moora já to sem ani nechci postovat,radši si budu dělat srandu ze sešlého předsedy.
Strašný ovšem je, že stejnou kampaň jeli proti pirátům (s využitím ruských trolich farem), akorát to v té době tak nerazilo. Ale poškodilo je to strašně.
moora já to sem ani nechci postovat,radši si budu dělat srandu ze sešlého předsedy.
Strašný ovšem je, že stejnou kampaň jeli proti pirátům (s využitím ruských trolich farem), akorát to v té době tak nerazilo. Ale poškodilo je to strašně.
continuity strasny, strasny, strasny.

moora To je ale pizda stará!
Ministerstvo jí přece jen platilo lepší fotografy s lepším photoshopem![]()
jerry I ten účes ji nějak vypelichal! Nebo na to už nějak nemá skrz ty uprchlíky, chudinka.
Já to celý nechápu, v Polsku bylo vždycky všechno o něco levnější, ale teď z toho uděláme téma?
razorblade Míšo?
To je seznam, občas to válí a občas je to teda výkladní skříň lajdacke novinařiny. Dělo se to i za COVIDu a dost jim to mám za zlé, protože tímto hodně přiléhají oleje dezinformatorum.
zrovna tady bych doporučovala diskuzi pod článkem, ačkoliv nezvykle, je tam hned na prvních dvou stránkách nekolik dobrých a obsáhlých komentářů, které mi mluví z duše. ( Asi proto, že ruští trolové zatím nedostaly noty, jak s takovým nečekaným dárkem naložit). ![]()
continuity co myslíš, že nakupoval? Vleče tu tašku, jak kdyby tam měl metrak másla ![]()
moora jen těžko přemáhá pláč, to je komediantka ![]()
RoSa ja nejsem sefredaktor. Ani jsem ten clanek jeste necetla. Ale tohohle autora (osobne ho neznam) mam spojenyho s dobrejma textama![]()
continuity Pardon, ale jak hned víš, že jde o dezinformaci? Asi není pravděpodobné, že Ukrajina je jen křišťálově čistá, že?
whiskas já neříkám, že jde o dezinformaci, ale že tím pomáhají dezinformatorum.
Ty informace jsou jednak dost staré ( 2014-2015) a druhak v úplně špatném kontextu. Azov je potenciálně problematický, ale ne tady a teď.
Ve stručnosti: že se do dobrovolných polovojenských oddílů rekrutují i všelijaké hraničné osobnosti, které mají problém sami se sebou nebo se společností, není žádné specifikum Ukrajiny, ale celosvětový fenomén ( je to úplně stejné s francouzskými cizineckymi legiemi a ještě mnohem horší se všelijakými africkými armádami).
Další věc, AZOV je početné veľmi malá část ukrajinských ozbrojených síl, cca jednotky procent a ta politická strana, která je s nima spojována, získala ve volbách necelé dvě procenta, to je snad jako náš nacek Pitomio. Rozhodne nemá na Ukrajině nacizmus nějakou velkou podporu a početné nemají na nějaký státní převrat nebo čím se tam hrozí.
Může je teoreticky vynést vzhůru úspěšně obrana Mariupolu, ale to není problém dnešních dní, navic dnešní velitele se už taky někam posunuli. Ale pro takový závěr by to chtělo současnou analýzu a ne deset let staré výroky bývalých velitelů.
continuity Já to četla a v článku je zmíněno, že jde o minoritu, tak jsem si říkala, že snad soudný člověk z toho nemůže dělat závěr, že Ukrajina je plná takových skupin a tudíž, že taková informace nemůže být nebezpečná? Ale soudím tak podle sebe, což nevylučuje, že určitá skupina lidí se může chytit každé "maličkosti" a řádně ji využít/překroutit a pak už to jede
.
whiskas když už teda, tady je mnohem lepší článek.
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/pluk-azov-radikalove-nebo-tvrdi-ochranci-40391307
Ještě je pak dobrá odkazovaná analýza z refresheru, ale ta je za paywallem.
whiskas zmíněno to tam je, ale celkové vyznění toho článku je dost nešťastné a spousta informací chybí. Článek, když pak člověk musí hodinu googlit, aby si udělal nějaký validni názor, je prostě k hovnu ( sorry my French).
continuity Děkuju, pročtu
.
Ještě k tomu, že se Rusku bude platit v rublech, kromě toho, že se kvůli zvýšené poptávce po rublech zvedne jeho kurz, tak je to hlavně politická hra, kdy nás nutí k něčemu co nechceme, Rusko získá cizí menu, tak jako tak, ať platíme v eurech přímo nebo si budeme muset otevřít účet u ruské centrální banky (na kterou jsme uvalili sankce), abychom nakoupili rubly. Abych to propojila s tou diskuzi o dovozu léků do Ruska, Rusko by si ty potřebné léky, které by ji nechodily ze západu pro svoje věrné a poslušné mohlo opatřit alternativními kanály právě za devizy, které získává prodejem plynu, ropy atd.
continuity Dnes dal kamarád na fcb zmanipulované video, které má ukázat, jací jsou ti Ukrajinci hrozní náckové. Dala jsem mu tam tři články, které vysvětlují, že to je nafouknutá kravina (včetně historie Azov, taky článek, který udává, o kolik je více nácků v Rusku..). Kamarád dal zpátečku, že to je staré video, ale okamžitě se na mě sesypal někdo další, jak jako můžu vědět, že to moje nejsou dezinformace. Těžké to vysvětlovat někomu, kdo to slyšet nechce. Se snažím některé z dezinformací vyvracet alespoň těm lidem, které znám dlouho a vím, že jsou hodní, jen se pohybují v dezinfo bublině, ale je to boj s větrnými mlýny. Kdo nechce slyšet pravdu, tak ji neslyší. A spoustu lidí už jsem z fcb raději odstřihla, tam to je nejhorší líheň. Docela mě to děsí. Začínám mít pocit, že napadnout Rus nás, tak ho tady vítají s vlaječkama.
Já vlastně ani nevím, proč to adresuji na Tebe :) Asi že to tady zrovna taky vysvětluješ, souvislost to samozřejmě nemá, tady naštěstí žádní dezinfo nejsou.
Mám pocit, že se s tím musí bojovat, protože to narůstá, ale přepadá mě fakt zmar.
nonemy já si myslím, že to ještě dedičstvi COVIDu, kde se dezinformácim nechával obří prostor v mainstreamových médiích z důvodu " vyváženého" zpravodajství.
K zásadě BBC: máte právo na svůj názor, ale ne na svoje fakta, se ještě budeme muset přepracovat. A bude to dlouhý. Mě alespoň těší, že se s tím začalo něco delat. Každá cesta, i ta nejdelší, má někde začátek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.