ja teda odmitam volit "mensi zlo". byt teda ty ceske volby nemaji takovy dopad, kdyby se me tykala volba clintonova vs trump nevolila bych ani jednoho. jako jsem to udelala v tom nasem malym
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Nevolit vůbec mi přijde v obou případech jako nesmysl (proč dávat zelenou většímu zlu?) a alibismus.
to je pravda... ale co když se mi ze všech kandidátů dělá blbě ?
Hilary mi přijde OK, klidně bych ji jako " menší zlo " volila, ale co když se sejdou, teoreticky, taková dvě hovada ( pro mně) jako je Zeman a Trump.
někdy se prostě nedá ani to menší zlo vybrat....možná že s opravdu velikým sebezapřením.
a abych doddržela téma, dnes a denně mě nesmírně štve Andrej, jak já toho .................. nenávidím a chtěla bych jednou od někoho konstruktivní vysvětlení, proč ho volí a proč si myslí, že ten člověk je v pořádku.
Já totiž nikoho takového neznám ( kde se berou ty preference, ksakru ?)
Snad se, probůh, dvě takový nevolitelný hovada nikdy nesejdou!![]()
Babišův elektoriát taky nechápu. A kolem sebe nevidím. Ale žijeme si v těch našich bublinách... takže tuším, že všechno, co mě na něm se.e, je pro spoustu lidí naopak pozitivum. Dneska dal jeden kamarád na fb úryvek rozhovoru, co zaslechl:
"Ten Babiš je náhodou fantastickej chlap a měl by bejt premiérem. EET konečně zamete s těma, co si myslí, že malý obchod je taky obchod. Že byl u StB? No a co, aspoň má slušný kontakty venku a my třeba to Rusko potřebujem. A miliarudu? Tak lidi mu záviděj ten úspěch a každej podnikatel si musí ňáký prachy ulejvat, jinak by nepodnikal, ne?"
odmitam volit zlo. k volbam jdu samozrejme vzdycky.
Babisova volice taky neznam ani jednoho. Teda z lidi, se kteryma se o tom muzu bavit... ale my jsme, Nato, prazska kavarna - ten spravnej, obycejnej a hlavne poctivej zivot je jinde!
no dobře jste to popsala. Myslím opravdu, bez ironie. Úplně to vidím a je mi z toho hnusno. Akorát já teda pořád nevím, koho ten příští rok volit, obávám se, že těch lepších kandidátů bude několik a navzájem si rozdrobí hlasy a dostanem zas tuhle tlučhubu.
vetsina volicu Zemana ci Babise se boji priznat, ze je voli ..
fakt? ja se teda nikoho nevyptavam, ale kdyz prijde rec normalne jsem to od par lidi slysela. nemaji rozhone pocit ze by to meli tajit, jsou presvedceni ze delaji dobre. ze koukam s otevrenou hubou to je druha vec.
http://echo24.cz/a/iatw7/topolanek-do-vezeni-kalouska-stihat-babis-opet-neudrzel-nervy
To už lze vyjádřit jen jedním slovem
UBOŽÁK
( a jeho příznivcům ho opravdu přeju)
Já na to dnes v poledne koukala a nestačila jsem žasnout. On byl úplně mimo. Pletl si ekonomické výrazy, mluvil z cesty, absolutně nechápal otázky a omílal stále svoje smyšlené fantasmagorie.
nejvíc šokující bylo, že on snad vůbec nechápe ekonomiku. Plést si úplně triviální výrazy a jejich smysl.. to bych skutečně u ministra financí nečekala ani náhodou.
Ale slovo "kalousek" a něj funguje zcela spolehlivě. Jak ho slyší, okamžitě ho chytá amok ![]()
A pořád to tý ošklivý televize leze a přitom jsou tam na něj takový zlí a nechápou ho. ![]()
Sorry jako, já na jeho místě bych dávala rozhovory jen svým institucím ![]()
za všechno může Kalousek - a vlastně jo: že 28.12.2012 platil zákon, který to umožňoval ...
no jasně, konečně se Mirek dočkal nějakého " uznání ", jeho jméno je nejcitovanějším jménem v médiích tento týden a to jen zásluhou Andreje.
jestli to nebude tajná láska, ve smyslu, co se škádlívá--- vždyť právě Kalousek mu přihrál miliardu nebo dvě.
(Na FB už se Andrejovi říká Soriako.)
A toto už je vrchol![]()
Pořádnou ostudu si v sobotním úvodním ceremoniálu uřízli organizátoři 1. kola utkání ve Fed Cupu na Havaji mezi Američankami a Němkami. Pořadatelé totiž nechali Němkám zahrát nacistickou verzi německé hymny začínající slovy „Deutschland, Deutschland, über alles“. Informoval o tom v neděli server iDNES.cz s odkazem německý deník Bild.
Nene?!
rekla bych ze pro nej je to otazka casu... sak tu televizu si taky kupi...
Mě by zajímalo,kde se stala chyba. Nejenom že pustili, ale on to tam. zpíval někdo na živo! Strašná situace.
pro všechny, koho dnes nasr..... babiš.
a víte, co vás může na...štvat ještě víc? že on už vyhrál a prohrát už prostě nijak nemůže. i kdyby ano projelo volby, i kdyby rezignoval, byl odstoupen...on už si všechno koupil, zajistil, upevnil své estébácké staré vztahy, eet už tu budeme mít navěky (a bude jistě dál bujet, co se aparátu týče). i kdyby odešel jak zpráskaný pes, my všichni, kdo jsme ho nevolil, jsme chtíc nechtíc už bohužel dávno prohráli.
jen doufám, že každý, kdo mu hodil hlas s úmyslem "no jen se těšte, zlodějští příživníci, babiš vám zatopí", jakýmkoli způsobem po rozjetí eet a všech dalších babišovin na vlastní kůži zakusí, co si zvolil.
Když já si prostě myslím, že pochopit to jsou schopni zase jenom ti, kteří tho prohlédli hned a nikdy nevolili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.