc než ve volbách do Parlamentu.
continuity taky mám pocit, že to bude spíš v řádu dnů.
Me napadla jeste jedna takova vec, jestli muze byt ta hradni parta trestne odpovedna, pokud by se prokazalo, ze siri lzi o stavu Zemana. Podle me je jedna vec nepodavat informace a druha vec si vymyslet a rikat, ze napr pobyt Zemana neovlivni povolebni vyjednavani, MZ si vyzadal informacni servis atd. a pritom by se zpetne prokazalo, ze nic z toho nebyla pravda, protoze napr. uz nebyl schopen komunikovat s okolim.
nonemy Už dva roky, nebo jak je to dlouho, co se o něm a kandidatuře začalo mluvit, pravidelně někde čtu "neeee, nevolitelný, byl ve straně!"
A Andrej v STB, budou lítat trumfy! ![]()
Trochu mě děsí ten cca milion voličů, co mu propadly hlasy, protože se jejich kandidáti nedostali do sněmovny. Ne že bych je tam chtěla, ale je to strašně velká skupina lidí. S jejich pomocí by se Babiš opravdu do toho prezidentského křesla vyškrábat mohl - kdyby to jeho PR dokázalo dobře zaonačit, a to ono umí, když chce. Podle mne čím déle bude nová volba prezidenta, tím lépe - zajedno by se mohla "uvolnit stavidla" u orgánů činných v trestních řízeních tady u nás, zadruhý neplacení daní ve Francii a Americe by taky mohlo přinést své výsledky... taky ještě spoléhám na to, že třeba nový parlament nebo vláda nebo kdo to může udělat, zruší přímou volbu prezidenta dřív, než by proběhla tahle první následující. Moc dobré ovoce nepřinesla... Jsem zvědavá, jak to bude probíhat, opravdu že ano. Babiše jako prezidenta - to je moje noční můra. Nechci ho vídat jako představitele našeho státu, oporavdu ne.
dynda Jenže to nikomu nevadí.
A propos, muž někde našel anketu, jak zapůsobila Pandora na Babišovy voliče.V očích 7% uškodila, a víc než 20% (nevím přesně) pomohla (protože chuďátko a zlé spiknutí)
Torrah Souhlasím s tím, že voliči jiných stran jsou hrozba. Trochu se bojím, že jsem si před léty říkala, že Zeman nemůže být prezident, že tak hloupý národ nejsme...a ono ano. Podruhé jsem si říkala, že lidi už to vidí a nemůže se to opakovat a ono ano. A myslím, že pokud by byla možnost, tak by ho zvolili i potřetí, takže mám z toho Babiše strach.
Torrah Ano, těch propadlých hlasů je strašně moc. Teď to strašně pomohlo, děkovné dopisy Volnévu, Šlachtovi, Trikolóře!, ale dříve či později o nich uslyšíme.
Na zrušení přímé volby bych si nevsadila.
Potřetí věřím, že fakt už ne. Rozhodně ne proti Babišovi ![]()
Jediná šance je, že se urve někdo fakt populární, třeba nějaká seriálová hvězda nebo hrdina z Nagana. Tak koho tam máme? Já se v nich vůbec nevyznám ![]()
Dominik Hašek? Tomu by to hodili všichni fanoušci, jejich ženy, jejich synové, jejich přítelkyně a celej antibabiš. Kolik to hodí?
dynda Možná Marek Eben. Ale to kdoví.
Sweet Potato to praní špinavých peněz a daňové ráje a podobně mi přijde hodně složité na pochopení, vůbec mě to nepřekvapuje.
Já bych brala Lenku Bradáčovou, ale ta o prezidentování nestojí, bohužel.
Mně osobně by se líbila Dana Drábová. Neuvěřitelně chytrá ženská. Mám ji moc ráda.
Dana Drabova si myslim, ze je uzitecnejsi tam, kde je. A Eben snad nema zapotrebi se zapletat do politiky. Nemcovou bych volila rada.
Přímá volba moc dobreho neprinesla, ale pamatujete na tu prisernou ostudu pri posledni volbe Klause?
Jo, tu bych taky brala. Jako může se i stát, že nastane přehlídka osobností. Může se i stát, že mezi nimi Babiš vůbec nebude. Špatný už to bylo, zasloužíme si lepší.
Kokoska no on skoro každý kdo za něco stojí je potřebnější tam, kde je, bohužel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.