Někde proběhlo, že je lidi hodně kradou...prý.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Asi je to jak kde, u nás ty zábrany někde postavené jsou (teda jezdím jen kolem jednoho místa, kde se staví každý rok a tam jsou).
Všimli jsme si toho taky, jak jsme tuhle jeli přes Vysočinu, že zábrany moc nejsou. Je to blbý, je pak plno sněhových jazyků a převisů sněhu, a když zafouká, v tu ranu bílá tma.
Dnes mě opět vytočili na zastávce MHD u nás ve městě bývalí učitelé-důchodci, kteří opět po delší době vedli jejich oblíbený rozhovor na téma, jak se politici snaží zničit chudáka Babiše a že se proti němu spikli
.
Jediným zločincem, který rozkradl republiku je samozřejmě Kalousek, který prý vlastní nějaké pozemky u kasáren. A vůbec je to podvodník, zatímco Babiš je úplnej mílius.
Já fakt pořád nevycházím z údivu, že tomu uzenáři ta jeho marketingová strategie, kterou kolem sebe šíří, pořád vychází.
Pak se k tomu ještě přidal třetí přístojící pán o tom, jak neřádi politici zničili každého, kdo chtěl s republikou udělat něco dobrého Miroslavem Sládkem počínaje, Radkem Johnem, Vítem Bártou a Davidem Rathem konče a to už jsem málem šla do kolen
a raději šla pěšky.
Ano, někdy lze vyslechnout neuvěřitelné věci :-( Ale není to věkem, moje matka důchodkyně je zcela politicky příčetná a její přítelkyně povětšinou též.
To je hrozny. Ja jsem vzdycky byla fascinovana tim, jak politici urputne zapiraji i prokazane krivarny a misto, aby se hanbou propadali do zeme, jeste hlasite halekaji, jak je to vsechno jenom spiknuti, protoze oni preci chteji skoncovat s korupci a ti mocni se jich chteji zbavit. Vzdycky jsem si rikala, jaci jsou to hlupaci a mezitim vidim, ze oni moc dobre vedi, co delaji a vsichni pouzivaji tu stejnou strategii - cim vic budes zapirat a mluvit i spiknuti mocnych, tim vetsi sance, ze se toho prosty lid chyti a jeste z nich udela martyry.
Neuveritelny.
To bylo jen pouhé konstatování, o koho šlo a ten věk jsem zmínila jen proto, že v jejich rozhovoru padl i "argument", že za toho Kalouska a ostatní zločinecké politiky můžeme my mladí, protože ničemu nerozumíme (jestli mě něco ještě vytáčí, je to klišé, že stáří se rovná moudrost
) a buď volíme je (ty zlořády, co jsou proti Babišovi) anebo na volby kašleme, místo abychom přišli zvolit Babiše a ten měl tak větší pravomoc dát do tady všechno do cajku
.
Jinak ale jasně, vím moc dobře, že obecně s tím věk ani druh a stupeň vzdělání nesouvisí - moje maminka je taky důchodkyně, má jen základní vzdělání a taky naštěstí politicky příčetná.
Každopádně mně tyhle nechtěně vyslechnuté rádoby erudované rozhovory, zejména na téma politika vždycky uvádí v úžas, že si říkám, to mají v tý hlavě nastláno, že se nechají takhle balamutit
? Vždyť ta strategie je tak průhledná!
No nic, jsem si to tady jen potřebovala odložit, abych si ulevila, když jsem to neřekla přímo jim
.
To víš, přemýšlení bolí.
Když mě někdo v mládí poučoval s odkazem na svůj pokročilý věk a modroust k němu příslušející, tak jsem používala větu, že se stářím obvykle přichází moudrost, ale často také přichází stáří samo.
A teď jsem najednou ve věku, kdy mi to někdo může říct taky. Stáří sice ještě ne, ale ...
.
To je neco prisernyho!
Nekdy si pripadam, ze jsem zavrena v zemi ichtylu... ale pak se podivam smerem k Americe a tak nejak se mi trochu skodolibe ulevi...
No diky teda
v Cechach spatny, ale aspon ten geopolitickej dopad byl minimalni. Pomeranc to zrejme pos*re nejen tady...ach jo, pocitam dny do dalsich voleb, jestli teda nejaky vubec budou?! ![]()
Minimalni? No jak se to vezme. Ze nas ty hovada zenou zpatky do rusky naruce, bude mit dopad urcite. Sice mozna jen pro nas... ale zaboli to!
No, Trumpetu teda ale taky zavidet nejde, to fakt ne...
Babiš...Jako sorry jako, ale jak "Sorry jako..."!?!?!?!?
![]()
![]()
![]()
A já trubka se každý rok smolím s přiznáním. ![]()
Drsny....to je fakt pakaz. No ja nevim, slusny lidi asi nechteji politiku delat a kdyz chteji, tak je to zrejme brzy prevalcuje. Donik nam danovy priznani prej taky neukaze, protoze to udajne nikoho nezajima - hahahaha. Zda se, ze tihle dva jedou podle tech "alternativnich faktu".
Poprvy v zivote mam silny nutkani se politicky angazovat.
Babiš...Jako sorry jako, ale jak "Sorry jako..."!?!?!?!?
![]()
![]()
![]()
Já letos nesu účetní tohle, žejo.

Minimalni? No jak se to vezme. Ze nas ty hovada zenou zpatky do rusky naruce, bude mit dopad urcite. Sice mozna jen pro nas... ale zaboli to!
No, Trumpetu teda ale taky zavidet nejde, to fakt ne...
Ne, to myslim opravdu nejde
Mne ten chlap normalne zpusobuje fyzickou nevolnost!
ja nemuzu, diky danovemu systemu nastavenemu tak, ze mam zasadne docela znacne preplatky.
na Slovensku by sorry jako asi nepreslo, i kdyz je pip odtama.
No Trumpetu jim teda fakt nezávidím, ale z Babiše už mi taky začíná bej čím dál tím větší blivno. K jeho reakci v reportáži ČT a následně podání stížnosti na ČT fakt skutečně žádná slušná slova nenapadají. Sorry jako![]()
.
"na Slovensku by sorry jako asi nepreslo, i kdyz je pip odtama."
Ja to vubec nechapu. To by neproslo v zadny jiny zemi, snad ani v Burundi ne! Takova zpupnost! Jinde by uz s vostudou vyletel, nebo by sedel v kriminale, nebo by mel urizlou palici (v zavislosti na mire civilizovanosti mistnich)!!
sorry jako, ale já v něm vidím tohle:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.