Putin chce od zítřka za zemní plyn jen rubly. Jinak dodávky zastaví
Tak to jsem zvedava na dalsi vyvoj
Putin chce od zítřka za zemní plyn jen rubly. Jinak dodávky zastaví
Tak to jsem zvedava na dalsi vyvoj
Sweet Potato To je ....
Asi je to do jiného vlákna, ale tady to čte víc lidí.
Nemá někdo možnost ubytovat paní z Ukrajiny s 5 letou dcerou a jedním golden retrívrem?
Paní, přes kterou jsme ubytovali čtyrčlenou rodinku s 2 goldeny my, mě znovu kontaktovala s prosbou, jestli o něčem nevím. Tak kdyby měl někdo zájem pomoct, můžu zprostředkovat. Hledají v podstatě kdekoliv, Česko i Slovensko.
nonemy cetla jsem to az ted. Proto si myslim, ze v Rusku nikdy zadny prevrat zdola nebude. Ti, co jsou soucasti toho aparatu na nizsich stupnich se bourit nezacnou, kdo by chtel likvidovat sveho tvurce? Ti hodne vysoko snad jedine pokud by se citili ohrozeni svym tvurcem nejvyssim, ale zatim se zda, ze se ho spis boji. A ten lid mimo, ten si zvejka tu svou travu a pokud ji ma, je mu vsechno celkem fuk. Popularita Putina ted vzrostla snad na 83%, trava zatim je. A kdyz dochazi, ukazou jim, ze u sousedu je ji dost, je zelenejsi, ne proto, ze soused je pracovitejsi, ale nejspis to nejak naschval udelal na ukor te travy jejich. A rekne se jim, ze si ji muzou vzit, a oni jdou.
Je to tak, to je úplně zdegenerovaný národ. Tady ještě jeden článek o vlastních zkušenostech dokumentaristy Ryšavého a to je úplně depresivní :( Na nějaký převrat můžeme zapomenout, k žádnému prozření nedojde. Ten kdo je normální, dávno utekl, zůstalo jich tam minimum.
Četla jsem, že aby se dali jako národ dohromady a začali vyznávat demokratické hodnoty, tak by muselo žít v demokracii několik generací, a že v tak rozlohou obrovském státě není demokracie vůbec možná, údajně by to nefungovalo a není možné ukočírovat. Takže by se Rusko muselo nejdříve rozpadnout na spoustu menších států, chtít/zavést/zvítězit demokratické zřízení a několik generací v tom vyrůstat. Asi úplná utopie :( Vypadá to, že na věky věků bude Rusko agresor, ohrožující ostatní. Skončí to buď úplnou izolací Ruska (dokud s ním nezačnou kvůli surovinám zase postupně spolupracovat a historie se nebude opakovat), a nebo 3. světovou :(
Já bych ty články asi neměla číst, padají z toho na mě úplně deprese.
Krehutka my bychom asi mohli pokud je retriver pratelsky (mame stafforda) a pani by nevadilo, ze je to jen pokoj pro hosty s koupelnou v ramci naseho domu, nic oddeleneho a je to male mesto na jizni morave
baltik super, píšu sz.
Kokoska a ještě doplním, že na Twitteru to lidi komentují trefně: očekáváme, že rusové svrhnou Putina a my se nedokážeme zbavit ani našeho zlodědka.
nonemy Ryšavého už jsem četla, je to zajímavé, ale nějak ne úplně překvapující.
Taky mi ty různé články na náladě nepřidávají, ať o poměrech v Rusku nebo současné situaci. Mám obavy, že pokud válka bude trvat delší dobu, začne západ ustupovat ze sankcí. Zatím vypadá nadějně odmítnutí plateb za plyn v rublech, ale kdo ví, jestli to tak dopadne. To je jednoznačně porušování smluv a vydírání, jakmile by se na to přistoupilo, získá ten idiot dojem, že fakt může cokoli. Aspoň nějakou dobu by to chtělo vydržet a ten plyn nebrat. Někde jsem četla, že přerušení dodávek neznamená jen někde otočit kohoutem, ale zastavit těžbu je složitý a těžko obnovitelný proces. Do jiných zemí než do Evropy toho moc neposílají a taková Indie asi moc odběr nezvýší.
baltik hm, tak budu muset počkat domů, az budu u počítače. V tomto skvělém systému sz nemůžu z telefonu vybrat odesílatele ![]()
![]()
nonemy já teda svrhnutí Putina neočekávám, myslím, že to je utopie. Zlodědka by bylo dobrý svrhnout a s ním celou tu hradní skvadru. Ty poslední události jsou teda hodně přes čáru. Snad lepší, když zaleze a neví se o něm. Mimochodem, první dáma je kde? A první dcera? Bývá zvykem, že manželky prezidentů se zajímají o možnosti pomáhat prostřednictvím nadací nebo charit, u nás ticho po pěšině. A že by teď příležitost a potřeba byla. Jo, skvělý prezidentský pár máme, jen co je pravda.
Bohužel trefný postřeh.

Sweet Potato ja to asi neumim, vzdycky jsem jen odpovidala ![]()
Ted jsem to zkousela a nemam to v odeslanych
baltik zpráva od tebe mi nepřišla, ale už bys tam měla mít jednu ode mě
.
baltik klikneš na jméno člověka v diskuzi, tam jak svítí zelená, že je/není online. Dostaneš se do takového přehledu a pod jménem a počtem příspěvků je tlačítko poslat sz.
Evaeva diky :)
Krehutka ještě to lze udělat tak, že si klikneš na Baltík profil ( pod ikonkou) pak tam máš možnost poslat sz.
continuity to mi hlásí internal error. s baltik už jsme se ale zkontaktovaly.
Sweet Potato viděla jsem, strašný. ![]()
Dneska na me vyskocil ceskej clen fr legie, kterej je na UA. Ucet mel tyden uspanej, ale ted se "probudil". Popsal, v jakym stavu nasli Irpin po osvobozeni. Jestli rusaci mysleli, ze je budou Ukrajinci vitat s kvetinami, tak se prepocitali. Myslim, ze se jim podarilo zasit takovou nenavist, ktera se bude do budoucna hodne tezko zasypavat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.