![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
![]()
Daj si pozor, aby za 30 rokov neprišlo na teba udanie, že si na neho perverzne čumela a od chudák bol z toho taký rozhodený, že nič iné ho nenapadlo, ako sa ťa spýtať, ktorým smerom ideš. ![]()
Je suis sexuální násilník! To je hned koukam!
To si píš! Mňa dcéra upozornila v metre v NY: Mami, tu nemôžeš tak čumieť na ľudí. Bolo tam toľko indivíduí, že som aj hubu zabudla zavrieť ![]()
No ale já jsem fakt nečuměla, stála jsem zády, dokonce mi odhrnul vlasy z ramene, no ku*va kdo je tady oběť!))
Toto budeš musieť vysvetľovať na súde za tých 30 rokov. Na súdne pojednávania budeš mať času dosť, veď už budeš na dôchodku, ak sa nemýlim.
To mě přimělo se juknout kdy jdu do důchodu a hele 20.4.2045, super![]()
U nás to máme zložitejšie. Každý rok sa vek odchodu prepočítava podľa priemerného veku dožitia. Mám stále ďalej a ďalej do dôchodku. Asi mladnem
.
Sedím v kanceláři s třemi predátory a je fakt, že občas vyslechnu zajímavé rozhovory. Například tento týden vysvětloval jeden, co znamenají antistresová prsa: prý ta, která když hněte, tak se u toho uklidní ![]()
Již jsi ho nahlásila vedení a odborům?!
Já taky, nedávno byla debata, který slovo je ze všech v různejch tvarech nejuniverzálnější![]()
Nejsem cimprlich, já až bude chtít uklidňovat mýma
I když jak to napsal ten píp Zvěřina...? já jsem dáma na úrovni, jedna výchovná to spraví ![]()
? asi si sedím na vedení ![]()
Neříkal, že je z Dejvic? Jednoho takovýho odtud znám...:-)
Jestli měl 50+, tak s tím, že vas obtěžoval, nečekejte 30 let!!! Bude mrtvej a o těch jen dobře, pozor!![]()
Se stydim, na M to zacina)), na cely dopoledne to hodilo zabavu![]()
Ccc z Dejvic - Malvazinky MAL-VA-ZIN-KY!
Tak se nestyď, já furt nevím. Šoupni tečku doprostřed, nebo nebudu spát ![]()
JJ, takové blbiny zabaví nejvíc. Nás momentálně taky, protože to nevíme, a už špekulujeme ![]()
Tak už máme tip, ale nemůžu se zeptat, jestli je to dobře, protože se stydím ![]()
Hele roz*** neco, *** na neco, bejt na***, pak ve svem primarnim vyznamu...jako i jsem jim pak musela dat za pravdu no![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my