Ty touhy po odtržení tam jsou dlouho. Byla jsem v Barceloně předloni a všude se objevovaly katalánské vlajky, v ulicích visely z oken na znamení toho, že chtějí referendum o oddělení. A myslím, že to je dlouhodobější, podobně jako ve Skotsku. Bublá to pod povrchem a občas to vyvře. Skotsko sice není proti zbytku státu bohatší, ale tam je zas ta historie bojů mezi sebou a touha po nezávislosti strašně dlouhá.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Mimochodem jsem zvědavá jak ve volbách posílí separatisté, výsledek voleb by měl výsledky regulérního referenda kopírovat dle mého.
https://archiv.ihned.cz/c1-65933310-katalanske-sny-o-nezavislosti-konci
koupila jsem máti jako dárek kuchyňský robot kenwood.
dnes mi neváhala zavolat, aby mě seřvala, jak si to představuju, že mísa je moc úzká, nedá se v něm ušlehat jedna šlehačka, že neumím koupit ani robot, že jsem se jí měla zeptat, jaký chce, a ať si ho nechám.
je fakt těžký mít za rodiče cizí lidi.
Zajela bych tam, robot vzala a odvezla si ho ![]()
Si ho nechte,ja ho mam a je nejvic bozi,šlehačku ma za chvilku
No teda
a že ten Kenwood není ani úplně levná záležitost. Já bych z něj měla radost jak malá...
a jakej model to je? já mám ten KM a velkej je dost ![]()
asi bych si pro něj taky dojela...

No dneska moje mati taky boduje. Zlatej robot, ten jde odvest a priste podarovat krasnym darkovym balenim od Alpy. No ja to sem nekdy priste vypisu:).
kenwood major premier.
prej je ta nádoba moc úzká a metla na šlehání moc vysoko, takže se v tom ani ta šlehačka nedá udělat.
jako nevím co říct, jestli spíš brečet nebo se smát.
máti bohužel poslední dobou zasvětila svůj život tomu, aby mi ve všech aspektech ukázala, že jsem k ničemu, protože nemám manžela a děti. takže nic není dobrý.
jo - a vývojáři u Kenwoodu jsou taky úplně blbý ![]()
okamžitě odebrat, než si to rozmyslí! ![]()
Robota bych hodila za hlavu. At ho ma mamča treba v komore a vse si sleha růčo. Manzilek muze vypomahat.
neposlouchat! (Jen tak mimochodem,metla na šlehání se u kenwoodu dá nastavit, je tam na to přiloženej klíček. Jen hnětací hák se nedá,metla a káčko jo, kdyby matka laskavě četla návody..)
Dobrý vědět, chtěla jste jí poslat k moři že?
K ďalšiemu sviatku odporúčam zážitkový darček - napríklad vo forme návštevy najbližšieho útulku pre bezdomovcov, spojený s rozhovormi s ľuďmi, ktorých vlastné deti obrali o všetko a nechali na ulici.
Jo a s pomocou svojich manželov/manželiek.
njn. bohužel jak se říká, že těžká nemoc nebo stáří zvýrazní pravou povahu člověka, tak v jejím případě se to 100% splnilo. absurdní je, že se chová jako její otec k ní, když mu bylo 95. byl vzteklý, zlý, neustále ji ponižoval, dělal jí ostudu před lidmi, třeba zavolal sousedce, ať mu přijde přišít knoflíky, přitom matka se pro něho rozdávala, zničila si zdraví, když ho přebalovala, každý den mu vařila, zažili jsme si s ním fakt dost.
v jejím případě došlo k úplnému potlačení pozitivna. je z ní hysterická fňukna. hrozný to psát o vlastní matce, ale jde to rychle. poslední týdny je až posedlá a úplně mimo. třeba ječela, že schválně nechávám u ní svoje vypadané vlasy, abych ji trápila tím, že plešatím.
to mě naprosto šokovalo.
Já sem pochopila z dřívějších příspěvků, že je nemocná? Někteří lidé na svoji nemoc takhle reagujou (zkušenost) je to děs. Ale tak zase, nemusíte si nechat líbit všechno, ani protože je to Vaše matka.
je vážně nemocná. podle ní nově za to ale můžu já. nemám totiž manžela. kdybych ho měla, nikdy neonemocní. má to z trápení, že nemám děti. je to psycho.
To nemá smysl poslouchat, evidentně už jí to normálně nemyslí. Jedním uchem tam, druhým ven, když už se s ní musíš/chceš stýkat.
To chápu, že tohle není jednoduchý poslouchat, ale jediný co má smysl, je nebrat si to osobně. Teď je asi naštvaná na celej svět okolo sebe a ‘za trest’ kope do koho může. Je hrozně blbý,když vám to dělá někdo blízkej..cizí se do mezí odkazujou líp,myslím. Soucítím teda. A možná by nebylo od věci najít někoho s kým se o tom dá mluvit?
To zní strašně, to vás lituju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí