Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 14. března 2022 22:56

https://www.nihilistanabalkonu.cz/l/je-putin-vazne-uplny-cvok/
Jako vždy strašně dlouhé a květnaté, ale postsovětské a putinovské Rusko myslím vysvětluje dobře.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2022 23:20

Klara A pak jsou tací, co přesně ví za každého režimu, co je správný a co je pravda. Na střední byla moje spolužačka nadšená svazačka, která si pilně dopisovala s několika dívkami se Sovětského svazu a jejím největším cestovatelským snem bylo jet Vlakem družby do SSSR. Já si v té době přála vidět Paříž. Oběma se nám to splnilo, jí teda dřív. Pak hrozně toužila stát se členkou KSČ. Za kandidátku ji přijali v Listopadu 1989. Naše společná známá mi líčila, jak dotyčná obvolávala (z práce) Krajský výbor strany a stahovala žádost, že byla pomýlená. A šup a už byla přední tváří podnikového OF. Pak vstoupila do ODS a hrozně kritizovala bývalé členy KSČ - ona přece nikdy v žádné straně nebyla. A tak to šlo dál. Teď je na Facebooku velkou kritičkou všeho ruského snad včetně kaviáru. Jo i tací mezi námi žijou a umí se moc dobře orientovat. Kam vítr, tam plášť. A není jich málo, bohužel.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 14. března 2022 23:24

continuity Díky za všechny předchozí příspěvky. Nedokázala bych to tak vyjádřit, ale naprosto s tebou souhlasím. 

Offline Kokoska
34708 příspěvků moje polička 15. března 2022 00:19

Sweet Potato tak jsem se tim prokousala, je to zajimavy. A je tam i dobry odstavec o te pravde uprostred :)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. března 2022 07:21
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. března 2022 07:55

Před a po.

Zajímalo by mě, co by na to řekly dvě krávy, které jsem dnes vyslechla na zastávce. Prý Raiffka nabízí Ukrajincům účet zdarma a oni si tam ukládají půl mega. Kecy o nutné podpoře vlády našich samoživitelek included, že mají naráz tak velkou péči o samoživitelky.
Vlastně ne, nezajímalo! Jak může ku.va někdo závidět uprchlíkům

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 15. března 2022 08:19

nonemy Ony by v lepším případě neřekly nic. Nebo mumlaly "to ano, ale..."

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. března 2022 08:40

Fiala oblekne maskacovany oblek. Za me, jako politicky dost nestranyho cloveka (kterej obcas Fialu kritizuje) fakt uspech. Bozi.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. března 2022 08:45

razorblade hezky

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. března 2022 08:48

nonemy 

Některý lidi jsou fakt hrozně zhýčkaní. Tihle duševní mrzáci si neumí představit fyzickou stránku uprchlictví a o těch dalších rozměrech asi vůbec netuší, že existují. Co to s tou společností je? Doufám, že teď zapracují školy, to je šance na plošný apel. 

Offline Kokoska
34708 příspěvků moje polička 15. března 2022 08:51

razorblade jako pekny, ale je ted prostor na takovyhle akce? Myslim tim, ze ted tam asi ma kazdy dost prace sam se sebou a tezko hlidat cizi statniky pred ujmou. Taky aby to bylo bezpecny pro ukrajinskou stranu, konkretne pro Zelenskeho, neprivodi to nezadouci pozornost?

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 15. března 2022 08:54

razorblade Teď jsem to četla. Normálně mám zimomravky a asi i slzy v očích.

Doufám, že se mi podaří co nejvíc odignorovat shitstom jeho odpůrců.

Kdy jedou?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. března 2022 08:58

razorblade 

Dobrý! Jen jsem teda podělaná už teď. 

Sweet Potato 

Taky už jsem uronila. Ono se něco najde každý den. 

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:02

stes Jágr je srab, který má možnost se ze svého srabáctví vykoupit množstvím peněz. 

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:03

Kokoska to mě hned napadlo, ale myslím si, že to bezpečnostní poradci dobře spočítali. Je to určitě nebezpečné místo, ale řekla bych, že nejenom Ukrajinci, ale i Rusi budou hlídat, aby se jim neskrivil vlas na hlave. 

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:09

nonemy tohle bohužel nejsou jediný dvě krávy..já slyšela už párkrát a minulý týden se to hojně propíralo v kuřáckém koutku jedné nejmnenované VŠ v Praze (zaměstnankyněmi :-(. V MHD nemluvě. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:15

Hele, jako chápu to dobře, že tu delegaci budou provázet stíhačky NATO? Že si trochu označkujeme teritorium? Podle mě je hrozně důležité ukázat, že se nebojíme, trochu přitlačit. I když já osobně jsem podělaná až za ušima.

Offline JankaM
3085 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:17

razorblade a pojedou s ním i novináři? Jak velká bude delegace? 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:18

nonemy Dobrý. Raiffka snad nabízí účet zdarma všem. Hřivny banky neberou a pokud by dotyční vkládali "půl mega" v jiné měně, tak předpokládám, že by si nešli pro dávky a nesetrvávali by v sociálním bydlení. Spíše by nechali podporu ostatním, potřebnějším. Tedy ty dvě dámy by mohly být v klidu, ne? 

Offline Karja
44508 příspěvků moje polička 15. března 2022 09:44

razorblade Ty jo hodně dobrý, jsem na nás fakt pyšná jako! Myslím si, že je to dobrá ukázka Rusům, že my se neposereme a budeme dodávat a dodávat.