Pošta, poštové služby, kuriéri...
Candance pry pro dceru... no ja uz to nijak nekomentuju, ale teda byla jsem z toho dost perplex, cele to bylo silne bizarni.
No to teda! Bába neví, jak se jmenuje?! Pěkná drzost...
Jinak opět zabodovala česká pošta. Balíček uložen na poště 10.7., a kdypak se uráčili poslat mi avízo? No včera! ![]()
Ještě že to nebyly třeba jitrnice od tetičky ![]()
No mně přivezlo UPS balík tak, že jsem zdálky se psem z parku viděla auto. Vidím, že řidič zvoní u nás v baráku. Pak napsal lísteček, strčil za zvonky a ještě si něco psal. Tak tam jdu, vytáhnu lístek - a tam moje jméno. Tak říkám to jsem já a on, bezva, křestní. Tak jsem řekla křestní, podal mi balík a odfrčel. Dosud ani v emailu ani v SMS jsem nezaregistrovala žádné upozornění ![]()
Gatita ale ona je to v podstate kradez. Jak se to resi? Ona ma saty, ty nic. Co kuryr a ce eshop?
Candance ja to resila pres PPL, je to jejich odpovednost, aby dorucili na spravnou adresu. Kuryr se k tomu postavil tak, ze mi to dnes zaplatil, nemusela jsem doruceni formalne reklamovat pres ppl. Mluvila jsem s nim a prachy mu pry dala ta pani, tak aspon ze tak, jinak by to na jeji strane bylo asi nejake bezduvodne obohaceni? Satu je mi lito, ale vyprane a bez cedulek jsem je nechtela, kdyby mi nepasovaly a musela je vracet.
Namíchla mě zásilkovna - přesunula mi zásilku do jiné, naprosto nešikovně umístěné uprostřed mezi dvěma hodně vzdálenými autobusovými zastávkami, ale s naprosto nešikovnou otevírací dobou (taky proto tam mají volno, že
). Dojela bych si tam v sobotu autem, ale to by nesměli mít tuto sobotu výjimečně zavřeno. A prodloužit dobu uložení u této pobočky možné není.
"Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme Mlho" ![]()
hele dělaj to všem a už docela dlouho bych řekla... hrozný, čim dál horší, a nevybereš si dopravce, dělaj to všichni... ale Zásilkovna s timhle nešvarem začala myslim...
jerry Mně uložilo PPL včera zásilku do výdejny. A ta je ode dneška do nevímkdy z technických důvodů zavřená. Když jsem do provozovny volala, tak mi pán sdělil " savšené z techniských důvodůch".
Já : A jak dostanu tu zásilku? O on : Pšijde až bude otevřeno. A já: A v pátek bude otevřeno? A on: Nevím, savšené... " Já už jsem se musela smát, ještě mi říkal, že se to stane jednou za 10 let. To jsem nevěděla, že ten film "Jáchyme, hoď ho do stroje" je populární i na východě. ![]()
Mám na poště dlouho očekávaný dopis že slovenského daňového úřadu.
Akorát nevím, na které poště. Mám změněnou doručovací poštu a už dlouho tam nic nepřišlo (až pozdě jsem přišla na to, že na to musí postak "pamatovat" a nechodit to v jedné kope na tu standartní.)
tak uz ty moresy dorazily az k nam![]()
Váš balík jsme z důvodu naplněné kapacity Balíkovny museli uložit na jiném ukládacím místě. Omlouváme se!
jine misto = jednoduse posta. tvl kdybych chtela jit na tu zas... postu, kde maji imrvere zavreno, nebo frontu a mam to daleko, tak si to objednam rovnou tam, a ne k vietnamcovi za rohem, kterej je tam furt. ale co by se namahali to tam vozit zejo
Šílený, já ty vůbec balikovny nevyužívám, mě to tady na poštu vozili odjakziva. Jakz takže funguje ppl a DPD.
continuity jato u toho vietnamce mela uz x krat, a v pohode, shodou okolnosti jsem tam byla hodinu pred tim pro 1/4 chleba a plno tam nemel ani omylem
jako byla jsem odhodlana neprudit pani na prepazce oac za to nemuze a vyzadat si kde si muzu stezovat. nicmene... nabidla mi losy. chudak:-/
Dneska jsem potřebovala na poště poslat jeden obyčejný dopis. Paní u přepážky na tyto úkony obsloužila pána přede mnou, pak se chvíli bavila s kolegyní, vypila půlku flašky vody, vypnula přepážku a šla do pryč. Říkám si ok, třeba si potřebovala odskočit. No nebyla zpět ani po 10 minutách, už nás tam čekalo s číslama asi pět a prostě nic, nezájem. Odešla jsem. Snažila jsem se uspět už včera na jiné poště, tam stálo u jediné přepážky, která byla v provozu 15 lidí. Nepřeháním, spočítala jsem je. Chytá mě šílenej vztek, když tady v době mailů a datových schránek obíhám jak idiot pošty, protože dotyčná instituce ten dokument prostě potřebuje poslat takto. Ještě že je pátek.
Ještě trafiky prodávají známky na dopisy, existuje to ještě vůbec? Vzhůru do minulosti.
GLS mně veze balík ze Slovenska, na cestě od úterý. Moc bych onu věc zítra potřebovala a oni ten balík vrací zpět odesílateli, prej se kolega spletl. A když ji prodejce pošle dnes znovu, tak jí v úterý dodají. Tak jistě si to objednám ještě jednou![]()
Raduzazkus na poště rezervaci na cas, u nás to trochu funguje.
Dnes meli dorucovat mycku, troubu, digestor a desku, kuryr mel prijet v 10:50, v 11:30 uz jsem mela byt s autem v servisu. Jeste jsem mu rikala, ze nejpozdeji ve ctvrt musim vypadnout. Takze volal v 11:45 kde jako jsem:D
No, vzhladom na to, ze mi Packeta drzi uz 10 dni zasielku, o ktorej mi poslali avizo, ze je posielaju kvoli preplnenosti z-boxu na vydajne miesto, tak som im volala. No Z-bix nie je preplneny, ale ten "moj" suflicek sa im zasekol a nevedia ho odtial dostat
....
rasaNori Tak ale to ti muselo být jasné, že to nemůže klapnout, ne. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje