Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:46
Reakce na :

Policejní zásahy byly zbytečný, ale dodržování ústavy je něco na čem se musí trvat, záhy to uvidíme i u nás. Tady vůbec nejde o zavírání za politický názor.

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:46
Reakce na :

Taky souhlasím.

K předešlému bych ale měla další otázku, ať máme jasno.

Byla snad ta skupina zakázaná? Nebo aspoň inkriminovaná píseň, nehraje se v rádiu a její cd byly staženy z prodeje?

(Jo a co se týče nesprávné výchovy - kterážto má nepochybně a nevyhnutelně za následek ohrožení celé společnosti - již byli někde odsouzeni rodiče dopadených teroristů? )

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:48
Reakce na barbucha:

V Izraeli i s celou famílií, i barák jim hele srovnaj se zemí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:48
Reakce na Mutziputzi:

jenže v jejich případě neexistuje možnost, jak se ústavně odtrhnout. nikdy nikde neexistuje. rozdělení států je de facto vždy neústavní.

to je dost jiná situace než náš opilec.

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:48
Reakce na Jiná Realita:

Musí odhlasovat změnu ústavy, jak neni možnost...

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:50
Reakce na Mutziputzi:

Kdepak Židi, ti byli vždycky o krok napřed  Já ale spíš myslela na naši malou střediskovou Evropu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:51

aneb z mého pohledu je pokus o odtržení se, kdy to chce vysoce pravděpodobně většina voličů (i když u voleb bylo jen 40%, ale všichni víme proč), a ústavní snahy jsou marné (protože zbytek země si nemůže odtržení z ekonomických a ideových důvodů dovolit), naprosto jiná situace, než např. výlevy o tom, že nebude rozpuštěna sněmovna, nebo se by bylo fajn omezit některý článek, nebo třeba změnit počet poslanců, sáhnout na lidská práva...nebo cokoli.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:52
Reakce na Mutziputzi:

no nevím, jak to mají ve španělsku, ale tak nějak se obávám, že s hlasováním budou kupodivu vždy v menšině...tudíž se jim to překvapivě nikdy nepovede.

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:52
Reakce na barbucha:

U nás teprve začínáme, potrestáme rodiče co dítě připravují na kariéru teroristy poslechem Ortelu nebo Ortela, netuším původ

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:53
Reakce na Jiná Realita:

No tak pak není co řešit, to je demokracie, v menšině je chuť se separovat i mezi Katalánci

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 13:57
Reakce na Jiná Realita:

(i když u voleb bylo jen 40%, ale všichni víme proč)

Protože vzhledem k nelegitimitě referenda přišli prakticky jenom zastánci exitu, víme ano...

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 14:04
Reakce na :

Poválečný uspořádání je něco jinýho než nápad se trhnout, těšila bych se až to někde protlačí, že se trhne Praha, volební výsledek by mi byl hnedka milejší

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 14:07
Reakce na :

ja myslim ze vsichni ti katalanci meli spatnou vychovu. tady proste spanelska socialka zaspala:D

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 14:09
Reakce na Mutziputzi:

K tomu očkování, nebudu tvrdit že je to z mý hlavy, ale dost by pomohlo, kdyby se z povinnosti očkovat dítě dalo vyplatit, příjem do rozpočtu pěkně a bijovnice proti by ztratily mně velice otravující téma. Na spoustu povinností by velice kladně zapůsobila možnost se vyplatit. Místní extrémistky prosím nepište mi kolik by koštovala pedofílie nebo vražda, prosím.

Zrovna to očkování asi není úplně nejlepší příklad. Jde tady o rozhodování o zdraví třetí osoby a o "podporování" kolektivní imunity, ani jedno nejde nahradit zvýšeným příjmem do státního rozpočtu. Kdyby stát uzákonil povinnost každého občana vykonávat obecně prospěšné práce v řádu několika hodin nebo výkon povinné vojenské služby, "vykoupení" by mi dávalo smysl.

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 14:13
Reakce na :

opet vytahujes vybajene extremy, o kterych tu nikdo nemluvi. Jak vubec jde dojit od poznamky, ze si nekdo zaslouzi demokraticky hlas, k tomu, ze se ma trhnout praha od CR? Asi jako kdyz jsi vcera vyvolala flame na nekolik stranek s tim, ze kdo neudava socialce pri prvni prilezitosti, tak mu nevadi biti deti... Uprimne, rada se tu na to tema budu bavit s ostatnimi, ale v tomhle hovoru radsi koncim.

Prosim tě neujížděj si taky na moderování, flame vyvolaj vaše reakce, ne já. Vybájený extrém jsi nahodila ty a demokratický hlas nikdo nezpochybňuje, maj ho všichni zůčastnění a vůle se separovat v Katalánsku neni mainstream, to je základ.

20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 14:14
Reakce na Krehutka:

Zrovna to očkování asi není úplně nejlepší příklad. Jde tady o rozhodování o zdraví třetí osoby a o "podporování" kolektivní imunity, ani jedno nejde nahradit zvýšeným příjmem do státního rozpočtu. Kdyby stát uzákonil povinnost každého občana vykonávat obecně prospěšné práce v řádu několika hodin nebo výkon povinné vojenské služby, "vykoupení" by mi dávalo smysl.

A já jsem právě přesvědčená, že proočkovanost by se vůbec nesnížila, tak to myslím.