Aktuální česká politická situace
Garfie díky...
mám husí kůži
Garfie on twitter nějak začal mazat fotky ruských zajatců. Toto asi špatně vyhodnotili. rusy to pravda zesměšňuje, ale rozhodně ze strany UA nedochází k porušování ženevských konvencií. ![]()
Ty jo s tím hrdým národem je to zajímavý. Já bych řekla že měli vždycky poměrně vysokou miru migrace, stejně jako třeba Poláci. Tak to mi přijde osobně takový zajímavý, že vlastně oba dva národy jsou hrde a takové zaryte....My Češi zase tolik nemigrujeme v moderní době a jako moc hrdý nejsme:-D. Přijde mi to jako takový paradox.
Já jsem někde zahlídla že je to starý video odněkud z Doněcký oblasti, ze začátku těch nepokojů (t.j. nepatří to do aktuální války)
a že to teda autor po upozornění smazal sám.
Karja možná jsou nejen hrdí, ale i sebevědomější. S emigraci (nebo práci v cizí zemi) sebevědomí potřebuješ.
barbucha jj, starý to je, ale to na té morálce nic nemění. Hned zkraje takto vesničani s čepicemi zahnali tank a to bylo určitě aktuální.
Jo, to jsem viděla, super to bylo!
Traktory

Tak po čaji s novičokem nebejvá dobře nikomu...
https://twitter.com/MichalKubal/status/1506575338796638214?t=focNR5xEsvHz44kHHyeGfA&s=19
barbucha a ted ho prej nekde ukazali
Inteligent od pohledu, to nemohu říci. MMA grázlík co by chtěl válku v Česku. PČR už koná.

Garfie To je husty.
Mne prijde, ze ten kluk se zbrani z toho byl stejne v prdeli jako my tady.

Luna Prosím tě, já už jsem to viděla minimálně 3x a pokaždé, když začnou zpívat, tak se rozbrečím!
barbucha a ted ho prej nekde ukazali
A hejbal se? ![]()
Vono se ty kamarádi Vovkovi stejně nějak ztrácej... https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-03-23/putin-adviser-chubais-quits-over-ukraine-war-and-leaves-russia?srnd=premium-europe
Nemluvě už o generálech, který se z Ukrajiny pravidelně vracej domů v igelitovejch pytlech ![]()
To je boží! ![]()
Přitom pred pár dny už proběhlo internety, že Rusům se stejná bota povedla, když zařazovali Bidena na sankční seznamy.
continuity ale tak ono mu tam chybi jen Jr.
Garfie No když začnou zpívat, tak to vypnu, nejsu masochista...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my