Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. února 2017 23:09

rekla bych ze pro nej je to otazka casu... sak tu televizu si taky kupi...

Zatím jen to Óčko. To je bída, no. Ale až se mu podaří, za vydatné pomoci mnohých politiků a Hradu zprivatizovat ČT, bude jeho.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. února 2017 08:56
Reakce na Dadoo:

Když já si prostě myslím, že pochopit to jsou schopni zase jenom ti, kteří tho prohlédli hned a nikdy nevolili.

Ale tak přece mu musel hodit hlas i nějakej ten drobnej podnikatel, kde by jich jinak tolik nabral (těch hlasů)? Taky doufám, že EET bude mít (ve volbách) nějakej efekt... a ostatní voliči, až budou nadávat na dražší pivko, si na svýho favorita taky vzpomenou. I když u nich je dost dobře možný, že za to budou nadávat Kalouskovi

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 13. února 2017 09:43
Reakce na náťa66:

Pan Babiš, odkial beriete peniaze?

Z nočného stolika.
A kto vam ich tam dáva?
Moja žena.
A ta ich ma odkial?
Ja jej ich dávam.
A vy mate odkial peniaze?
Veď vravím, že z nočneho stolika.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. února 2017 13:59
Reakce na Marbuša:

Jako vtip dobrý... ale zde něco přímo ze života:

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 13. února 2017 14:51
Reakce na barbucha:

No já si to snad pustím ze záznamu. A to jsem si říkala, že se dívat nebudu, že nervy mám jenom jedny. To zas musela být komedie. Škoda, že tam nebyl s Kalouskem, to bývá na úrovni stand-up.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. února 2017 15:25
Reakce na Guinea Pig:

Já na to neměla nervy a mít nebudu, ale člověk se přes ty internety stejně všecko dozví

No, Kalousek tam prej byl stejně, Bureš ho zmínil v každý druhý větě... zjevně teda dostal (Bureš) dobře naložíno, ale to bohužel jeho voliči nejsou schopný rozeznat.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 13. února 2017 15:30
Reakce na barbucha:

Já si myslím, že Bureš si Kalouska vybral hlavně proto, že je to jedno z mála slov, které dokáže vyslovit bez chyby.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. února 2017 16:41
Reakce na Guinea Pig:

Kalůsek?! 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 13. února 2017 16:47
Reakce na barbucha:

už aj Kalůsek byl? Tak to nic, moje teorie se hroutí.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. února 2017 16:53
Reakce na Guinea Pig:

Ta kreatura, vždycky když jí začne téct do bot (t.j. nemá argumenty), začne pokaždý mluvit slovensky. Než se rozčílí, tak se snaží... ale ve finále občas dojde i na toho Kalůska, no.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 13. února 2017 17:13
Reakce na Jiná Realita:

Zrovna dnes jsem četla onu zprávu od starostů, převážně malých obcí, kde skončí veškeré služby, obchůdky, hospůdky apod.

Odnesou to všichni lidi, ale možná se ti jeho obdivovatelé chytnou za nos.

A nene, až odtáhne, já si oddechnu

Všechno scifi, jojo

a ještě dodatek,nevím, zda to víte, pro mě to byla novinka, že se takto projevoval už v roce 2014 : Echo 24

