Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 07. března 2022 18:55

Kokoska  

Online Kokoska
34718 příspěvků moje polička 07. března 2022 19:02
Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 07. března 2022 19:37

Zuzuli Dalia Luna  myslim na vas a rozumim.. Mam mnohem mensi starosti nez vy mate nebo jste mely. (Resim uraz dcery, snad nic co by melo mit nejake trvale následky, ale stejne momentalne docela naprd). A politickou situaci vnimam az v nekolikatym planu a nemam z toho vycitky, naopak, kdyz mam moznost si odfrknout, tak to udelam, protoze to prospeje dceri i me. A na socky nic nevesim (obecne, ne pouze ted) a selficka poslu blizkym, ty to nepohorsi. 

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 07. března 2022 19:59

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 07. března 2022 19:59

Pavlena ať je dcera brzo v pořádku. 

Offline Sweet Potato
40172 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:20

mirajo To je děsivé.

Offline Sweet Potato
40172 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:23

Prezident Miloš Zeman oznámil, že se rozhodl udělit nejvyšší státní vyznamenání ukrajinskému prezidentovi Zelenskému. Projevil podle něj statečnost, když navzdory nabídkám evakuace zůstal ve své zemi.
https://denikn.cz/minuta/831398/?ref=pop

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:36

Pavlena Já tu politickou situaci vnímám intenzivně. I kvůli tomu, že syn je voják. Ale v posledních dnech se uzavírám do svého světa a bez nadsázky mohu říct, že mě nejvíc drží moje láska k vůním a zvířata. Také jsem měla náběh k výčitkám, že si užívám radosti a žiju v pohodlí, zatímco jinde je válka. Ale zakázala jsem si to. Vedu svou vnitřní válku a nevím, jestli tady budu za půl roku. Takže to beru tak, že každá radost se počítá.

Offline OliveOyl
1961 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:38

Sweet Potato já na to koukala s otevřenou pusou, ten se vůbec nestydí

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:47

Dalia Jasněze každá radost se počítá! A ty ji obzvlášť potřebuješ. 

Já mám pocit, že tady došlo k nejakymu nepochopení. Já nevím, tady má někdo výčitky, že se má dobré? Nemyslím si. Já si taky snažím uzit dny co to jde, možná tohle období právě ukázalo, jak moc se máme dobre, vždyť já už si ani nestěžuju na ty děti, snažím se užít si každý maličkosti a neustrnout nad kravinama, a přijde mi, že to tak mají ostatní. Ale že někdo nemá náladu na nějaké krepceni, je druhá věc. Já třeba nemám vůbec na nějake oslavy typu party, to že jdu třeba k rodině nebo vidím přátelé to vidím naopak jinak, že si toho cením, že můžu. Ale na druhou stranu mě treba spoustu věcí nebaví a neláká, že mi to přijde takové nicotné a pomíjivé, třeba nákupy a zařizování domu. Ale je to všechno o tom, že JÁ na to NEMÁM NALADU, ne že si myslím, že bych neměla nebo že to někomu pomůže. 

Offline Sweet Potato
40172 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:48

OliveOyl Všechny přech...

Offline Sweet Potato
40172 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:52

Pavlena Ať to dobře dopadne a je brzy v pořádku.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:53

Karja díky.

Já dost teda čumím, kam se to posunulo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:54
Reakce na Karja:

MP Meri Já myslím, že nikomu nevadí lidí jezdící na dovolenou a ale ta vysmata selficka z nich mi taky připadají divná.

​n,ale toto je primo tvuj post,napriklad....

vim,ze uz jsi mi na to odpovidala,ze slo o Krainovou a,ze ty na to nejsi.....ale nekdo holt je.A me ten tvuj post zrovna prijde,ze jako no tak dovolena ok,ale budu tam truchlit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 20:56

Karja já tomu "já nemám náladu" fakt rozumím. Mě už se pomalu vrací, i když samozřejmě vím, že objektivně není důvod. Doufám, že se ti nálada taky vylepší, všichni potřebujeme nabrat síly, nemůžeme žít pod tlakem dlouhodobě a nevíme, na co ještě budeme potřebovat sílu. Ale je to teprve deset dní, že jo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 20:57

Zarinya karja asi spíš myslela, že jí vždycky trkne ten kontrast, ne? Aspoň já to tak chápu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:58

Evaeva kontrast ceho?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 21:03

Zarinya k tomu, že celý den ze všech stran na tebe míří různé zprávy o válečných hrůzách a pak bum vysmáté selfie z pláže.