Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 13:04

Tohle je ryzí současnost, meantime in Poslanecká sněmovna, to podle mě zadělá na větší trauma než kdyby ne mě nepěkně chmátnul Kevin Spacey

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 13:23
Reakce na Lilly_Ku:

ja este kdyz jsem stopovala z brna do olomouce (jezdila jsem tak kazdej tyden do skoly), tak me borec jednou nabral, cestou si ho pri rizeni vyhonil a pak me vyhodil na dalnici. byla jsem tak vysokovana, ze jsem se nezmohla vubec na nic.

To je strašný...Mě stopování vždycky děsilo a doufám, že dcera tuto fobii zdědí...

Nicméně mi to nedá, měl automat? Nechápu, jak stíhal řadit...

Offline Lilly_Ku
4506 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 13:29
Reakce na Luna:

ja uz si uprimne receno na podrobnosti moc nevzpominam a ani vzpominat nechci (na dalnici se asi moc radit nemusi, no). myslim ale i tak, ze to bylo celkem nebezpecny a borec z toho holt asi mel nejakej pozitek.

me ted uz stopovani taky celkem desi, tenkrat jsem to tak nebrala, no.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 13:31
Reakce na Lilly_Ku:

Jasně, hlavně, že to dobře dopadlo, musela to být fakt hrůza.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 14:31
Reakce na Mutziputzi:

Tak žádnej extrém není v pořádku. Dlouho se nad tím zavíralo oči, tak to teď vybublalo ve velkém a přešlo to do druhého extrému, kdy to smete i nevinné.

Připomíná mi to kauzu, kdy kněží v Americe sexuálně zneužívali malé děti (v tom, jak se to roky tutlalo). Nevím o tom tedy z doby, kdy se to dělo, viděla jsem pouze film Spotlight. V recenzi na film jsem četla větu: "V dnešní době se ale evidentně žádné špatnosti neututlají, což je jedině dobře." Bohužel, někdy příliš pozdě.

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 17:44
Reakce na Mutziputzi:

ty maskáče!

Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 19:42
Reakce na Mutziputzi:

Ne vzdy je vina na strane obtezujiciho ci naslinlnika? Ty se mi snad zdas! Zas se tak nasrat pri veceru, to mi nedela dobre.

20970 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 06:31
Reakce na dzizisketa:

Kdyz nectes cely vety, skoc se odreagovat do loze a pak nam tady o svem sexualnim zivote zase pis ve dvou vlaknech, me tvoje explicitni vyjadreni sexualne obtezuji, ale vina neni 100% na tvy strane, je i na my pac se s tebou bavim, dobry ne?

20970 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:03

Ale k tematu, vcera ke mne, ja platic u pokladny prisel chlap, velmi dobrej teda, pak jsem si ho prohlidla (hipstr 50+,  boty OK, IWC...))) a rekl mi, ze jestli jdeme stejnym smerem (udal ctvrt), mohli bysme jit spolu...obtezoval me? Nebo mam pravo si to za30 let jeste rozmyslet?

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:37
Reakce na Mutziputzi:

A jak to dopadlo? Pozvala jsi ho k sobě domů, abychom ti mohli vyčinit?

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:43
Reakce na Mutziputzi:

cha, máš stejnej filtr: boty, hodinky + já teda ještě přidávám pásek...

20970 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 09:01
Reakce na nonemy:

No hele trapná jsem byla - "Ne ne nejdu".. stylem že kdyby udal jinej směr asi bych šla nebo nevim))), zaskočil mě poněkud! No za 30 let ho sedřu z kůže stejně

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 09:16
Reakce na Mutziputzi:

Máš recht, ale napiš si to do kalendáře, ať nezapomeneš! Nejde o to, že z toho nic nebylo - důležitý je, že kdybys bejvala šla, tak by určitě harašil! Prasák jeden!

20970 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 09:38
Reakce na barbucha:

Kupoval 2 flasky vina, tak bych byla navic vozrala a buhvi jestli by mi na to soud sel, este ze jsem nesla, zaplati uz za tohle

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 09:45
Reakce na Mutziputzi:

Ty jsi prakticky unikla osudu horšímu než smrt - a vo vlásek!!

20970 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 09:55
Reakce na barbucha:

Ja bych mela vetsi trauma kdyby se nepokusil me nasilnit hele A uz radsi dost nebo se mi mistni sexmachine zase nasere))

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 10:02
Reakce na Mutziputzi:

barbucha  jste prdlý obě

Se tady chlámu nahlas, tak jsem to musela přečíst zvědavému kolegovi, no moc chápavě se netvářil, asi toho jasného prasáka nepochopil

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 10:56
Reakce na nonemy:

No chlap! Predátor!

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 11:20

Jeste ze za myho mladi zadny haraseni nebylo. Ja mela spis trauma, kdyz ta pozornost ze strany muzu zacala s vekem trochu opadat. Nastesti jeste porad umi chlapi me generace zaflirtovat, pozvat na kafe, proste dat slusne najevo, ze se libite. Jinak jsem asi mela stesti, ze jsem se se sprostaky a nasilniky nesetkala.

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 11:25
Reakce na Mutziputzi:

Ale k tematu, vcera ke mne, ja platic u pokladny prisel chlap, velmi dobrej teda, pak jsem si ho prohlidla (hipstr 50+,  boty OK, IWC...))) a rekl mi, ze jestli jdeme stejnym smerem (udal ctvrt), mohli bysme jit spolu...obtezoval me? Nebo mam pravo si to za30 let jeste rozmyslet?

Daj si pozor, aby za 30 rokov neprišlo na teba udanie, že si na neho perverzne čumela a od chudák bol z toho taký rozhodený, že nič iné ho nenapadlo, ako sa ťa spýtať, ktorým smerom ideš.