Dne 22. března 2014 server zveřejnil rozhovor redaktora Daniela Kaisera s Helenou Válkovou, ministryní spravedlnosti za ANO 2011. Rozhovor se týkal mimo jiné Babišova zbohatnutí, jeho údajné spolupráce se Státní bezpečností a možného ovlivňování obsahu novin ve prospěch ANO 2011. Dalším tématem rozhovoru bylo postavení Čechů za Protektorátu.[11] Podle Babišova následného vyjádření byl rozhovor tendeční, provokativní a vedený za účelem ministryni poškodit.[12] Echo24 označil za projekt, který byl vytvořen za účelem napadat jeho samotného a jeho hnutí, a redaktory Echo24 za „tuneláře, kteří vytunelovali Lidové noviny, udělali tam 50 milionů ztrátu a fandili ODS.“[12] Za celou věcí měli podle něj stát místopředseda TOP 09 a bývalý ministr financí Miroslav Kalousek a ředitel ČEZ Martin Roman. Babiš dále prohlásil: „Doufám, že váš bílý kůň, ten Klenor, má dostatečně velké majetkové přiznání, aby prokázal potom ty vaše náklady.“[12] Podle některých autorů, například Adama Drdy z Revolver Revue,[13] Jiřího X. Doležala z Reflexu,[14] bývalého politika Miroslava Macka[15] nebo serveru Mediaguru[16] tím z pozice ministra financí Janu Klenorovi pohrozil finanční kontrolou. Podle Drdy tím navíc vyhrožoval potenciálním konkurentům svých periodik.[13] Šéfredaktor Balšínek všechna Babišova nařčení odmítl.[17] Babiš se později za svá slova omluvil s tím, že nemá a nikdy neměl v úmyslu prověřovat hospodaření zpravodajského serveru.[18] Dále uvedl, že má problém si zvyknout na to, že jako politik nemůže říkat, co si doopravdy myslí.[18]

ta sebestřednost, ten narcisismus, ta nehorázná domýšlivost, že si někdo založí noviny, jen aby se mohl věnovat 24 hodin jemu, bohovi Babišovi, je do nebe volající

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 13. února 2017 17:16
Reakce na Marbuša:

Jo, tak to   je moc dobrý....

Takhle nějak to bude, a ti tupci to stále nechápou.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. února 2017 19:32
Reakce na náťa66:

No a stejně ho budou volit. Jeho voličům by snad ani nevadilo, kdyby jim před očima znásilnil babičku - pokládali by to patrně za čest!

Božemuj. Ministr financí krade... prezident lže... policajti vražděj... soudci jsou na prodej... v jakým to Mordoru žijeme?! 

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 13. února 2017 20:26
Reakce na barbucha:

... a kdo nám pomůže?! Tady snad fakt funguje jen ta defenestrace

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 13. února 2017 22:26
Reakce na Dadoo:

ja to nekoukala, necetla a ani nehodlam, ale opravdu chces rict, ze Babis rozumi financim jeste min nez Kalousek?

to snad ani neni mozne. ja porad rikam, je skoro jedno, jestli je ministr financi levicak nebo pravicak, podstatnejsi je, ze alespon trochu tem ekonomickym pravidlum rozumi.  

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 13. února 2017 22:30
Reakce na continuity:

U Kalouska mi nepřišlo, že by financím nerozuměl. Ale ekonom nejsem.

Nicméně, Kalousek je aspoň inteligentní, myslí mu to, má smysl pro humor (ten mě baví) a pokud promluví, vždycky to má hlavu i patu.

Ale to, co v neděli převáděl Bureš..to je regulérně na psychiatra.

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 13. února 2017 22:40
Reakce na Dadoo:

hokynář?

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 13. února 2017 22:43
Reakce na Dadoo:

Koukali jsme na kus Moravce, zrovna ten, co dávala barbucha , bylo to děsivé. A když budu trochu hnusná,když koukám na Ano, Brunhildu z MP jsem si představovala jako exministryni Válkovou( jsem zlá, kaju se).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. února 2017 00:26

škoda, že bureš odvrací pozornost od jiných skvělých a zábavných kauz, třeba výlet pardubických omrknout, jak funguje nakládání s odpady v afrických parcích - prý se fakt moc inspirovali a můžeme se na to spojení fauny a flóry již brzy těšit i u nás!

http://pardubice.idnes.cz/pardubice-jar-sluzby-mesta-pardubic-lea-tomkova-ladislav-koudelka-1co-/pardubice-zpravy.aspx?c=A170213_204219_domaci_san