Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:07
Reakce na razorblade:

​Prosimte, zalez radsi nekam. Dik.

​Prosím? Něco mi uniklo? Strašná reakce toto.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:26

dzizisketa Hlavně to, co my považujeme za "celej svět" je reálně asi tak jeho čtvrtina (rozlohou i počtem obyvatel. Náš kulturní okruh se proste točí kolem core state USA a to do značný míry formuje naše vnímání všeho ostatního a je strašně těžký dohlédnout za hranice týhle bubliny.

Huntington, Střet civilizací - tahle knížka moje nahlížení na svět dost formovala.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:35
Reakce na barbucha:

MP Meri 

Můžeš mi říct, proč bych měla číst bengálský noviny, abych si ověřila, že to co říká BBC, je pravda?

Zato na Lavrova s Putinem se můžu spolehnout, že. Tam mi doporučíš kde si jejich informace ověřit nebo to stačí od nich?

​No tak stejně jako chceš po Rusech, aby vyhlídli ze svý bubliny a kulturního okruhu, tak úplně stejně bys to mohla dělat ty sama. 
Jak už tu padlo od ostatních, já sama nemam třeba čistý svědomí v tom, ze bych si vždycky overovala informace z vícero nezávislých zdrojů a různých úhlu pohledu. Proste mám urcity okruh médií a osobnosti, které povazuju za důvěryhodné a jejich názory a zjištění už pak dal nijak nepitvam. A máme to tak myslím všichni, naopak se ještě potom vzájemně o svoji pravdě ujistujeme. 
Ja jen chtěla říct, ze jsem si naplno uvědomila, jak je tohle křehký a zneuzitelny. 

Offline 0zero7
11774 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:47

Malvin crazydaisy ano, vim, desne me to ten moment nastvalo, tak to muselo ven proste.

Jos nad Madarskem jsem taky premyslela, naposledy jsem videla neco o tom, ze zbrane na Ukrainu v zadnym pripade neposlou. 

Offline 0zero7
11774 příspěvků moje polička 14. března 2022 16:50

Jitka77 To je super, hlave taky uplne bajecny zpravy v tom privalu hroznych veci, fakt hezky, ze komunita je schopna takhle. Tady je to dal, tak zatim prichazeji hlavne lide, co tady maji rodinu. 

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 14. března 2022 17:28

Trochu mám strach, že to tu začíná směřovat k objektivní debatě: "Pět minut pro Židy, pět minut pro pana Hitlera".

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 14. března 2022 17:34

Kan neuniklo, no Lav asi tak

Offline Kokoska
34709 příspěvků moje polička 14. března 2022 17:36

Enerhoatom: Rusko nechalo v oblasti JE Záporoží explodovat munici

Ukrajinské Centrum pro strategickou komunikaci s odvoláním na státní podnik Enerhoatom provozující jaderné elektrárny na Ukrajině uvedlo, že zaznamenalo výbuch v oblasti Záporožské jaderné elektrárny. K tomu mělo dojít poblíž trosek výcvikového střediska a prvního bloku elektrárny. Ten je v současnosti odstavený.

Podle Stratcomu i Enerhoatomu mělo jít o kontrolovaný výbuch zadržené munice, který vykonali Rusové. „Toto jednání porušuje všechna stanovená mezinárodní pravidla a požadavky na jadernou a radiační bezpečnost,“ uvedl Enerhoatom s tím, že Rusko plánuje provést i další takové exploze.

==========

Tak si to přeberte, co je pravda. Vítr podle Windy.com fouká do Ruska, jestli si toho ti debilové nevšimli.

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 14. března 2022 17:38

Kokoska tak super..ten vitr

Offline Dadoo
11634 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:10

ionicera mně přijde mimo tvůj  mimozni výkřik. Co tady chceš relativizovat?

Kdo koho napadl?

Na čím území se bojuje?

Kde vidíš tu pravdu a kde lež?

Protoze pokud tohle nevysvětliš konkrétně, pak je to jen pomateny, nesmyslný a dost hloupý výkřik do tmy.

Zvláště ve světle současných události. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:15
Reakce na Lav:

Trochu mám strach, že to tu začíná směřovat k objektivní debatě: "Pět minut pro Židy, pět minut pro pana Hitlera".

​Nezacina, neboj, tech par pomatenych, ktere hledaji pravdu "nekde uprostred", si nevsimej. Myslim, ze drtiva vezsina tady v tom ma jasno :)

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:21

razorblade hmmm...dobra rada...tak proc si jich vsimas Ty? Bylo treba na tu pomatenou a fakt mimozni uvahu tak hystericky reagovat? 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:23

stes hysterie vypada jinak. Tohle bylo jen kulantni "drz hubu". Jsou nazory, o kterejch ja nehodlam diskutovat. Tenhle patri mezi ne.

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:26

razorblade Drž hubu je hysterická reakce. Fertig.

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:27

Kokoska Ukrajinský štáb přesně před tímto od včera varoval. Oni ty informace mají, ne že jen vykřikujou směrem do Evropy. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:31

stes jsi... a radsi nic. Jeste by z tohi bylo vlakno na x stran

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:33
Offline Dadoo
11634 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:33

razorblade já s tebou souhlasím.

stes myslím, že je potřeba reagovat rázně.

Mne přijdou nejhorší ty kecy typu "Ja jsem proti válce, nesouhlasím s tím, ALE.... "

To je přesně to, o co těm trollum jde. Zasevat nedůvěru a pochybnosti.  Ti nahoře jsou za to placení a, bohužel, u nás se najde spoustu přizdisráčskych hlupáků, kteří jim v tom pomáhají zcela zdarma..

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:39

Dadoo ja bych na takovou kravinu proste nereagovala...prijde mi to jako skoda casu, pak se zacnou hadat jiny...zrovna tohle bylo tak mimo, ze to nestoji za to. Za podobny polonazor nebo jak to rict, bych se spis ustekala v pripade Jagra a Cecha, ktery mi nasrali a zklamali. 

Offline Zuzuli
3746 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:44

MP Meri ja s tebou souhlasim a chapu, jak to myslis. Ze to neni vubec vztazene k momentalni situaci na ukrajine z naseho pohledu, tam je agresor jasny, ale v obecnem problemu zorientovat se v neprebernem mnozstvi ruznych informaci, zvlaste ovlivneni nasim euroamerickym kulturnim prostredim.