Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:03

barbucha jemu mozna ne, ale jeho manzelce ano

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:10

Candance 

Manželce, která za ním pevně stojí a léta ho podporuje a uznává...

No vaše věc, holky. Já bych jim nedala ani vody napít. Až těm, kdo by vkleče odprosili za ruský zločiny a veřejně a nahlas se distancovali od Putlera.

Myslíte, že všechno to loupení, bombardování a vraždění dělá Putler sám? No moloděc teda!

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:11

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:19

barbucha hele, ja taky doufam, ze me pratele v zahranici nepovazuji za stejnou jako Zemana.

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:22
Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 28. března 2022 14:36
Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 28. března 2022 14:56
Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 28. března 2022 14:59
Reakce na Candance:

barbucha hele, ja taky doufam, ze me pratele v zahranici nepovazuji za stejnou jako Zemana.

​Tak přátelům v zahraničí nijak nezastírám, že máme prezidenta idiota (jemně řečeno) a Putlerova lokaje. Ergo není problém se od něj distancovat, aby nevznikla nějaká mýlka.

Obdobného hodnocení jejich prezidenta se však od rusáka nedočkáš...

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:10

barbucha ale dockas, jsou i takovi. A jini si to treba mysli, ale boji se to rict, coz i chapu. Jen za soucasne situace si myslim, ze neni cas to prebirat, aby se neublizilo tem "hodnym".

A ta nejvetsi masa za nim stoji, zrovna jsem dneska cetla nejaky pruzkum, kolik by jich bylo pro invazi do dalsich zemi. Hodne. Tam neni sance neco zmenit zdola, nikdy nebude.

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:10
Reakce na Sweet Potato:

andulka01 To ti fakt uniklo? Koupil si obřího slaměného zajíce a hlasitě lkal, že v Polsku jsou potraviny levnější. (Zdravíme do holdingu!)

​A přičetl k tomu i benzín, který musel ujet, aby koupil levnýho zajíce?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:11

barbucha jsi si jista? Ja myslim, ze nekteri to urcite udelali.

Leky jsou pro me too much, vzdyt zisk davaji farmaceuticke firmy na UA,ne? 

Predpokladam, ze jsi zcela odstrizena od ruskeho plynu a ropy.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:19
Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:21

Candance ja nevim, kolik ti je let, ale ja si pamatuju, jak cely dlouhy roky se nesmely dovazet zapadni leky, protoze rusky byly "lepsi". Na srdce, na nadorovy onemocneni, na cokoli si vzpomenes, jen vychodni produkce. No nebyly lepsi, vedelo se to, dokonce urciti lide si nejak ty zapadni dokazali obstarat a nekteri se tim i chlubili, jak to pomohlo. Pro plebs jen rusky dryjaky. Tak ode me teda soucit cekat nemuzou.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:22

Candance 

Já plyn ani zavedenej nemám A na tvoji lstivou otázku můžu ještě dodat, že kdyby to bylo na mně, tak bych od nich neodebrala nic, nula. Nechápu, proč jim za to platit a financovat tak jejich náckovský řádění (a ne, toho se neúčastní jen Putin sám, obklíčit a vypálit Mariupol by v jednom člověku asi nedal, obávám se).

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:31

Kokoska Candance S těmi léky mám jednu historku...chodila mi kdysi domů lektorka angličtiny, tak v mým věku, jednou jsme vyrazily na "konverzační procházku" na nedaleký hřbitov. Je tam pohřbený můj splužák ze základky, zemřel v roce 93 na leukémii. Tak jsem jí to vyprávěla...a ona byla úplně mimo, pak mi říkala, že se na leukémii léčila ve stejném věku, takže se velmi pravděpodobně znali. Bylo to v 90. letech, přišla k nám nějaká léčba z USA, pro kterou bylo vybráno cca 20 dětí (mezi nimi ona, maminka je lékařka, takže asi trochu protekce). Všichni se vyléčili. Vyprávěla mi to a říká "nikdy mě nenapadlo, co se stalo s těmi, co zůstali u původní ruské léčby, až teď." Bylo to dost mrazivé. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:32

barbucha No právě že z těch mých známých se od Putina ostře distancujou všichni, nikdo z nich ho ani jednou nevolil. (Půlka z nich jsou teda navíc matematici, a vydávali ostrej protest proti invazi snad hned ten první den (nebo možná druhej či třetí, jak se stihli zkontaktovat, ale fakt hned na začátku). A to si piš, že se za Putina a jeho partu styděj a nenáviděj ho ještě podstatně procítěněji, než my Zemana (protože to je přece jen pouze vlastizrádná ku..a, kdežto Putler vrah). A nenadělaj nic, protože tam není ani to světýlko na konci tunelu, co jsme měli/máme my, že snad v příštích volbách, by jejich spoluobčani mohli dostat rozum a mohlo se to nějak zlepšit.

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. března 2022 15:35

Prosperina Lip bych to nenapsala. barbucha Nekdy mas argumenty, ze mi zustava rozum stat, fakt. Kdyby mi takovy "soused" provedl to, co jsi napsala. Stejne bych byla pro, aby treba jeho deti ci vnoucata nebo kdokoli dostal inzulin ci cokoli jineho. Kdyz teda vyradime skupinu dospelych volicu, tak tu porad zbyvaji deti, mentalne postizeni nebo i ta zvirata, kteri za nic nemuzou.Princip oko za oko bohuzel vzdycky dopadne kapanek vedle nez na ty viniky. To, co rusaci delaji na Ukrajine je uplne sileny, ale tohle je pro me taky uplne neprijatelny. Opravdu nevim z hlavy, ktere leky by se do Ruska uplne prestaly dovazet, ale i kdyby to byla treba biologicka lecba nebo ja nevim nejake antibiotikum, tak ten dopd muze byt obrovsky. A ja fakt nechci davat na misku vah vybombardovanou mariupol a treba onkologicke ruske deti (at jsem trochu pateticka) .  Candance Diky za strizlivy pohled. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:38

Jos Tak ty jako lékařka tu odbornou pomoc poskytnou musíš, že? Myslím Hippokratovu přísahu. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 28. března 2022 15:39

Jos

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 28. března 2022 16:07

Na Youtube je Zelensky -  zpívá Imagine - mám husí kůži.