Je nejaká šanca ju dostať ku gerontopsychiatrovi? Hoci trebárs pod zámienkou nejakých drobných pamäťových problémov?
Toto totiž môžu byť prízaky začínajúcej demencie.
Je nejaká šanca ju dostať ku gerontopsychiatrovi? Hoci trebárs pod zámienkou nejakých drobných pamäťových problémov?
Toto totiž môžu byť prízaky začínajúcej demencie.
Nie môžu, ale určite sú, žiaľ, bude to ešte horšie...
Naprostý súhlas macko.
No, matka JR je co si pamatuju mnohem mladší než např. já, určitě jí ještě není ani 60, prostě paní v produktivním věku. Já když tady někdy čtu, tak děkuju Bohu za své nadstandartně hodné děti.
Představa, že by se takhle o mně vyjadřovalo vlastní dítě, je strašlivá. Některé děti bych taky nechtěla.
..od Srbska
Přijde mi hloupý soudit něco do čeho nevidím a předhazovat k tomu svoje "nadstandardní" děti![]()
mi pribuzni pri tomhle typu nemoci dostali vzdy i leky na uklidneni, mela jsem za to, ze se davaji automaticky. mozna je nebere? promluvila bych si s jejim lekarem.
To máš naprostou pravdu. Nesoudím, jen si hodně vážím toho, co mám.
Pravda, túto obrovskú chybu som si všimla až po tvojom upozornení. Takže až teraz naprostý súhlas.
Demence nemusí mít s věkem nic společného. JR se nedivím, že si tady postěžovala, na jejím místě by mě to od vlastní matky taky zasáhlo, včetně výčitek, že nežiji život, jak by si ona představovala a že můžu za její nemoc. Naopak podle toho, co tady občas JR píše, mi přijde jako nadstandardně hodné a starostlivé dítě.
Treba si toho vážiť, s tým súhlasím, ale človek nikdy nevie, čo bude...
Pak si vybíráš hloupý srovnání, tady nejde o výchovu dětí, v podstatě JR urážíš
kenwood major premier.
prej je ta nádoba moc úzká a metla na šlehání moc vysoko, takže se v tom ani ta šlehačka nedá udělat.
jako nevím co říct, jestli spíš brečet nebo se smát.
máti bohužel poslední dobou zasvětila svůj život tomu, aby mi ve všech aspektech ukázala, že jsem k ničemu, protože nemám manžela a děti. takže nic není dobrý.
Jo, to na me par rodinnych prislusniku v minulosti taky zkusilo vytahnout! Jestli brecet nebo se smat nevim - me se vzdycky nejvic osvedcilo poslani do prdele! Ale chapu, ze na to kazdy nema naturu a navic u me to aspon nebyli primo rodice.
Hele, ale vazne - vase prispevky ctu leta, takze dobre vim, jak se o rodice vzorne starate a jakou jste jim pres vsechny tezkosti oporou. Rozhodne si v tomto smeru nemate co vycitat. Spis si myslim, ze mate andelskou trpelivost ![]()
Jde hlavně o to, jestli je to rozhodnutí nebo řekněme smůla dotyčnýho, myslím tázané na muže a dítě.
chceš říct že mateřská láska je nějak vázaná na "životní úspěch" ať už ho vidíš v čemkoliv, toho dítěte? to je teda dost na hlavu... ale jelikož jsem se včera setkala s druhou paní co znám, která svý dítě upřímně nesnáší, tak to asi není úplně řídký jev. prostě někdy to asi nefunguje a nenaděláš nic. myslím že pak zbývá akorát požadovat slušné chování jako od kohokoliv druhýho. páč k cizím si to obvykle ani těžce vystresnutej člověk nedovolí, a vylívá si zlost na rodině páč si myslí že ti jsou povinní to snášet. no nejsou.
Né, myslim, že když se někdo rozhodne dobrovolně děti nemít, posílá se mu tázájící do p*dele líp
jo tak. to chápu. akorát ten útočící to samozřejmě taky ví, takže o to hnusnější se jeho chování pak jeví, že?
No jasně, v případě JR je úmysl jasnější i viz problém s vlasama, no víme že já nejsem chodící empatie, ale nepáčí se mi, když pak tady někdo poznamená, že má vychovaný děti, který by nevypustili kritickýho slova.
tak zas není nad to umět se pochválit
já doufám že si z toho JR nic nedělá, to je blbost imho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.