Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 24. března 2022 15:19

moora no a přesně to samé se stalo Rusku.

Já nevím jak moc to v Americe vadí. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 24. března 2022 15:25

continuity v ovcackove tweetu to asi fakt nevadi. Kdyz to srovnam s merunkovymi knedliky a vinnou klobasou...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 24. března 2022 15:26

Mimochodem, jdu si teď z fb vyřadit spolužáka ze ZŠ, on nikdy nebyl lumen, sotva tu základku prolezl, ale co sdílí za sračky, se fakt nedá. Jak jsou Ukrajinci hezky oblečení a nemusí platit za vlak atd...A on ten výblitek má třeba 13 000 sdílení a lajků. Tak jako kde jsme???

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 24. března 2022 15:27

Asi ji miluju.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 24. března 2022 15:28

moora četla jsem i ten oficiální dopis v češtině a tam to chybělo taky. třeba to v anglické verzi někdo doplnil. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. března 2022 15:35

continuitykdyz otec zemrel tak Jr. jeste plati? Chapu to u Donalda Tumpa a Donalda Juniora. Ale pokud uz Bidenuv otec nezije? 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 24. března 2022 15:50

Candance tak jste mě donutily to googlit a na ofiko stránkách WH to Jr. je 

Mě je to vlastne fuk, ono se to nesplete, ovcackovi nebo kdo to tvořil jsou tyto imperialistické divnozvyky ukradené.  ale mám za to, ze když se posílá oficiální diplomatická pošta, třeba by bylo fajn tyto lapsy nedělat a respektovat zvyklosti cílové země. 

Na stránkách hradu to je bez Jr. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. března 2022 16:09

continuitymozna to Americani davaji jako soucast jmena?

Offline slniecko admin
19523 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:11

Candance áno, dokonca v prípade potreby to ďalej číslujú, takže môžeš mať kľudne niečo ako John James Smith III. Musím nájsť knižku o americkej etikete, už si nepamätám ako sa to mení v prípade úmrtia, ale zdá sa mi, že ešte aj pri tvare manželkinho mena by malo byť jasné, že ide o vdovu.

Ako jasnačka, v bežnom živote sa to tak nepoužíva, ale v takýchto dokumentoch by to asi malo byť korektne.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:19
Reakce na Luna:

Mimochodem, jdu si teď z fb vyřadit spolužáka ze ZŠ, on nikdy nebyl lumen, sotva tu základku prolezl, ale co sdílí za sračky, se fakt nedá. Jak jsou Ukrajinci hezky oblečení a nemusí platit za vlak atd...A on ten výblitek má třeba 13 000 sdílení a lajků. Tak jako kde jsme???

​Vítej v ČR, brouku. Takovejch výblitků vidím sto denně, už na ten FB lezu fakt jen v nejnutnějších případech. 

A dneska v kuřárně... tetina si stěžuje jak zmizela parkovací místa v ulici, protože tam stojej  ukrajinský auta. A považte - samý mercedesy a audiny a kdovíjaký eště! Tak jsem se jen tak aby řeč nestála dotázala, jestli by v případě nutnosti útěku nechala svoji káru stát před barákem a šla na stopa... a už do tý kuřárny asi nesmim

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:21

Sweet Potato 

Dneska asi panu vlekaři nechutnala večeře...

Candance 

Já myslím že to Jr. apod. zůstává u jména furt, i když senior už není.

Offline slniecko admin
19523 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:31

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:35

slniecko my jsme vcera hraly se Sweet Potato kryci jmena, ukrajinske traktory byly nekolikrat pouzity :)))

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:39

Cítím strašnou bezmoc. My (západ) se prostě budeme v pohodlí dívat jak je rusák vyvražďuje. Naivně jsem doufala, že něco vymyslí, na necem se dohodnou...

A jestli teď ještě někoho fakt nemám ráda, tak jsou to Němci. 

Offline slniecko admin
19523 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:41
Reakce na moora:

slniecko my jsme vcera hraly se Sweet Potato kryci jmena, ukrajinske traktory byly nekolikrat pouzity :)))

ten obrázok super!!!

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:44
Reakce na Sweet Potato:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/hrad-vypsal-vyberove-rizeni-na-domaci-zdravotni-peci-o-prezidenta-ma-trvat-do_2203241758_voj

​Nestačilo by angažovat balzamovače z mauzolea na Rudým náměstí? Chudáci teď beztak určitě třou bídu s nouzí a s klientem by si rozuměli.

Offline slniecko admin
19523 příspěvků moje polička 24. března 2022 20:44
Reakce na andulka01:

Cítím strašnou bezmoc. My (západ) se prostě budeme v pohodlí dívat jak je rusák vyvražďuje. Naivně jsem doufala, že něco vymyslí, na necem se dohodnou...

A jestli teď ještě někoho fakt nemám ráda, tak jsou to Němci. 

​Ja už nejaký čas uvažujem, nakoľko P. and the Boyz čakali na skončenie Merkelovej obdobia.

Mi príde, že po tom, ako bola ona výrazná, tak teraz mi tí Nemci prídu takí nejakí ....zmätení.