Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2021 18:34

Kokoska 

Tam se ty hlasy nějak vykšeftovaly, ne?

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 11. října 2021 18:40

dynda byly tam nejak vyhruzne sms nebo anonymy, uz si presne nepamatuju. Pak se nekdo vzdal hlasovani, takze z protistrany museli taky nekoho stahnout (ma to nejaky nazev, skleroza mi ho schovala), no cirkus neskutecnej.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2021 18:41

Kokoska 

Pamatuju si, že to bylo hrozně frustrující.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 11. října 2021 18:44

dynda no, takze jsem byla stastna, ze je prima volba, a jak to dopadlo. Jeste jsem si kvuli tomu vyrizovala volicsky prukaz, protoze jsme zrovna jeli na lyze na Lipno, cestou k volbam jsem sebou flakla na naledi a mela 14 dni na boku modrinu jak prase, a co z toho...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2021 19:37

Kokoska 

Do roztrhání těla

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 11. října 2021 19:39

dynda huš!

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 19:43
Reakce na Černá kočka:

barbucha a nebylo neco podobneho i kdyz umrela Vera Caslavska?

​Tehdy snad místo něj kondoloval jen Ovčáček s tím, že to musí veřejnosti stačit  Trochu lepší případ než u Grosse, nad jehož mrtvolou si Zeman vysloveně s chutí a osobně veřejně odplivnul ("chodím na pohřby jen lidem, kterých si vážím").

Já si na to vzpomněla jen kvůli těm výzvám k ohleduplnosti, pietě a výhledově "o mrtvých jen dobré". 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 19:55
Reakce na dynda:

vanilka Torrah 

Myslím, že cokoliv zavání volbou pražské kavárny, bude neprůchozí. Mně by se třeba líbil Pavel Fischer, ale to si můžu nechat zdát. 

​Toho se taky bojim. Nemohli by nějaký slušnýho kandidáta navrhnout třeba komunisti? Co ten Pavel, ten by se jim nelíbil? Jako bejvalej soukmenovec

Já bych ho v tý bídě eště nějak přežila, navíc aspoň vypadá jak lidská bytost a nekrká a neroztírá si soply po ksichtě... co víc si od prezidenta přát

V našem buranově žádná tetina neprojde, to vám říkám rovnou. I když Slováci mě teda mile překvapili až zaskočili, původně bych to byla do nich neřekla, když je každej druhej docela slušnej macho... ale možná že tam mají víc voliček než voličů? 

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 11. října 2021 20:16

barbucha ale jo, na generala se da aspon divat, aniz by cloveku hrozilo, ze dostane koprivku, zanet mozkovych blan a zauzleni strev.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 11. října 2021 20:37

Já bych to s tou ženou prezidentkou neviděla tak černě, myslím, že Čaputová by tomu příkladem dost pomohla, navíc v bojích ve druhém kole by to mohla být výhoda v tom, že by si snad Babiš nedovolil tolik svých klasických výkřiků a napadání. A že si teda bohužel myslím, že druhé kolo bude Babiš + někdo

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2021 20:41

tarra 

Musíme si dát pozor, co si přejeme. Bobo je teď bez angažmá.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 11. října 2021 20:49

dynda ta je naštěstí bez šance, i když bych se nedivila, kdyby udělala další marný pokus. A ještě Alenka by se mohla na to cítit, ale doufám, že takovou přízeň jí ten instagram taky nehodí. Takže upřesňuji třeba na tu Němcovou. Hodně se ve spojitosti s volbou píše o Danuši Nerudové, tam nemám tušení, nakolik by dokázala zaujmout.

Offline notna
9385 příspěvků moje polička 11. října 2021 21:51

tarra Nerudovou by měli navrhnout na ministerstvo financí nebo PSV. Ať tam konečně je někdo, kdo tomu rozumí!

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:03

Za prezidenta by to chtělo někoho, koho miluje celý národ( nebo alespoň většina) , aby se tam zas neusadil Babiš.Mně by se líbil třeba Svěrák, kdyby byl mladší. :-) 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:19

ionicera 

V tom případě jsem pro Barťáka

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:20

tarra nevím, nevim Nerudova je odbornice, ale na prezidentku podle mě nemá. Na Twitteru se vyjadřuje občas dost divne. Napríklad: generace avokádovych toustů, když chce vyzvat mladé, aby šli volit.

Nějak nevím, koho by tím oslovila, ani mě 2x sympatická není, to už spíš Horská. 

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:26

continuity Kolegyně z práce studuje na MENDELU a moc Nerudovou teda neprožívá - že prý její akademické povinnosti občas trochu pokulhávají za veřejnou sebeprezentací. 

Offline notna
9385 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:41

Isca Nerudova se podle mě vyjadřuje dost srozumitelné ohledně důchodové reformy a v dalších ekonomických otázkách. Prezidentkou ji taky nevidím. A docela mě překvapilo, když jsem to četla poprvé.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:41

A neříkal on Klaus, že by ještě chtěl kandidovat?
Myslím, že stopro to zkusí Zima.

A nedala bych moc za to, že i Kajínek. 

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:52

Ginevra kajinek

mne prestalo byt lito zemanove ve chvili jak ho sla navstivit do vezeni