Sweet Potato Jejda, promiň a díky za nabídku, nebyla jsem chvíli na internetu - potkala bych se s Tebou ráda, bylo by mi ctí, jenom jak ještě pořád přesně nevím, jak, kdy a kudy přesně se tam dostanu, tak je se mnou domlouvání dost na houby... Ale už jsme v Praze, tak řady přítomných určitě rozhojním... a třeba se potkáme, i když to možná nebudeme vědět
.
Aktuální česká politická situace
Nejen cukru zacina byt nedostatek.
Jinak teda nechapu, proc (krome zisku) farmaceuticke firmy dodavaji do Ruska. Kdyz vidim fotky znicenych mest a ctu o strelbe na humanitarni konvoje a o zaminovanych unikovych cestach, prechazi me veskery soucit. Nakonec my jsme žrali rusky svinstva a la tetracyklin dost dlouho, o zahranicnich zapadnich lecich jsme obcas akorat tak slyseli, ze se k nam nedovazi a ze ty preperaty od velkeho bratra jsou nej! Tak at si je ted daji. To je porad jak je zapad hnusny a jen jim skodi, ale zapadni vyrobky nesmrdi, co?
Naprosto souhlasím. Nejen že by se uvědomělý mužik měl sám od sebe zříct toho západního hnusu... ale taky celkem nechápu proč by mělo nějaký západní farmaceutický společnosti záležet na tom, jestli rusáci nepojdou na mor.
Proč jako? Hodlaj mužiky udržovat i nadále ve zdraví, aby se mohli vrhat na další státy?!
Rády jsme tě viděly ![]()
barbucha Já Vás taky, bylo to moc milé!
Ale teda s těmi léky s Tebou a s Kokoska prostě nemůžu souhlasit.
V tomhle si myslím, že na úroveň (pro)kremelské sběře fakt klesat nemusíme. Nějak se mi ta rovnice vy vraždíte děti, starý a nemocný (jakož i všechny ostatní), tak my ty Vaše, kiš kiš, necháme umřít (teda extrém, ale k léčivům přece patří i třeba inzulin nebo onkofarmaka),prostě nelíbí. Jako ne že bych Kreml nenechala s požitkem vychcípat celej, k tomu bych si klíďo vzala i popokorn a nalila víno, ale jinak mám přece jenom jistý zábrany. Koneckonců i kdyby bylo proti Putinovi jenom deset procent obyvatelstva, je to furt víc lidí, než má celá Česká republika - a v případě, že by byl léků nedostatek, by se už Kreml postaral, aby se k nim právě tihle lidi a jejich dostali jako poslední.
Holt psychopati typu Putina a Ruský věrchušky mají nad humanistama vždycky výhodu v tom, že je nebrzdí žádný skrupule. Ale když v tomhle směru ty naše skrupule zahodíme, ztratíme tím mimo jiné i část svojí identity. A já teda tomu hajzlovi Putinovi kus svý identity nedám.
(Ehm, a mimochodem, mezi léčiva patří i antikoncepce, díky který má teď Rusko k dispozici míň čerstvejch branců, než by se mu líbilo (proto se taky už měsíc po začátku války mluví o nasazení Putlerjungen) - takže tu bych brala jako investici do bucoucnosti.![]()
edit: překlep
Prosperina z toho clanku plyne, ze ty leky stejne obycejny lid shani horko tezko. Muzou je teda treba dovazet z Ciny, vsak moznosti by se jiste nasly. Me uz fakt veskery soucit a litost opousti, kdyz ctu a slysim ty kecy, napr. jak nacionalisti za sebou na uteku nechali spalenou zemi a zniceny Mariupol. A proc by ta zlata mladez se zetkem na trikach chtela zapadni leky? To se neboji, ze jim budou dodavat neco nebezpecneho? Na to presne Putin spoleha, ze se k nim svet nebude chovat tak hnusne, jako oni se chovaji. Ten rozumi jen hrube sile.
Budoucí pan prezident ![]()
Krása vesmírná.

continuity prosím tě, neříkej tohleto ani ve srandě. Prostě vůbec, vůbec. Je-li ti můj život milý. ![]()
Kokoska Tak zrovna ta zlatá mládež asi až tak cílovka léků nebude, to budou mladý, fyzicky zdraví spratci (o mentálních a morálních kapacitách nemluvě), který tak akorát tu antikoncepci, která je teda v tomhle případě celkem žádoucí, no. Teda pokud pro ně tatíček Putler už nechystá nějakou formu Lebensbornu. To spíš ty militantní báby tam, no, co berou Putlera jako svatýho muže a tatíčka v jedný osobě.
Ale já to fakt mám dost zkreslený tím, že z lidí, co z Ruska znám, jsou všichni zarytý protiputinovci - jak ti, který se dostali z Ruska na Západ, tak ti, kteří tam zůstali (a fakt ne všichni měli na vybranou). A je jim to asi tolik platný, jako byly nám platný protesty v dobách, kdy byl bolševik ještě silnej v kramflekách.
continuity nevypada zdrave teda
moora ze?
Candance Ještě nedávno dával fotky z kanclu v Roudnici, jak si smaží vajíčka, protože potřebuje trochu zhubnout.
Tohle je hodně sešup.
Tak pod neprůchodností střev si můžeme představit cokoliv. To budou ty uzeniny!![]()
continuity Vypadá jak vyžilá želva. Akorát, není to náhodo starší fotka jak dělal tu "lidovou kampaň"? To nosil ty vytahaný a nepadnoucí hadry. Jinak mi přijde celkem vystajlovanej, na to má lidi.
andulka01 Ne, je to ze sobotního trhu v Polsku.
Sweet Potato No potěš koště... co dělá na tržnici v Polsku, proboha? Jel nakupovat levný hadry nebo co? Už ho slyšim kňourat v parlamentu, jak je tady Fialova drahota a v Polsku levno. Achjo.
andulka01 To ti fakt uniklo? Koupil si obřího slaměného zajíce a hlasitě lkal, že v Polsku jsou potraviny levnější. (Zdravíme do holdingu!)
Sweet Potato Uniklo
já měla sobecký očistný víkend bez zpráv (v sobotu běžky a k úklidu v neděli Radio Jazz, hráli úplně skvostně). A tady je díky vám dycky nejlepší "svodka", takže hledat to nebudu ![]()
Ale jakýpak klesání na jejich úroveň. Vraždíme je snad? Vypalujeme jim města?!
Akorát jim nebudeme dodávat nic. NIC. Taková velká země... mohli by živit půl světa, tak ať se konečně naučej makat a vypěstujou si nejen blbej cukr, ale i ten penicilín. Netvrděj snad všichni, že jsou nejlepší na světě?
Řekni mi upřímně - kdyby ti tvůj soused na potkání nadával do fašistů, rozkopal ti dveře, ukrad televizi/noťas, kvartýr ti podpálil a zmlátil tvoji babičku, dědečka by ti rovnou odprásknul a děti vyhnal do mrazu pod most... a pak by přišel a chtěl od tebe inzulín. Prosimtě, fakt bys mu ho dala? Kdybys věděla že hned jak se mu udělá líp, přijde tě dorazit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my