Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 13. března 2022 23:15

Luna už se těším, mam tu volné místo v  galerii tvých obrazku

Offline 0zero7
11775 příspěvků moje polička 14. března 2022 06:37

Jitka77 to je super system

Offline 0zero7
11775 příspěvků moje polička 14. března 2022 06:37

V Srbsku demonstrace na podporu Ruska ugh

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 14. března 2022 07:46

0zero7 Srbsko stojí mimo evropský proud. Nejznámější Srb je antivaxler, teď ta podpora Putina.  A to chtějí do EU.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. března 2022 08:16

Malvin Srbsko ma silne vazby na Rusko uz dlouhodobe. Stejne tak Armenie (tam jim nejspis nic jineho ani nezbyva). 

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 14. března 2022 08:24

Jos já jsem se spíš desila reakce Maďarska. Arménie po válce přivítala Rusko jako mirotvurce, ( ne že by měla na výběr). 

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. března 2022 08:30

Malvin S Madarskem to mame stejne. Tam jsem docela trnula (a trnu). U Armenie jsem zaujata, ti jsou opravdu ve velmi slozite situaci a Rusko v regionu rozhodne neni jejich nejvetsi hrozba. Jedine slusne vztahy maji na jihu s Iranem, coz je samo o sobe hrozne. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2022 08:34

0zero7 tak zrovna u Srbu, kteri zazili operaci NATO Spojenecka sila v r1999, ktera mimo jine zahrnovala bombardovani Belehradu, bych se tomu vubec nedivila. Valka je hrozny svinstvo, at ji vede kdokoliv, ve jmenu cehokoliv. 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 14. března 2022 08:59

crazydaisy Srbové jsou schizoidní, chtějí do EU, ale adoruji Rusko a na časy Jugoslávie v USSR vzpomínají s láskou. Mnoho z nich jede putinovskou propagandu a nechápou, že se jejich nejvyšší představitelé dopustili válečných zločinů. Sami se nevyrovnali se svou historií. Zrovna včera jsme v FB skupině zažili pokus o brainwash ze strany dvou Srbů, včetně tvrzení, ze Milošević nebyl válečný zločinec, protože zemřel ještě před soudem a proto to nebyl válečný zločinec. A ze prý žije někde na ostrově v utajení. A ze srbska armáda žádný muslimy nezabijela a tak.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2022 09:41

Dneska jsem na sobe pozorovala, ze situace na UA na me uz zacina mit vliv. Byla jsem davat krev a tlak jsem mela 135/80 normalne ho mivam asi o 15-20 bodiku nizsi. Musim si naordinovat nejakou psychohygienu, protoze tohle je vec, kterou na sobe clovek neciti...

Offline Mohučanka
7354 příspěvků moje polička 14. března 2022 09:47

razorblade ha, já jsem si minulý týden v čekárně u doktora četla zprávy z Kyjeva a stalo se mi to samé! Akorát si sedím na vedení a marně jsem uvažovala nad důvodem. Ach jo. 

Offline Kokoska
34714 příspěvků moje polička 14. března 2022 09:56

razorblade no ty v tom litas asi jeste vic nez my ostatni. Vcera jsem uz cilene musela odlozit tablet, jit zehlit a pustit si k tomu nejakou blbost v TV, porad ctu vsechno mozny a uz jsem ani nemohla poradne spat.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2022 10:18

Hej hej, extrémistka s bábätkom. Zasrani zmrdi.

https://dennikn.sk/minuta/2766336/?ref=ampm

Offline rysamona
1105 příspěvků moje polička 14. března 2022 10:45

Kokoska ježíšmarjá to mi nepřipomínaj. V sobotu jsem uklízela kuchyn a že si pustím nějakou oddychovku a pustila si novýho Bonda(ještě ho neviděla). No ,tlak jsem měla asi dvojnasobnej. To je něco desnyho

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 14. března 2022 11:00
Reakce na slniecko:

​Mzslíš ako Karlove Vary, Piešťany, Donovaly...to by náhle bolo ubytovania...

Len to je zas kolektívna vina...nevieš, či to nie sú záložné plány ľudí, ktorí sa v Rusku necítia v bezpečí...

​Tak ti nechť tu zažádají o politický azyl. Jednoduchý, vyřízeno.

(a myslím že takovejch, zvlášť mezi majiteli nemovitostí, tady nebude)

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 14. března 2022 11:02
Reakce na Sweet Potato:

https://twitter.com/nikorepi/status/1503051437382766592?s=21
Dejte si to do konce!

​Není mi jí líto ani trošku. Aneb kdo jinému jámu kopá (pokusem o diskreditaci těch dokumentaristů), sám do ní padá!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. března 2022 11:04
Reakce na Mrakoplas:

Hej hej, extrémistka s bábätkom. Zasrani zmrdi.

https://dennikn.sk/minuta/2766336/?ref=ampm

​Mě tohle dneska hrozně rozhodilo. Ve smyslu že začínám chápat, jak strašně jednoduchý je zmanipulovat pravdu a že někteří snadno podlehnou. Dost času jsem teď strávila studiem "ruského pohledu na věc". A trochu jsem do toho zabředla, že fakt asi dovedu pochopit, že oni tomu všemu, co se jim servíruje věří. Stejně jako slepě věříme "našim" zprávám my. 
(Jen upřesňuji, že Putina nijak neobhajuju, je to celý strašný zvěrstvo, jen je fakt těžký se z tý přemíry protichůdnejch informací nějak vymotat na správnou stranu, ach jo). 

Online Tabea
8043 příspěvků moje polička 14. března 2022 11:35

razorblade chápu, taky už mi to asi leze na mozek. Minulý týden se mi zdálo, že manžel zabookoval pro mě a děti dovolenou v Bělorusku, že mi nějaká nafintěná Ruska vytrhla z ruky kabelku a chtěla mi ji vzít, a že jsem se strašně hádala s prarodiči (dříve kovanými komunisty).

Offline Pinot Noir
29808 příspěvků moje polička 14. března 2022 11:42

Jedeme příští víkend k rodičům a celé širé rodině, která je celá v té jedné obci, a jsem hrozně nervózní z toho, co tam uslyším za názory. Trochu se bojím, že buď odjedeme rozhádaní, nebo to celé protrpím potichu a odjedu s hrozným pocitem. Strašně moc doufám, že mě všichni příjemně překvapí, ale... Mám hroznou chuť všechny ty, co teď tak urputně myslí na ty naše nebohé samozivitelky a důchodce, proplesknout a bojím se, že když se s někým takovým setkám osobně, neudržím se.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2022 11:49

Mohučanka Kokoska nejhorsi na tom je, ze ja to na sobe fakt nijak nepozoruju. Proste pracuju, sleduju zpravy, mam pocit, ze uz mam dost odstup a nadhled. Ale ocividne nemam

Tabea mne de ted o rusku zda taky docela dost. Ale to beru tak, ze si mozek zpracovava to, co den pred tim vstrebal. Vtipny je, ze si rano nepamatuju, co se mi konkretne zdalo, ale vstavam s takovym tim pocitem: rusko