0zero7 Tohle je Ukrajina? Já znám jinou, takovou novější, ještě nedávno jsme ji měli.
continuity Noo cjsem si říkala že si budu muset připravit dopředu nějaké věcne padne argumenty pro tyhlety typy.
0zero7 Tohle je Ukrajina? Já znám jinou, takovou novější, ještě nedávno jsme ji měli.
continuity Noo cjsem si říkala že si budu muset připravit dopředu nějaké věcne padne argumenty pro tyhlety typy.
Karja já se s nima nehádám, této jsem se to tedy řekla, protože si o sobě myslí kdovijakou má pravdu a je nad věcí. Ale když vidím,že to třeba je člověk, co by rovnou se složil, tak to radši nesleduje, neresim to vůbec. Mám takových kolegu celkem dost. Mě stačí, když nemá extra blbé řeči.
Něco krásného.
https://www.youtube.com/watch?v=p_NyK18E6hQ
Karja to nevim! Dedecek asi mel a vozil nas. Nepamatuju se. Ale pobavilo me to.
0zero7 Jj u nás se říkala, chceš-li poznat co je to dřina, kup si kolo Ukrajina. My měli červenou.
continuity Jo, no já mám v okolí asi trochu jiné typy. Ale třeba jeden znamej, řekla bych uspesnej podnikatel, ten má takový jakože kecy, on jel hodně antikovid, chemtrails, hodně asi četl různý ty podivny weby a nevěděl že jsou podivný, tak ten už nacnul takový divný řeči. Ale na něj budu mít asi strategii, at mi řekne jako základ myšlenky, že mu nerozumím, co mi chce rict. Ono totiž on řekne ,,no tak to je jasný, proč byl covid,, nebo ,,ono to není tak jak česká média píšou,, atd atd, těžko takhle z patra mluvit jakyzem jeho kmene, abych to správne popsala. Ale prostě to jsou takový kecy, co jako nemaj hlavní kostru. Jestli mi rozumíš.
Karja jj,taky takové známe. Naznačí,že oni tomu rozumí víc než ty, ale argumentů už nedojdou. Tajemní jak hrad v Karpatech.
continuity No ale myslím si, že zeptat se ,,hele jak to nechápu, jak to myslis,, a jsou v prdeli:-D. Protože oni jsou buď zvyklý že na ně mluví někdo jazykem jejich kmene a nebo radši čumí, žádnou jinou variantu neznaj. Jakoby s tím covidem mi to bylo ukradený, ale tohle rozhodně ne.
Karja no to je dobrá strategie. Oni totiž vůbec neví,argumentů nemají. On ti řekne něco ve smyslu: vždyť to vidí každý, kdo trochu přemýšlí. Ale když si pořád pojedeš svoji,třeba mu to docvakne.
Karja jinak já mám s úspěšnými podnikateli občas takovou zkušenost, že když už něčeho dosáhli, tak dojdou k závěru, že mají patent na rozum a mají pravdu už ve všem. Jako ty konce jsou pak smutný. Je to pro mne velké memento. Takto jeden úspěšný příbuzný neváhá mého muže poučit o letadlech a tetu lékařku o léčbě nemocí a mě teda o bezpečnosti. Pak tam přijdeš a zjistíš, že mají imunoglukan sirup celou noc na stole, protože si nepřečetli příbalový leták, že má být po otevření v lednici.
continuity No na tom něco bude, prostě s růstem roste sebevědomí no.
Karja jinak já mám s úspěšnými podnikateli občas takovou zkušenost, že když už něčeho dosáhli, tak dojdou k závěru, že mají patent na rozum a mají pravdu už ve všem. Jako ty konce jsou pak smutný. Je to pro mne velké memento. Takto jeden úspěšný příbuzný neváhá mého muže poučit o letadlech a tetu lékařku o léčbě nemocí a mě teda o bezpečnosti. Pak tam přijdeš a zjistíš, že mají imunoglukan sirup celou noc na stole, protože si nepřečetli příbalový leták, že má být po otevření v lednici.
Třeba jako Janeček a jeho život na hraně padáku.
dzizisketa Janeček je taková až karikatura. Přitom zrovna on celkem ničemu nerozumí, kromě ty matematiky.
Já jsem si to asi přivolala, teď jsem byla na Facebooku a už to tam jede vlajka ČR a ,,toto je nase zeme, za tu bychom měli bojovat,, a pak sdílení nějakého debila, že amnestovaní vězni z Ukrajiny přijeli autobusem do Prahy na fotbal nebo co! Ty voooole. Ja tohle nedám, já se s takovyma lidma fakt přestanu bavit a to to má vysokou školu!!!!
Nevim, jestli to tady uz nebylo, ale dneska me rozcilil rozhovor s nejakym ruskym politologem. Obdiv Petre Prochazkove, ja bych asi po prvnich dvou minutach zacala hystericky kricet a telefonem bych krapla jako prvni. Ten rozhovor krasne ukazuje ruskou zakomplexovanost ze zapadu.
Sweet Potato Jeeeeee, koukam, ze jsme s tim obe prisly soucasne![]()
Sweet Potato razorblade to je strasny cteni!
Sweet Potato razorblade taky sem s tím zrovna jdu. To je strašný čtení.
Sweet Potato uff, děsivý čtení.
Petra Procházková má můj nejhlubší obdiv.![]()
Ta arogance a pitomost je hrozna."Nejsem predstavitel inteligence, jsem predstavitel lidu", tomu by se clovek zasmal, kdyby to nebylo tak priserny. Pro ne je inteligence nadavka. Uz jsem psala, ze nejlip se ovlada tupy nemyslici dav, ktery jen vzhlizi ke svemu vudci a poslusne papouskuje jeho myslenky. Inteligence je nebezpecna a je potreba ji potirat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.