Bude to respektovat i ta xenofóbní pani?![]()
Aktuální česká politická situace
Já doufám, protože moje výzva platila na vás obě.
Jakékoliv další osobní urážky v tomhle vlákně bych totiž už byla nucená mazat a to bych nerada.
Doufáme obě, díky.
Edit: dodávám, že jsem rodilý Pražák, "Sloven" je pro někoho urážka?![]()
jo přesně, špidlův bratránek, takový nanicovatý netáhla
Prostě mu nedochází, že na tu jeho žoviálnost není nikdo zvědavý. Ani tady, ani za hranicemi a už vůbec ne na královském dvoře.
Jo. Tihle k volbám určitě půjdou. A bohužel se myslím najde i pár takových, co k tomu poňouknou řeči, že Zeman si měl ke královně nechat ušít lepší boty. (Ne že by neměl.)
Já jsem teda mírně optimistická, řekla bych, že už štve i lidi, kterým byl předtím jedno. Ty fb příspěvky můžou být od jeho skalních, ty nepřesvědčí nic, ani kdyby v přímém přenosu znasilnil ovci ( Ovci
?) Nebo to píše někdo z trolí farmy.
LOL, moje představivost ohledně ovčáčka v kleci pracuje naplno.
zřejmě asi tak minimálně třetina národa je naprosto dementní. spíš polovina.
viz poslední volební (myšleno parlamentní) preference. bylo to nad 30% ano, snad 14% (!!) měli komunisti (prostě tomu nemůžu uvěřit, to je strašné číslo) a asi tak 11% čssd....aneb jak to někdo komentoval: volební preference jsou 30% pro komunisty, 14% pro komunisty a 11% pro...komunisty
a pak prezidentské volby a asi bych měla začat uvažovat, kam emigruju.
chodící lalok
dneska jsou tu velmi vtipná přirovnání.
Komunisti jsou zaplať pámbu fakt jenom ty druhý, což je teda strašný taky, ANO jsou projekt 100x horší než VV, ze kterých se všichni hroutili ve strachu, že nám Bárta málem kapitalizoval republiku, Babiš to dělá zřejmě o moc lépe, no a socani, pardon česani by potřebovali někoho rozumnýho do čela, zcela bez pochyb nikoli Chovance, já volím už leta letoucí stejně a bohužel to moc nepomáhá.
s tím špidlou máš pravdu, akorát na mě teda ovčáček takto vůbec nepůsobí ... no uvidíme, pokud zmizí v propadlišti dějin a neštěkne po něm ani pes, tak jenom dobře...
Horáček nemá žádnou pochybnou historii, jakože sázky na koně a Fortuna?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my