Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline slniecko admin
19594 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 14:49
Reakce na Jiná Realita:

Je nejaká šanca ju dostať ku gerontopsychiatrovi? Hoci trebárs pod zámienkou nejakých drobných pamäťových problémov?

Toto totiž môžu byť prízaky začínajúcej demencie.

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:11
Reakce na slniecko:

Nie môžu, ale určite sú, žiaľ, bude to ešte horšie...

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:13
Reakce na :

Naprostý súhlas macko.

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:14
Reakce na slniecko:

No, matka JR je co si pamatuju mnohem mladší než např. já, určitě jí ještě není ani 60, prostě paní v produktivním věku. Já když tady  někdy čtu, tak děkuju Bohu za své nadstandartně hodné děti.

Představa, že by se takhle o mně vyjadřovalo vlastní dítě, je strašlivá. Některé děti bych taky nechtěla.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:15
Reakce na :

..od Srbska

20970 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:17
Reakce na Silvie:

Přijde mi hloupý soudit něco do čeho nevidím a předhazovat k tomu svoje "nadstandardní" děti

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:18
Reakce na Jiná Realita:

mi pribuzni pri tomhle typu nemoci dostali vzdy i leky na uklidneni, mela jsem za to, ze se davaji automaticky. mozna je nebere? promluvila bych si s jejim lekarem. 

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:18
Reakce na Mutziputzi:

To máš naprostou pravdu. Nesoudím, jen si  hodně vážím toho, co mám.

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:20
Reakce na Mutziputzi:

Pravda, túto obrovskú chybu som si všimla až po tvojom upozornení. Takže až teraz naprostý súhlas. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:20
Reakce na Silvie:

Demence nemusí mít s věkem nic společného. JR se nedivím, že si tady postěžovala, na jejím místě by mě to od vlastní matky taky zasáhlo, včetně výčitek, že nežiji život, jak by si ona představovala a že můžu za její nemoc. Naopak podle toho, co tady občas JR píše, mi přijde jako nadstandardně hodné a starostlivé dítě.

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:22
Reakce na Silvie:

Treba si toho vážiť, s tým súhlasím, ale človek nikdy nevie, čo bude...

20970 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 15:22
Reakce na Silvie:

Pak si vybíráš hloupý srovnání, tady nejde o výchovu dětí, v podstatě JR urážíš

Offline MP Marge
6890 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 16:59
Reakce na Jiná Realita:

kenwood major premier.

prej je ta nádoba moc úzká a metla na šlehání moc vysoko, takže se v tom ani ta šlehačka nedá udělat.

jako nevím co říct, jestli spíš brečet nebo se smát.

máti bohužel poslední dobou zasvětila svůj život tomu, aby mi ve všech aspektech ukázala, že jsem k ničemu, protože nemám manžela a děti. takže nic není dobrý.

Jo, to na me par rodinnych prislusniku v minulosti taky zkusilo vytahnout! Jestli brecet nebo se smat nevim - me se vzdycky nejvic osvedcilo poslani do prdele! Ale chapu, ze na to kazdy nema naturu a navic u me to aspon nebyli primo rodice.

Hele, ale vazne - vase prispevky ctu leta, takze dobre vim, jak se o rodice vzorne starate a jakou jste jim pres vsechny tezkosti oporou. Rozhodne si v tomto smeru nemate co vycitat. Spis si myslim, ze mate andelskou trpelivost 

20970 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 17:16
Reakce na MP Marge:

Jde hlavně o to, jestli je to rozhodnutí nebo řekněme smůla dotyčnýho, myslím tázané na muže a dítě.

49396 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 17:20
Reakce na Mutziputzi:

chceš říct že mateřská láska je nějak vázaná na "životní úspěch" ať už ho vidíš v čemkoliv, toho dítěte? to je teda dost na hlavu... ale jelikož jsem se včera setkala s druhou paní co znám, která svý dítě upřímně nesnáší, tak to asi není úplně řídký jev. prostě někdy to asi nefunguje a nenaděláš nic. myslím že pak zbývá akorát požadovat slušné chování jako od kohokoliv druhýho. páč k cizím si to obvykle ani těžce vystresnutej člověk nedovolí, a vylívá si zlost na rodině páč si myslí že ti jsou povinní to snášet. no nejsou.

20970 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 17:23

Né, myslim, že když se někdo rozhodne dobrovolně děti nemít, posílá se mu tázájící do p*dele líp

49396 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 17:27
Reakce na Mutziputzi:

jo tak. to chápu. akorát ten útočící to samozřejmě taky ví, takže o to hnusnější se jeho chování pak jeví, že?

20970 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 17:32

No jasně, v případě JR je úmysl jasnější i viz problém s vlasama, no víme že já nejsem chodící empatie, ale nepáčí se mi, když pak tady někdo poznamená, že má vychovaný děti, který by nevypustili kritickýho slova.

49396 příspěvků moje polička 04. listopadu 2017 17:35
Reakce na Mutziputzi:

tak zas není nad to umět se pochválit já doufám že si z toho JR nic nedělá, to je blbost imho