Tam se ty hlasy nějak vykšeftovaly, ne?
Aktuální česká politická situace
dynda byly tam nejak vyhruzne sms nebo anonymy, uz si presne nepamatuju. Pak se nekdo vzdal hlasovani, takze z protistrany museli taky nekoho stahnout (ma to nejaky nazev, skleroza mi ho schovala), no cirkus neskutecnej.
Pamatuju si, že to bylo hrozně frustrující.
dynda no, takze jsem byla stastna, ze je prima volba, a jak to dopadlo. Jeste jsem si kvuli tomu vyrizovala volicsky prukaz, protoze jsme zrovna jeli na lyze na Lipno, cestou k volbam jsem sebou flakla na naledi a mela 14 dni na boku modrinu jak prase, a co z toho...
Do roztrhání těla ![]()
dynda huš! ![]()
barbucha a nebylo neco podobneho i kdyz umrela Vera Caslavska?
Tehdy snad místo něj kondoloval jen Ovčáček s tím, že to musí veřejnosti stačit
Trochu lepší případ než u Grosse, nad jehož mrtvolou si Zeman vysloveně s chutí a osobně veřejně odplivnul ("chodím na pohřby jen lidem, kterých si vážím").
Já si na to vzpomněla jen kvůli těm výzvám k ohleduplnosti, pietě a výhledově "o mrtvých jen dobré".
vanilka Torrah
Myslím, že cokoliv zavání volbou pražské kavárny, bude neprůchozí. Mně by se třeba líbil Pavel Fischer, ale to si můžu nechat zdát.
Toho se taky bojim. Nemohli by nějaký slušnýho kandidáta navrhnout třeba komunisti?
Co ten Pavel, ten by se jim nelíbil? Jako bejvalej soukmenovec ![]()
Já bych ho v tý bídě eště nějak přežila, navíc aspoň vypadá jak lidská bytost a nekrká a neroztírá si soply po ksichtě... co víc si od prezidenta přát ![]()
V našem buranově žádná tetina neprojde, to vám říkám rovnou. I když Slováci mě teda mile překvapili až zaskočili, původně bych to byla do nich neřekla, když je každej druhej docela slušnej macho... ale možná že tam mají víc voliček než voličů?
barbucha ale jo, na generala se da aspon divat, aniz by cloveku hrozilo, ze dostane koprivku, zanet mozkovych blan a zauzleni strev.
Já bych to s tou ženou prezidentkou neviděla tak černě, myslím, že Čaputová by tomu příkladem dost pomohla, navíc v bojích ve druhém kole by to mohla být výhoda v tom, že by si snad Babiš nedovolil tolik svých klasických výkřiků a napadání. A že si teda bohužel myslím, že druhé kolo bude Babiš + někdo![]()
Musíme si dát pozor, co si přejeme. Bobo je teď bez angažmá.
dynda ta je naštěstí bez šance
, i když bych se nedivila, kdyby udělala další marný pokus. A ještě Alenka by se mohla na to cítit, ale doufám, že takovou přízeň jí ten instagram taky nehodí. Takže upřesňuji třeba na tu Němcovou. Hodně se ve spojitosti s volbou píše o Danuši Nerudové, tam nemám tušení, nakolik by dokázala zaujmout.
tarra Nerudovou by měli navrhnout na ministerstvo financí nebo PSV. Ať tam konečně je někdo, kdo tomu rozumí!
Za prezidenta by to chtělo někoho, koho miluje celý národ( nebo alespoň většina) , aby se tam zas neusadil Babiš.Mně by se líbil třeba Svěrák, kdyby byl mladší. :-)
V tom případě jsem pro Barťáka ![]()
tarra nevím, nevim Nerudova je odbornice, ale na prezidentku podle mě nemá. Na Twitteru se vyjadřuje občas dost divne. Napríklad: generace avokádovych toustů, když chce vyzvat mladé, aby šli volit. ![]()
Nějak nevím, koho by tím oslovila, ani mě 2x sympatická není, to už spíš Horská.
continuity Kolegyně z práce studuje na MENDELU a moc Nerudovou teda neprožívá - že prý její akademické povinnosti občas trochu pokulhávají za veřejnou sebeprezentací.
Isca Nerudova se podle mě vyjadřuje dost srozumitelné ohledně důchodové reformy a v dalších ekonomických otázkách. Prezidentkou ji taky nevidím. A docela mě překvapilo, když jsem to četla poprvé.
A neříkal on Klaus, že by ještě chtěl kandidovat?
Myslím, že stopro to zkusí Zima.
A nedala bych moc za to, že i Kajínek.
Ginevra kajinek![]()
mne prestalo byt lito zemanove ve chvili jak ho sla navstivit do vezeni![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my