barbucha Mě reakce "západu" hrozně zklamaly. Je mi stydno, přijdu si strašně bezmocná a zároveň se bojím, že takhle to bude dál, že až přijde rusák sem, tak se taky nic nestane a budou se z povzdálí koukat....
me taky, hrozne me to sere...
barbucha Mě reakce "západu" hrozně zklamaly. Je mi stydno, přijdu si strašně bezmocná a zároveň se bojím, že takhle to bude dál, že až přijde rusák sem, tak se taky nic nestane a budou se z povzdálí koukat....
me taky, hrozne me to sere...
Mě taky a včera jsem z toho byla opravdu špatná. Říkala jsem si, aha, tak takhle to je. Celý svět se dívá, jak suverénní stát obsazuje diktátor a ty nezmůžeš vůbec nic. A dítě, to mladší, se mě zeptalo, proč Ukrajině nikdo nepomůže. ![]()
Myslím, že bylo celkem jasné, že SWIFT nevypnou. Už u Krymu v 2014, kdy se o tom uvažovalo, řeklo Rusko, že to bude považovat za zahájení války. Aspoň jsem to včera někde četla.
Včera jsem byla docela optimistická, když skoro celý svět vyjadřoval podporu Ukrajině. Dnes už to vidím špatně. Jen tlachy a opatření, která Putina nijak extra bolet nebudou. A časem to vyšumí jako s Krymem. Strašné to je.
Jsem ale mile překvapena, že se Ukrajinci vrací na Ukrajinu bojovat. Znám jednoho, který byl dřív voják, přišel mu povolávací rozkaz už v 2014 kvůli Krymu a nevratil se. Pro jistotu už nejezdí na Ukrajinu vůbec.
Mě taky a včera jsem z toho byla opravdu špatná. Říkala jsem si, aha, tak takhle to je. Celý svět se dívá, jak suverénní stát obsazuje diktátor a ty nezmůžeš vůbec nic. A dítě, to mladší, se mě zeptalo, proč Ukrajině nikdo nepomůže.
Mám stejné pocity. A dceři jsme taky včera museli vysvětlovat, pro ta pomoc pro Ukrajinu není viditelnější a jasnější :-(
Jo, nad tím jsem se dnes musela jít vybrečet na záchod, aby to děti neviděly. Ukázalo se, že v nejhorším pomoc prostě nepřijde.
Tak radši dáme rusákům všechno co chtěj? Až polknou Ukrajinu, jste hned vedle! A nezastavěj se - jako se nezastavili Němci, dyk je to jak přes kopírák.
Tohleto bezzubý ty ty ty je úplně na hovno, Putin se musí smát nahlas...
Z reakce "Západu" je mi fakt zle a stydím se, že jsem toho součástí. Putin si vytřel prdel úplně se všemi a my tady přemýšlíme, jestli nasadit masovou letákovou kampaň a alegorické vozy, nebo už přišel čas triček
.
a nemame nejakou moznost jako obcane jak dat politikum vedet, ze my jsme ochotni sve pohodli obetovat, at proste prerusime vsechny ekonomicke kontakty s Ruskem?
Ten ruskej magor drzi vsechny ve strachu jadernou hrozbou, to je jasny. Fakt mi z toho neni dobre. Cely svet kouka, jak zabira cizi suverenni stat a boji se udelat cokoli ucinneho. Taky se bojim toho, co bude dal. Pobaltske republiky jsou v NATO, troufnul by si? Moldavsko uz je stejne asi jeho, Belorusko taky...
baltik Ty sice jako jedinec jsi ochotná obětovat svoje pohodlí, otázka dle mého zní ale jinak. Jsou ochotní korporáti a velké firmy obětovat svoje zisky? ![]()
Kokoska Obavam se, ze troufne, kdyz mu to dovolime. Litva uz vyhlasila vyjimecny stav a Polsko mobilizuje. To je podle me jedina spravna reakce, Rusko rozumi jen argumentaci silou. Silne razne reakci. Ostatni povazuje za slabosstvi a jen se zapadu vysmiva. Ukrajina uz byla obetovana a je mi z toho stydno, moc stydno.
notna Tak Rusko si řekne, že za vyhlášení války bude považovat třeba co já vím... křivej pohled a my poslušně scvaknem patky a hotovo? Sakra, tohle není dobře. Kdy řeknem my, co budeme považovat od Ruska za nepřijatelné?
prďola manzel treba napsal vedeni sve firmy, ze on je ochoten obetovat sve bonusy, pokud prestanou podporovat (jsou IT firma) ruske firmy
tak tak by to slo ne?
barbucha Putin si vezme všechno dokud nedostane hodně přes prsty, tady není kam ustupovat!
Jos hlavne Polsko uz ohlasilo zvyseny pocet kyberutoku, ne? To se vlastne stalo i na Ukrajine pred 2 lety
Zapad ani my neudelame nic. Polsko, Sr, Pobalti a my jsme dalsi na rade. A obavam se, ze nikdo nic neudela. Ani NATO.
andulka01 Já to včera jen četla, že ta sankce ve formě SWIFTU určitě neprojde z tohoto důvodu. Už ani nevím, kde to bylo. Taky mám pocit, že svět skáče, jak Putin píská. Na druhou stranu chápu tu opatrnost. Určitě to není jednoduché jednat tak, aby z toho nebyl ještě větší průšvih. Ještě si říkám, že taky veřejnost neví všechno. Tak snad se něco děje, co by Ukrajině mohlo pomoct. Ale optimistická nejsem.
baltik my jsme se na tom se šéfem právě teď shodli. Žádné pokusy zachránit ruský business kdekoliv, je nám to proti srsti. ![]()
https://chng.it/mSgh5Tw4sk
Petice. Asi k ničemu. Ale aspoň něco.
baltik Asi je vyjádření jakékoliv morální a faktické podpory dobré, jen musí být masivní.
A pak mám obavu, že hlavně v Německu jim docvaklo, že je to v tuto chvíli volba mezi Green Dealem a podporou Ukrajiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.