Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:37

Renusatko vlk taky sliboval...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:48

Kokoska No právě. Tomuhle nevěřím. Nějak nevím, kde by na to vše asi Rusko vzalo finance, obzvlášť teď.

Já tu situaci tam neznám. Ona má pravdu v tom, že o tom nic nevím. Prý se o to od roku 2014 nikdo nezajímal. Že jim tam neustále létaly bomby, střílelo se, že byli třeba dva měsíce bez vody a elektřiny a nikdo to neřešil (Ukrajina a prezident). Teď je spokojená, protože říká, že po 8mi letech je tam konečně klid, můžou v noci spát a všechny přesvědčuje, že jim s Ruskem bude líp. Po prvních jejich postech, to byla samá nadávka, že je prodejná .....Teď jsou ty komentáře vesměs souhlasné. Určitě se těch nesouhlasných zbavila, ale je zvláštní, jak můžou být pohledy neskutečně různé. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:05

Lamicka To, co píšeš na konci, je hrozne důležitý. Mě to o covidu taky na chvilku přečíslilo, ale srovnala jsem to. Proste to, ze naše existence nemá valnej smysl a muže kdykoli skončit, nesmí způsobit to, ze si přestaneme užívat život 

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:08

MP Meri Sdílím plně tvůj pohled na věc. Jsem v podstatě generace tvych rodičů a v této době zažívám mocné deja vu. Jako děti jsme byly krmeny válečnými filmy, jadernymi výbuchy, neutronovými bombami a dalšími lahůdkami. Atomový hřib mě pronásledoval ve snech, které byly velmi živé. Jaký smysl má pro planetu živočišný druh, který vymýjšlí co největší bejkárny, kterymi by sam sebe zničil? 

Offline dzizisketa
8928 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:12

MP Meri 

V té knížce Práce, co teď čtu, zazněla teorie, že smyslem existence všeho je zvyšování míry entropie. Jestliže tomu tak skutečně je, pak lidstvo v jistém smyslu dosahuje mistrovství.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:12

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:15
Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:22

Řvousenka Když bylo synovi asi pět, tak se mě ptal, proč příroda vytvořili lidi, když lidi teď vlastně přírodu ničí...teda já mu tehdy řekla, že lidi vytvořil Bůh aby se přírodě pomstil za vyhynutí dinosaurů, ale musím říct, že občas si na něj vzpomenu. 

Offline Sweet Potato
40179 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:27

nonemy

A taky jednu aspoň malinko pozitivní. Rodina dceřina spolužáka se dostala z Mariupolu.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:32

Renusatko 

Mně to překvapivé nepřijde s těmi rozdílnými pohledy. Podobným způsobem to fungovalo v minulosti i u nás. Viz moje babička.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:32
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:33
Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:35
Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:37

Sweet Potato to je nechutný. Myslíš, že tam jsou všichni fakt z přesvědčení?

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:37

Garfie Třeba je to nakonec opravdu všechno jen velká iluze, celý tento hmotný svět. Pokud bych do toho chtěla zatáhnout Boha, chápu, že i on nutně musí mít občas zlý sen

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:39

Řvousenka občas? Historie lidstva je jeden velký boj. Spíš je to zlovolnej stařík.

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:40

Řvousenka Já jsem tedy myslela, že si občas vzpomenu na tu synovu otázku :-), na Boha ještě ne. Ale zítra je pouť do Křtin na jižní Moravě na podporu Ukrajiny, jdou i nějací uprchlíci, napadlo mě, že bych se přidala, i když je to daleko. 

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:42

Garfie Já to mám blízko 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:48

MP Merija te uplne chapu. Mne uz pred Covidem byvalo fyzicky zle z toho, ze se lidstvo nevzpamatuje a nase deti budou trpet kvuli zamoreni nanoplasty, nedostatkem vody. Kdybyste me videly, jak setrim vodou (zalevam kytky vodou z oplachovani ovoce, vodu po detech sbiram do konvicky....), Stale mi to vadi ale ted hltam jaderne zpravy. Na zvraceni mi neni, mam jen nonstop sevreny zaludek a jine zazivaci potize. Cekala jsem, ze toto budou resit nase deti a jejich deti a ze se na to nejak stihnou pripravit.

A ano, mam vodu, svicky a nejake jidlo ve sklepe. Celovky jsem jeste nesla hledat, protoze se tomu vnitrne branim, toto jsem tam jen jakoze preulozila ze spize.