Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 04. února 2017 18:32
Reakce na domenica:

ja teda odmitam volit "mensi zlo".  byt teda ty ceske volby nemaji takovy dopad, kdyby se me tykala volba clintonova vs trump nevolila bych ani jednoho. jako jsem to udelala v tom nasem malym

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. února 2017 18:48

Nevolit vůbec mi přijde v obou případech jako nesmysl (proč dávat zelenou většímu zlu?) a alibismus. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 04. února 2017 19:06
Reakce na domenica:

to je pravda... ale co když se mi ze všech kandidátů dělá blbě ?

Hilary mi přijde OK, klidně bych ji jako " menší zlo " volila, ale co když se sejdou, teoreticky,  taková dvě hovada ( pro mně)  jako je Zeman a Trump.

někdy se prostě nedá ani to menší zlo vybrat....možná že s opravdu velikým sebezapřením.

a abych doddržela téma, dnes a denně mě nesmírně štve Andrej, jak já toho .................. nenávidím a chtěla bych jednou od někoho konstruktivní vysvětlení, proč ho volí a proč si myslí, že ten člověk je v pořádku.

Já totiž nikoho takového neznám ( kde se berou ty preference, ksakru ?)

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. února 2017 19:33
Reakce na náťa66:

Snad se, probůh, dvě takový nevolitelný hovada nikdy nesejdou!

Babišův elektoriát taky nechápu. A kolem sebe nevidím. Ale žijeme si v těch našich bublinách... takže tuším, že všechno, co mě na něm se.e, je pro spoustu lidí naopak pozitivum. Dneska dal jeden kamarád na fb úryvek rozhovoru, co zaslechl:

"Ten Babiš je náhodou fantastickej chlap a měl by bejt premiérem. EET konečně zamete s těma, co si myslí, že malý obchod je taky obchod. Že byl u StB? No a co, aspoň má slušný kontakty venku a my třeba to Rusko potřebujem. A miliarudu? Tak lidi mu záviděj ten úspěch a každej podnikatel si musí ňáký prachy ulejvat, jinak by nepodnikal, ne?"

49356 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:08
Reakce na domenica:

odmitam volit zlo. k volbam jdu samozrejme vzdycky.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:08
Reakce na náťa66:

Babisova volice taky neznam ani jednoho. Teda z lidi, se kteryma se o tom muzu bavit... ale my jsme, Nato, prazska kavarna - ten spravnej, obycejnej a hlavne poctivej zivot je jinde!

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 07. února 2017 12:29
Reakce na Guinea Pig:

no dobře jste to popsala. Myslím opravdu, bez ironie. Úplně to vidím a je mi z toho hnusno. Akorát já teda pořád nevím, koho ten příští rok volit, obávám se, že těch lepších kandidátů bude několik a navzájem si rozdrobí hlasy a dostanem zas tuhle tlučhubu.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. února 2017 12:54
Reakce na domenica:

vetsina volicu Zemana ci Babise se boji priznat, ze je voli ..

49356 příspěvků moje polička 07. února 2017 14:49
Reakce na Candance:

fakt? ja se teda nikoho nevyptavam, ale kdyz prijde rec normalne jsem to od par lidi slysela. nemaji rozhone pocit ze by to meli tajit, jsou presvedceni ze delaji dobre. ze koukam s otevrenou hubou to je druha vec. 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. února 2017 16:21

http://echo24.cz/a/iatw7/topolanek-do-vezeni-kalouska-stihat-babis-opet-neudrzel-nervy

To už lze vyjádřit jen jedním slovem

UBOŽÁK

( a jeho příznivcům ho opravdu přeju)

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 12. února 2017 18:41
Reakce na náťa66:

Já na to dnes v poledne koukala a nestačila jsem žasnout. On byl úplně mimo. Pletl si ekonomické výrazy, mluvil z cesty, absolutně nechápal otázky a omílal stále svoje smyšlené fantasmagorie.

nejvíc šokující bylo, že on snad vůbec nechápe ekonomiku. Plést si úplně triviální výrazy a jejich smysl.. to bych skutečně u ministra financí nečekala ani náhodou.

Ale slovo "kalousek" a něj funguje zcela spolehlivě. Jak ho slyší, okamžitě ho chytá amok 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. února 2017 19:38
Reakce na Dadoo:

A pořád to tý ošklivý televize leze a přitom jsou tam na něj takový zlí a nechápou ho.

Sorry jako, já na jeho místě bych dávala rozhovory jen svým institucím 

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 12. února 2017 19:46
Reakce na náťa66:

za všechno může Kalousek - a vlastně jo: že 28.12.2012 platil zákon, který to umožňoval ...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. února 2017 19:58
Reakce na RoSa:

no jasně, konečně se Mirek dočkal  nějakého " uznání ", jeho jméno je nejcitovanějším jménem v médiích tento týden a to jen zásluhou Andreje.

jestli to nebude tajná láska, ve smyslu, co se škádlívá--- vždyť právě Kalousek mu přihrál miliardu nebo dvě.

(Na FB už se Andrejovi říká Soriako.)

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. února 2017 20:00

A toto už je vrchol

Pořádnou ostudu si v sobotním úvodním ceremoniálu uřízli organizátoři 1. kola utkání ve Fed Cupu na Havaji mezi Američankami a Němkami. Pořadatelé totiž nechali Němkám zahrát nacistickou verzi německé hymny začínající slovy „Deutschland, Deutschland, über alles“. Informoval o tom v neděli server iDNES.cz s odkazem německý deník Bild.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 12. února 2017 20:27
Reakce na náťa66:

Nene?! 

49356 příspěvků moje polička 12. února 2017 20:56
Reakce na náťa66:

rekla bych ze pro nej je to otazka casu... sak tu televizu si taky kupi...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 12. února 2017 22:31
Reakce na náťa66:

Mě by zajímalo,kde se stala chyba. Nejenom že pustili, ale on to tam.  zpíval někdo na živo!  Strašná situace.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. února 2017 22:46

pro všechny, koho dnes nasr..... babiš.

a víte, co vás může na...štvat ještě víc? že on už vyhrál a prohrát už prostě nijak nemůže. i kdyby ano projelo volby, i kdyby rezignoval, byl odstoupen...on už si všechno koupil, zajistil, upevnil své estébácké staré vztahy, eet už tu budeme mít navěky (a bude jistě dál bujet, co se aparátu týče). i kdyby odešel jak zpráskaný pes, my všichni, kdo jsme ho nevolil, jsme chtíc nechtíc už bohužel dávno prohráli.

jen doufám, že každý, kdo mu hodil hlas s úmyslem "no jen se těšte, zlodějští příživníci, babiš vám zatopí", jakýmkoli způsobem po rozjetí eet a všech dalších babišovin na vlastní kůži zakusí, co si zvolil. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 12. února 2017 22:57
Reakce na Jiná Realita:

Když já si prostě myslím, že pochopit to jsou schopni zase jenom ti, kteří tho prohlédli hned a nikdy nevolili.