Evaeva Dík. Tak doufám, že dorazí zítra nebo v pondělí... Od úterka nejsem doma ![]()
Pošta, poštové služby, kuriéri...
Samantha mně takhle jednou balík fyzicky dorazil na zásilkovnu, i jsme ho "odečetli" kódem, a pak kluci zjistili, že ho dali kurýrovi jako vratku... no bylo to napínavý, protože kód byl fuč a papírově balík vydán...
tak třeba ten tvuj balík taky skončil mezi vratkama - ale přes noc to zjistěj určitě
RoSa Ten "balík" má 22 kg... se asi jen tak nezaloží ![]()
Samantha tenhle byl právě taky velkej, prací gely aviváže atd. z Allegra!
Samantha já bych se nebála, mně se to stává docela často. Přijedou většinou hned druhý den.
Já mám zase něco, co se mi ještě nestalo :)
Posílala jsem dva doporučené dopisy na dvě různé adresy, ale shodou náhod do stejné části Prahy.
Když jsem chtěla zkontrolovat, zda už byly doručeny, zjistila jsem, že oba doklady mají úplně stejné trasovací číslo, takže vlastně nepoznám, který z nich byl připadně doručen.
Už i ta PPL stojí za kulový! ![]()
V mailu mi přistálo x zpráv, z nichž jedna praví že jsem si (já!) změnila doručovací místo - což je lež... další zas omluvně oznamuje, že nebylo možné doručit do vybraného místa kvůli velikosti balíčku (jedny tenké šaty)
Tvl ani lhát neuměj, lemry líný mizerný.
To se ví že se jim nechce k "mýmu" Alzaboxu, páč tam nemůže zajet na centimetr vedle, a patrně by se tomu lemplovi zkrátily žíly, kdyby s tím balíčkem musel popojít dva metry. Hovada ulhaný.
barbucha PPL se snažím vyhýbat. Při zásilkách domů jen prozvoní (opravdu krátce) a když si toho nevšimnu, vysypou balíček na výdejní místo vzdálené dva kiláky. Co by se zdržovali doručováním.
Při doručování do práce dělají, že to nemohou najít, zaparkují tak daleko, že než k nim dojdu, už mám v telefonu sms nepodařilo se doručit - a šup s tím na výdejnu.
Do práce mi doručujou celkem v pohodě, ale ten Alzabox mám v podstatě naproti baráku a hned u stanice kde vystupuju, pro mě ideál... ale ti šoféři jsou prostě strašná pakáž. Dělala mi to zásilkovna, nikdy mi to nedali kam jsem chtěla, jen tam kde to měli při cestě a nejpohodlnější... a teď začíná už i PPL, doprčic práce! A ty výmluvy ![]()
barbucha Ty výmluvy jsou ale vážně trapné:(
A Zásilkovna je spíš cestovka, protože mě nutí poznat nejvzdálenější kouty naší Líšně, většinou takové, u kterých vyzvednutí trvá s cestou minimálně hodinu. Ale bojím se, že dokud si nenajdeme čas neustále a dokolečka si stěžovat ( :(, :(. :( ), bude to spíš horší...
Zásilkovna mě teď mile překvapila, dostala jsem možnost zvolit si náhradní pobočku sama - odeslání balíčku se zdrželo na straně eshopu a původní výdejní místo mezitím vyhlásilo dovolenou. Přišel mi mail cca kolem poledne s tím, že mám čas do deseti večer, jinak vyberou náhradní pobočku oni (jedna z méně vytížených, leč vzdálenějších).
PPL u nás funguje úplně nejlíp, ale je to díky skvělému řidiči, který je místní, skvělý týpek. S tím na sebe máváme, když se potkáme na silnici v autě.
Jitka77 Moc by se mi líbilo, kdyby to Zásilkovna dělala pokaždé, mně to zatím nabídla jen jednou snad z dvaceti nebo víc zásilek dodaných svévolně kolik km daleko..
A už mi píše i DPD, že se zásilka - z vážných provozních důvodů - zpozdila... a kdybych snad na ni spěchala, mám si pro ni skočit do Velkých Přílep. Si ze mě snad všichni dělaj prdel nebo co. Konec světa normálně.
barbucha dovolený... a nebo ty změny v DPP od 1.7. - je vyházeli?
Prostě hotovo. Napříště už všecko jen na dobírku a ať si to vrátěj ![]()
Objednala jsem si saty. Balicek (zaplaceny) nedorazil, ale dle sledovani zasilky mi byl dorucen a prevzat pani XY. Tak si rikam, ze ho kuryr omylem vylozil nekde v sousedstvi a ze vyplave, vsak tam bylo moje jmeno. Kdyz se druhy den nic nedelo, tak volam kuryrovi, ktery se omlouval a sel to vyreklamovat. Ale pani je pry ze satu nadsena, uz je vyprala a ma je ve skrini. No jako o penize se nebojim, ale nejak me to nakrklo. To si vazne clovek nevsimne, ze mu prislo neco, co si neobjednal?
Gatita
to je hustý teda. Mně se taky takhle ztratil balík. Byl to Lidl a byl údajně předán sousedovi. Ale na poště mají bordel, komu to předali se zjistit nepodařilo, podle mě to spíš ten kurýr někam zašil. Že si to někdo vyloženě nechá, to bych nečekala.
Gatita Já jsem si za poslední měsíc koupila akorát tak pečící papír, tak bych si všimla, že mně přišly šaty a že tady něco nehraje, ale jestli někdo má období, kdy má těch věcí objednaných víc, třeba před dovolenou a do toho je trochu chaotik tak si to umím představitt. Nebo je paní mimořádně oprsklá
, to se vyloučit bohužel taky nedá.
Gatita
tak hlavne ze ji sedi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje