mám pocit, že o dva příspěvky výše někdo něco psal, ale asi je to jen přelud z horka ![]()
Aktuální česká politická situace
Jsme tady řešily co asi za typy toho blba volí, tak jsme blíž ne?![]()
Tak za plotem je tráva vždycky zelenější.
mám pocit, že o dva příspěvky výše někdo něco psal, ale asi je to jen přelud z horka ![]()
ta sedla ![]()
omg, už je tady zase ...![]()
jak říkám, přelud, dámy, přelud...fatamorganě taky nikdo neodepisuje ![]()
hele, já myslím, že klidně jo... aniž bych se teda burana nějak zastávala, fakt si myslím, že královna musela zažít během svého kralování lecos, vždyť se před ní dopustili faux pas i obamovi, z hlediska protokolu to byl taky dost velký přešlap, a nechce se mi věřit, že jen oni a zeman a nikdo jiný ...
To sice byl... ale zapříčiněnej nejspíš vrozenou přehnanou srdečností Ms. Obama
Na druhou stranu, hulákat na královnu už mezi dveřma a nepustit ji ke slovu by jako srdečné chování popsal patrně jen Ovčáček/podobnej idiot.
No to s tim pripitkem od mr. Obama byla taky neznalost ci nepoucenost o protokolu... ale jasne ze sympatakovi se to odpousti lepe.... mne teda urcite:) kazdopadne ma pointa byla, ze kralovna toho uz zazila hodne a nejaky zeman ji nerozhazi, bych se nedivila, ze o nem nevedela, sotva za nim zaklaply brany palace![]()
Zase buďme rády, že s ním do paláce nejeli Osvětimanští, ne?
tvl :D :D :D
Pěkné![]()
Zeman se opět opil a promlouval v televizi. Sobotku nazval sviní
http://forum24.cz/zeman-se-opet-opil-a-promlouval-v-televizi-sobotku-nazval-svini/
šedivá bytost s charismatem lahve od okurek je lepší ![]()
Seda mys ovsem kontrovala s espritem, neco o rozkladu osobnosti a ze bude zrejme hur, dedek mizernej!
a v diksuzi na to někdo reagoval:..."řekl kýbl hnoje s charismatem lahve od becherovky..." ![]()
a v diksuzi na to někdo reagoval:..."řekl kýbl hnoje s charismatem lahve od becherovky..." ![]()
![]()
Já doufám, že už i ta lůza kterou se na hradě obklopil pochopí, že to další 4 roky nehodí a nechá Miloše spočinout na Vysočině...
Miloš Zeman by podle mých zdrojů z diplomacie projev státníků NATO určitě stihl, dokonce neměl snad v té chvíli ještě ani upito… Zemana vykolejilo něco jiného. „Strýček Sam“ mu krátce před summitem poslal diskrétní, ale velmi důrazný vzkaz, že pokud se bude v Bruselu snažit přiblížit do blízkosti Trumpa – i jen proto, aby mu v kuloárech na 20 vteřin podal ruku – tak bude tvrdě „odcloněn“ Trumpovým doprovodem.Čili: pokud by se chtěl Virotik přišourat k Trumpovi, tak ho hoši ze secret service vynesou i s jeho hůlkou, z čehož by měl český prezident mezinárodní ostudu.Zřejmě proto se pak Zeman uvedl do virózy a na projev už neměl odvahu a ani chuť jít…http://forum24.cz/ze-zakulisi-hradu-aneb-proc-se-zeman-nemuze-vetrit-k-trumpovi/
Ale to by bylo pěkné![]()
Mimochodem, už pár dní si říkám, co pojmout příští sraz Parfumánie jako mejdan v hradních zahradách, evidentně by to neměl být problém?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my