Aktuální česká politická situace
Docela mě v tý bídě rozveseluje občas se vyskytující ukrajinskej humor - dle ukázek bych řekla že nám velmi blízkej.
Tak ukrajinská armáda někde na internetu veřejně děkuje za pomoc s dodávkou zbraní (od rusáků)... jindy zase ukrajinský úřady projevují pochopení pro sebevražedný sklony u okupantů a prosí, aby v tom pokračovali i nadále...
A tak různě. Úplně moje krevní skupina ![]()

Šéf Národní agentury pro prevenci korupce Ukrajiny Alexander Novikov zaslal děkovný dopis ministru obrany Ruské federace Sergeji Šojgu.
V dopise Novikov vyslovuje Šojguovi své poděkování „za jeho neocenitelný přínos ke drancování ruských finančních prostředků a zdrojů, určených k invazi na Ukrajinu."
999 nesleduji. Jako to, že půlka dospělé populace neumí procenta já vím dávno.
Zcela pravidelně se potkáváme s požadavkem počítat z procent průměr. A to prosím od VS vzdělaných lidí s technickým zaměřením.
Z uprchlíků je 55 % dětí, z dospělých 80 % žen a Češi řvou, že to nemůže být pravda, to by jich bylo 135 %...
MFF VŠŽ
moora Teď nově otvírají i jaderku.
Taková blbůstka.

Sweet Potato já mám hezky flight radar ze včerejška

Sweet Potato po medicíně, ekonomii a mezinárodních vztazích, je to rozumné rozšíření. ![]()
Tabea OT: Máš zajímavý parfém.
Graffiti v Gdaňsku.

Znám osobu, která nám radi to moc nesledovat, aby nám to zbytečně nerozhodilo sandál a byli jsme v práci pořád produktivní.
Dnes mi řekla, že situace vypadá lépe než před dvěma týdny. nechtěla jsem být zla, tak jsem jenom vyplestila oci a řekla jsem jí, že by mohla alespoň občas otevřít správy, protože jestli je vybombardování porodnice a humanitární katastrofa v Mariupolu nějak lepší než ten začátek věru nevím. ![]()
continuity Já se bojím, že takových lidí bude brzy víc, prostě okorají. :-(
barbucha Jo, jsou to borci! Viz Národní úřad pro prevenci korupce. ![]()
Garfie toto není ani okorani, prostě pštrosí taktika. Čemuž rozumím, sama ať se zařídí jak ji to psychika dovolí, ale ať se k té situaci proboha nevyjadřuje!
continuity sila, ja jsem zatim na nikoho mimo nenarazila (nebo na podporovatele Putina) a mam na odlehceni, rozesmalo
Paříž

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my