Myslíš, že na jaře už nebude technika stávkovat?
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Mozna bude, ale ja budu pozitivni, plna elanu, nic me nerozhazi ![]()
Jo a jeste mam v zasobe litanii na tema (ne)uklizene schody do metra, kabelky s reflexnimi pasky a otevirani dveri v metru.
Pásky už proběhly, začni rovnou těma dveřma ![]()
Vůbec se mě to netýká....ale nad uvažováním některých lidí zůstává rozum stát. Včera mi sestra líčila, jak do školy přijel nějaký její bývalý žák (čerstvý absolvent, takže tak max. 20 let), pochlubit se miminkem. Ségra byla na prášky, jeho paní prý vypadá tak na 14, miminko je předčasně narozené a má 16 dnů!!! A oni si ho klíďo vezmou ve dvacetistupňových mrazech a během chřipkové epidemie do školy!!!
Jsou normální?
Pásky proběhly, to je možné, ale poměr pásek x kabelka je u našich drahých zaměstnankyň 3:1
neuvěřitelné, hnusné, hraničící s hloupostí, obzvlášť, když některé jezdí z Krče na Pankrác, to je teda polí a neosvětlených míst, které musí každé ráno překonat, obzvlášť v létě , když je světlo od 5 ráno, to má smysl.
Ad dveře u metra, nechápu, proč ještě DP nevydal nějaký oběžník, nebo alespoň každé ráno v deníku Metro neotiskuje piktogramy, jak fungují.
Dveře svítí, mačkám, dveře blikají, jsou aktivovány otevřou se.
Dveře nesvítí, nemačkám, protože jen debil se snaží aktivovat něco, co je neaktivní.
Počet rukou, které mi přes rameno chňapou, některé i několikrát, co kdyby to bylo rozbitý, že jo ? aby si zmáčkly dveře, které se otevřou i bez jejich přičinění, se stále zvyšuje a kupodivu nejde o cestující, kteří se Prahou mihnou, ale o pravidelné cestující, bez rozdílu věku a pohlaví, ovšem s jedním společným rysem, neschopností vlastního myšlení.
nebo že by ovčí syndrom ? Mačkaj všichni, tak já taky....
Tak ono vyznat se v těch dveřích do metra je pomalu na vyšší dívčí. Můžou svítit zeleně / svítit červeně / blikat zeleně / nesvítit vůbec. Na dvě možnosti otevřu/neotevřu je toho trochu moc. Přiznám se, že když jsem přišla do Prahy, taky mi chvíli trvalo si to nastudovat. Možná by to DP mohl zjednodušit ![]()
Jo, zvlášť když třeba dveře tramvají fungují blbuvzdorně. Prostě zmáčknu kdykoliv a na zastávce se otevřou. Mezitím si stihnu vzít všechny tašky a už neřešit kdy se aktivují dveře abych je mohla aktivovat pro otevření... taky mačkám jako idiot a jako idiot se cítím.
se teda přiznám, že na ty dveře v metru fakt nemám většinou mentální kapacitu a jedu většinou na autopilota a mačkám. Přes cizí lidi mačkám teda jenom v případě, že metro stojí a lidi ve dveřích nevystupujou
(proč stojí ve dveřích???
)
Ja nestojim ve dverich a neprekazim, jde o to, ze uz jsem ty dvere zmackla a blikaji (zelene) ![]()
Dobra, zitra napisu strucny manual a kopii poslu na dp. Treba z toho neco kapne ![]()
Můžete dát ten manuál i sem? Třeba se mně bude hodit. Jedu veřejnou dopravou tak 5x ročně a fakt nevím, jak to funguje, že to má víc režimů.
Ja ten manual myslela jako vtip, prece nebudu poucovat, ale jestli je zajem...
![]()
Nějak zjednodušeně to klidně vysvětlit můžete , já to fakt nevim, do teď jsem si myslela, že se má mačkat vždy.
Ještě, že u nás metro nemáme.
Já jsem posledně byla na větvi z nových označovačů jízdenek. Až příště budu muset MHD, budu potřebovat instruktáž. ![]()
Základní problém je už v tom, že je potřeba manuál ![]()
To nemyslíte vážně, že ne ?
Já to napsala jen proto, že se mi pravidelně stává, že chci vystoupit, zmáčknu dveře, dveře blikají jak blázen a stejně se ve stanici najde někdo, kdo to začne mačkat znovu, šahá mi přes záda, i když musí vidět, že se dveře otevřou.
Taky bych ještě chtěla podotknout, když už jsem u toho mravopoučování, že na přechodě se chodí vpravo, prosím!!!
Pokud jdou davy a v prostředku se setkají a strkají do sebe, připadá mi to spíše jako ragby nebo něco podobného.![]()
Tak teď nevím, jestli si mám připadat tuplem jako debil nebo naopak uklidněná, že v tom nejsem sama, protože v Praze už bydlím a každodenně se MHD pohybuju dva roky a jako všimla jsem si, že někdy metro zastaví a dveře se otevřou automaticky a někdy je potřeba zmačknout čudlik, ale že by to mělo souvislost s blikáním, to mě teda ještě nenapadlo... ![]()
no brnaci by to asi nepochopili:-) nastesti nam snad nic neblika? vlastne...![]()
Připomněly jste mi, jak se v Ostravě zaváděly ty tlačítka u tramvají. Lidi stáli na zastávce, tramvaj přijela a zase odjela a lidi tam stáli dál, protože nepochopili, že mají zmáčknout ten čudlík. ![]()
![]()
no brnaci by to asi nepochopili:-) nastesti nam snad nic neblika? vlastne...![]()
prosím já jsem jednou už hodně dávno jela v Brně tramvají a tam to bylo a nějak blikalo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.