moora no a přesně to samé se stalo Rusku. ![]()
Já nevím jak moc to v Americe vadí.
moora no a přesně to samé se stalo Rusku. ![]()
Já nevím jak moc to v Americe vadí.
continuity v ovcackove tweetu to asi fakt nevadi. Kdyz to srovnam s merunkovymi knedliky a vinnou klobasou... ![]()
Mimochodem, jdu si teď z fb vyřadit spolužáka ze ZŠ, on nikdy nebyl lumen, sotva tu základku prolezl, ale co sdílí za sračky, se fakt nedá. Jak jsou Ukrajinci hezky oblečení a nemusí platit za vlak atd...A on ten výblitek má třeba 13 000 sdílení a lajků.
Tak jako kde jsme???
Asi ji miluju.

moora četla jsem i ten oficiální dopis v češtině a tam to chybělo taky. třeba to v anglické verzi někdo doplnil.
continuitykdyz otec zemrel tak Jr. jeste plati? Chapu to u Donalda Tumpa a Donalda Juniora. Ale pokud uz Bidenuv otec nezije?
Candance tak jste mě donutily to googlit a na ofiko stránkách WH to Jr. je
Mě je to vlastne fuk, ono se to nesplete, ovcackovi nebo kdo to tvořil jsou tyto imperialistické divnozvyky ukradené. ale mám za to, ze když se posílá oficiální diplomatická pošta, třeba by bylo fajn tyto lapsy nedělat a respektovat zvyklosti cílové země.

Na stránkách hradu to je bez Jr.

continuitymozna to Americani davaji jako soucast jmena?
Candance áno, dokonca v prípade potreby to ďalej číslujú, takže môžeš mať kľudne niečo ako John James Smith III. Musím nájsť knižku o americkej etikete, už si nepamätám ako sa to mení v prípade úmrtia, ale zdá sa mi, že ešte aj pri tvare manželkinho mena by malo byť jasné, že ide o vdovu.
Ako jasnačka, v bežnom živote sa to tak nepoužíva, ale v takýchto dokumentoch by to asi malo byť korektne.
Mimochodem, jdu si teď z fb vyřadit spolužáka ze ZŠ, on nikdy nebyl lumen, sotva tu základku prolezl, ale co sdílí za sračky, se fakt nedá. Jak jsou Ukrajinci hezky oblečení a nemusí platit za vlak atd...A on ten výblitek má třeba 13 000 sdílení a lajků.
Tak jako kde jsme???
Vítej v ČR, brouku. Takovejch výblitků vidím sto denně, už na ten FB lezu fakt jen v nejnutnějších případech.
A dneska v kuřárně... tetina si stěžuje jak zmizela parkovací místa v ulici, protože tam stojej ukrajinský auta. A považte - samý mercedesy a audiny a kdovíjaký eště! Tak jsem se jen tak aby řeč nestála dotázala, jestli by v případě nutnosti útěku nechala svoji káru stát před barákem a šla na stopa... a už do tý kuřárny asi nesmim ![]()
Dneska asi panu vlekaři nechutnala večeře...
Já myslím že to Jr. apod. zůstává u jména furt, i když senior už není.

slniecko my jsme vcera hraly se Sweet Potato kryci jmena, ukrajinske traktory byly nekolikrat pouzity :)))

Cítím strašnou bezmoc. My (západ) se prostě budeme v pohodlí dívat jak je rusák vyvražďuje. Naivně jsem doufala, že něco vymyslí, na necem se dohodnou...
A jestli teď ještě někoho fakt nemám ráda, tak jsou to Němci.
slniecko my jsme vcera hraly se Sweet Potato kryci jmena, ukrajinske traktory byly nekolikrat pouzity :)))
![]()
ten obrázok super!!!
Nestačilo by angažovat balzamovače z mauzolea na Rudým náměstí? Chudáci teď beztak určitě třou bídu s nouzí a s klientem by si rozuměli.
Cítím strašnou bezmoc. My (západ) se prostě budeme v pohodlí dívat jak je rusák vyvražďuje. Naivně jsem doufala, že něco vymyslí, na necem se dohodnou...
A jestli teď ještě někoho fakt nemám ráda, tak jsou to Němci.
Ja už nejaký čas uvažujem, nakoľko P. and the Boyz čakali na skončenie Merkelovej obdobia.
Mi príde, že po tom, ako bola ona výrazná, tak teraz mi tí Nemci prídu takí nejakí ....zmätení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.