continuityten sirup ma bejt v lednici? Sakra![]()
Aktuální česká politická situace
711990 když ho otevřeš, tak jo. Alespoň teda před deseti lety to tak bylo. ![]()
Sweet Potato strasny :( a ona je opravdu vyborna.
Blbka pro tento den:
711990 Taky jsem to zjistila az ted ;-)
Sweet Potato no uff teda. To snad ani není možné. ![]()
Sweet Potato nebud na ni tak přísná, zhroutil se jí smysl života. To s člověkem zamává. ![]()
Sweet Potato chudinka!!!
Tady je jedno vlákno o vojenské taktice, kde autor vysvětluje, proč desetiprocentní ztráty nezpůsobují ztrátu 10% vojenské síly, ale mnohem víc. V angličtině, ale ne moc dlouhé (11 twittu).
https://twitter.com/raguileramx/status/1499153976646074368?t=Zp7km1X5nqQ3MFHcO51XpQ&s=19
Tohle je strašné! ![]()

Ještě k té Procházkové. zrovna to dnes sdílel.podledni skaut. Akorát mě během rozhovoru několikrát napadlo, jestli to ten politolog vůbec ví, že lžou.
"My víme, že lžou,
Oni vědí, že lžou,
Oni ví, že my víme, že lžou,
My víme, že oni ví, že my víme, že lžou,
Ale stejně lžou."
Solženicyn https://t.co/mbs96pPXqE
taky hezkej tweet
Sweet Potato Jo, to jsou ty okamžiky kdy mi ta chybějící znalost ruštiny fakt mrzí:-D. To je ale tele.
Karja Já teď musím ruštinu oprášit, po 30 letech. Mám i státnici, haha. Takže ze mne padají paskvily česko-rusko-slovenštiny (asi i další slovanské jazyky by se daly vystopovat), prokládané zoufalými skřeky a máváním rukama. Naštěstí jsou strašně chápaví a vůbec zlatí.
Ještě pár dnů tu s nimi bude i dcera, která je sem doprovodila, pak se vrací domů, protože tam má zbytek rodiny - své dva syny, jednoho u armády. A vnouče.
711990 no ono je to dokonca napísané na fľaške! Ale som rada, že nie som sama, čo to zistila až teraz
. ![]()
Jdu se kouknout na náš sirup![]()
![]()
Ženy! ![]()
Začínám rozumět těm diskusím, že imunoglukan nefunguje. když už tady máme Pharma prozření: některé sirupy proti teplote taky musí být po otevření v lednici. Vybírala jsem si v lékárně takové, které ne. A smí byt otevřené třeba jenom 6 měsíců, pak vrátit do lékárny.
Kdysi jsem si říkala, jestli to jako budu vyhazovat po uplynutí té doby... No, se dvěma dětma je zatím spotřeba těch para/nuro sirupů taková, že zbytky řešit nemusím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my