Malvin moje pedikerka byla taky anticovid, tak se taky bojim, co bude rikat ted.
Aktuální česká politická situace
Tabea 0zero7 Kokoska to si právě rozmyslím. Studio mám kousek od domu, manikúra hezka, nebyla drahá ale teď zdrazila, tak se chci podívat po konkurenci. Její jiný názor na válku jsem čekala, ale že bude až tak urputna a nenávistná, to nikoli. A jsou témata, kde si notujeme a máme podobné názory, ochrana zvířat, filmy.
baltik k pedikerce jdu v úterý. Anticovid taky, ale umirnenejsi, tak jsem zvedava. Na FB mám tři osoby, co byly anticovid, občas jsem si je i nechávala uspat, neb to bylo moc. Jedna, co byla nejnormalnejsi v příspěvcích o ockovani, podporuje Ukrajinu, ale druhé dvě jedou tvrdě antiUA.
Malvin jsi velmi tolerantní. Já s mojí horkou hlavou bych nezvládla podporovat někoho (nosit mu peníze), kdo podporuje zabíjení civilistů a zabírání cizích území, i kdyby měl rád kočky a dobrej vkus na filmy. I kdyby to tam stalo polovic, než jinde.
No, takhle jsme včera s kolegyní Maďarkou vysvětlovaly kolegovi Řekovi, že nemusíme mít zprávy z ruské strany, že vzhledem k historickým zkušenostem máme jiný pohled než on na to, že vidíme zprávy jen z jedné strany a nemocnice v Mariupol byl vojenský objekt a podobné. Byly tam přesně ty argumenty ve stylu 'některá videa byla z videoher, některá z jiné války, to ani ty ostatní nebudou pravda'
Tabea to mne štve. Že ji platím. Asi se vrátím k Vietnamců, tam o politice nepokecam.
Tak něco pro odlehčení po ránu. Hned jsem si vzpomněla na Mutzi, to by ji potěšilo! ![]()
Malvin škoda, že jí nejde zaplatit potvrzením - Vaším jménem jsme přispěli na pomoc Ukrajině. ![]()
Garfie haha, to je ale fakt vtipný ![]()
Jak bylo výše o "odlivu mozků" z Ruska, to už trvá dlouho. Mám ve své bublině několik známých i kamarádů, kteří se už před dobrými 10 lety báli jet do Ruska na návštěvu rodičů nebo kvůli vízu, a báli se toho, že je jako mladé perspektivní inteligentní lidi Rusové už nenechají vycestovat. Tihle lidé jsou teď mimochodem úplně v p.deli, mají šílený strach. O sebe a své děti tady v Evropě, protože mají ruské jméno, i o rodiče a příbuzné v Rusku, protože mít potomka na západě může být pritezujici okolnost.
I v Rusku nějací "normální" lidi zůstali, ale pokud nechtějí z různých důvodů emigrovat a chtějí si udržet zaměstnání, tak nemají moc šancí na protest.
continuity galeev je výbornej. Sleduju soustavně od doby, kdy jsi ho sem dala.

K takové pedikerce už bych nešla, ale já jsem teď s takovým debilem na horách. Včera z něj vylezlo, ze jako podpora Ukrajině dobrá, ale odsud posud, prý by vláda měla taky pomáhat svým lidem, třeba ze jeho kamarád v insolvenci marně čeká v pořadníku na státní byt a na chudáčka se teď kvůli Ukrajincům nedostane. Když jsme mimo jiné argumentovali tím, ze by taky rád dostal pomoc, kdyby někdo napadl nas, tak prý by rozhodně neparatizoval a stačil by mu stan. Když začal s tím, ze ale Rusko se možná jen bálo mít vedle sebe stát v NATO, kdyby tam vstoupili, tak už jsem nevydržela a začala zvyšovat hlas. Byla jsem obviněna, ze chudáčka nenechám ani domluvit, když jsem tedy žádala o vysvětlení v klidu, tak to zahrál do autu, ze teda radši nic. Je to ukázkovej typ člověka, kterej by si nechal vrtat pro korunu koleno. Přitom má dva byty, úplně čiste si na ně nevidělal (fakt, který občas sám přiznává), ale neustále závidí ostatním a má málo. Hamiznej, hloupej sobec. Neustále kritizuje ostatní a na někoho ukazuje prstickem. Je mi z něj zle
úplně se bojím, jak takových typku začne vylézat čím dál víc.
nonemy to zní jako dovolená snů....
Manikura je na každým rohu. K týhle bábě bych už v životě nepáchla a dost pochybuju, že bych neodešla ještě v průběhu zákroku. Bez placení samozřejmě.
Myslím na continuity , jestli sleduje to počítání na sociálních sítích. Z uprchlíků je 55 % dětí, z dospělých 80 % žen a Češi řvou, že to nemůže být pravda, to by jich bylo 135 %...
edit. Napsala jsem to blbě, jak píše SunEclipse , nejsou to Češi, ale nevzdělaní tupci.
999 já si dovolím tě opravit..to neřvou Češi, to řvou nevzdělaný tupci...
SunEclipse Máš pravdu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my