Sweet Potato a ja ho vcera hledala, protoze jsem mamce chteka ukazat nejakou fotku, co tam mel. :( aspon, ze ten american vasquez furt funguje
Aktuální česká politická situace
razorblade Toho neznám zase já. Dala bys link prosím?
Docela mě původně potěšilo to Šojgovo zmizení (a eště jeden důležitej taky neni k nalezení, teď nevim jméno)... že jako se začli už žrát mezi sebou páč Putlerův stihomam a zbabělost nemá hranic... ale teď si říkám jestli to neni naopak nevýhoda, protože zcela určitě je ten Šojgu jeden z těch, který maj klíček vod atomovky. (a třeba by ho nechtěl použít)
Jestli teda zůstane to ovládání jen na Putlerovi, tak potěš pámbu.
barbucha je to v tom článku od SP. Klíček ma ( měl?) ještě Gerasimov.
continuity a ten taky zmizel...
ten článek mě teda vůbec neuklidnil, nespalo se mi dobře...
Zbývá poslední muž z ruské „jaderné trojky“ – prezident Putin.
andulka01 vnímám to podobně. Kecy, kecy a na Ukrajině umírají lidi bez vody, jídla a léků, zavření v krytech i se svými mrtvými. A my se tu dojímáme u televize. Stydím se, i přes tu velkou pomoc imigrantům.
Článek jsem nečetla, nevím kterej to je... ale asi ho ani číst nepotřebuju ![]()
LV... blbý načasování nový kolekce... že jim to nedojde?!

Sweet Potato je to tenhle chlapik. Zatim tweetuje
RoSa Přesně to jsem si včera říkala!
continuity a ten taky zmizel...
ten článek mě teda vůbec neuklidnil, nespalo se mi dobře...
Zbývá poslední muž z ruské „jaderné trojky“ – prezident Putin.
Manžel mi včera psal sms, že už je doma, má kafe a pohodu, tak mu píšu: važ si toho, Majorgenerál je nezvěstný, Putin má klíče. Tak prý, jestli se dnes nemá do chodníku vůbec pouštět.
Bunkr ať staví!
razorblade rekonstrukce domů a bytů. ![]()
andulka01 vnímám to podobně. Kecy, kecy a na Ukrajině umírají lidi bez vody, jídla a léků, zavření v krytech i se svými mrtvými. A my se tu dojímáme u televize. Stydím se, i přes tu velkou pomoc imigrantům.
A můžeš dělat něco jinýho? (myslím jinýho než tu pomoc na dálku)
Kapka optimismu od znalce rusáků. Kéž by to tak bylo.
https://twitter.com/anders_aslund/status/1507406564239495174?t=QBfgELAe7TdPcF_crFiBEg&s=19
continuity ja jsem to pochopila, ze nekde v usa ma malou stavebni firmu a tohle ma jen jako vedlejsak
je pravda, ze ty jsi duvtipnejsi![]()

razorblade jakkoliv, je to hezkej dvojsmysl.![]()
Já to zas tak detailně nečetla, s tou firmou.
Tohle vlákno si dejte.
Ukrajinské bojové husy! ![]()
https://twitter.com/jana_cernochova/status/1507648292410298374?s=21&t=vQ2DRG0pwDXNXEbZylGCEw
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my