A navíc celkem dobře vypadá. Ne, že by to byla ta nejdůležitější věc, ale jako malý bonus k tomu všemu taky dobré.
A má kulturní poslouchatelný přednes, který dává smysl, žádné "fňukání"
A navíc celkem dobře vypadá. Ne, že by to byla ta nejdůležitější věc, ale jako malý bonus k tomu všemu taky dobré.
A má kulturní poslouchatelný přednes, který dává smysl, žádné "fňukání"
barbucha jako bys to neznala - za vsim stoji zapadni agenti! A je urcite lehci a hlavne pohodlnejsi verit tomu, co ti opakujou ze vsech stran, nez si hledat informace a zjistit, ze ti cely zivot nekdo lze. A jeste resit, jak se k tem lzim postavit. Ono kdyz se ti tak zcistajasna v poklidny letni cas objevi na namesti cizi armada, ktera se nerozpakuje vystrelit, tak pak clovek vetsinou pochopi, ze ti bratri asi nejsou tak super, jak ti vrchnost tvrdi, a ze ani ta vrchnost, ktera na to tupe kouka a jeste prikyvuje, neni asi ta nejlepsi. Rusum se od valky nic takovyho nestalo, tudiz batuska je chrani od vseho zleho, hlavne toho, co pochazi z toho zkazeneho zapadniho sveta. Tak proc mu neverit, ze to s nima mysli dobre?

nonemy A to je jako.. nějaká satira z dob, kdy bylo veselo, nebo co to je? Vůbec na to nemůžu přijít.
P. S. Týká se té hudební produkce na ruské louce.
![]()

razorblade nebo si ulozit nejake rubly
Žádná ruská vodka, žádný kaviár...
https://www.nihilistanabalkonu.cz/l/je-putin-vazne-uplny-cvok/
Jako vždy strašně dlouhé a květnaté, ale postsovětské a putinovské Rusko myslím vysvětluje dobře.
tohle by se mi siklo v Aj a ted na to nemam moc cas cely to prelozit, vybornej clanek. Davala to sem Barbucha cca pred 5 dny nebo tak nejak, presne tyhle souvislosti lidi tady potrebujou slyset. Porad mi pripada, ze si mysli, ze je to tak nejak odtrzeny. Logla jsem se na univerzitni seminar o Ukrajine, mluvil tam jeden skvelej profesor, ale bohuzel nedostal dostatek prostoru, protoze jeho mladicka kolegyne resila hystericky soucasnost (to chapu samozrejme, ale loglo se 700 lidi tak to mohli vyuzit lip) a on nemel dost prostoru na to vysvetlit vsechny vazby a souvislosti
Šošanah Obávám se, že to myslí slečna smrtelně vážně, ale nevím, kolega mi to poslal jako nebetyčný rozdíl oproti Nevzdám se a psal, že má i jiné oslavující písně Putlera. Neměla jsem žaludek to googlit.
moora
jo, to mě fest pobavilo. Biden nebude určitě dnes spát a okamžitě stáhne všechny sankce vůči Rusku ![]()
nonemy .... zvláštní. Rozdílů jsem našla jedenáct :-)
Sweet Potato má dvojníka, nebo se umí teleportovat, asi
Vlak s Fialou a dalsimi prave dorazil do Kyieva.
Slabsi povahy neotvirat, udajne zabery ruskych vojaku co zastrelili civilistu, ktery vylezl z auta s rukama nad hlavou, zm*di
https://twitter.com/FilipHorky/status/1503787705083305993?s=20&t=5J5FwhWHnCLuyjqm_vdVjg
Tohle prosím šiřte.
Tohle šířil minulý týden Tomáš Třeštík, ten má velkou základnu, snad se to dostalo k hodně lidem. Slečna novinářka je strašná koza.
Chudák Joe se již do smrti neusměje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.