Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 14. února 2017 07:29
Reakce na Jiná Realita:

Tak fauna už dorazila...a trocha té flory jistě v Tyrš.sadech bude.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 14. února 2017 07:54
Reakce na Jiná Realita:

Nedávno jsem někde zahlídla výčet studijních výletů poslanců (a samozřejmě i výčet nákladů). Například do Kanady, poučit se o jejich školství... nějakej ten Singapur... mám podezření že se tam mihlo i něco na způsob Tahiti (jistě velmi přínosné) a tak podobně.

Je zvláštní, že jsou nám nejbližší zřejmě výhradně exotická místa, od kterých bychom se měli učit. Rozhodně Asie nebo i ta Afrika, to tady v Čechách využijeme líp než zkušenosti z Bukurešti nebo Varšavy, to dá rozum

Ale hlavně by mě zajímalo: oni nemají internet?! Že musejí všechna ta místa navštívit osobně, když se potřebují něco dozvědět?!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 14. února 2017 13:37
Reakce na barbucha:

a to jsi ve svem veku jeste nepotkala uslovi jednou videt je lepší nez 1000x slyset?

oni se dost nacestuji i vyšší statni urednici. Ideálni je agenda, ktera vyžaduje preshranicni spolupráci.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 14. února 2017 15:02
Reakce na continuity:

Tak určitě. Jít se podívat do kanadský školy, to musí bejt zážitek na celej život. A hlavně - jak neobvyklej!

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 14. února 2017 21:52

Já už jsem asi totálně ztratila smysl pro humor, když vidím všechna na videa a rozhovory a kde co, a stejně je to na nic. Bureše máme asi za trest nebo co, nepochopím, že mu na to vůbec někdo skočil. A když už, tak že mu to žerou a ještě si pochvalujou. No jo, když oni všetci kradnú, ale jen někteří dostávají dotace. Já jsem z toho tak znechucená...

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 14. února 2017 22:42
Reakce na :

Neboj se ničeho.

Mám pocit, že jsem zahlídla zprávičku, že poslanci budou v nejbližší době hlasovat o nezveřejňování podobných výdajů. Takže cajk, ne?

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 15. února 2017 11:13
Reakce na Jiná Realita:

škoda, že bureš odvrací pozornost od jiných skvělých a zábavných kauz, třeba výlet pardubických omrknout, jak funguje nakládání s odpady v afrických parcích - prý se fakt moc inspirovali a můžeme se na to spojení fauny a flóry již brzy těšit i u nás!

http://pardubice.idnes.cz/pardubice-jar-sluzby-mesta-pardubic-lea-tomkova-ladislav-koudelka-1co-/pardubice-zpravy.aspx?c=A170213_204219_domaci_san

ta kauza je trapna, ale vypada to, ze opravdu prijdou o mista. takhle by to melo vypadat - kdyz uz k takovymu pruseru dojde, tak z nej vyvodit dusledky. a ne delat jakoze nic a ostatnim se smat do ksichtu.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 15. února 2017 12:57
Reakce na :

ja taky doufam, ze rezignujou. 

nejvic demotivacni pro volice i celkovou naladu obcanstva (vcetne te me) totiz je, kdyz tyhle kauzy dotycni takzvane vysedi, popripade se ti nadrzo smejou do ksichtu. spontane me jako priklad napada treba bc. chovanec. ten uz mel jit s prominutim davno do prdele, naprosto nechapu, co jeste dela v politice.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. února 2017 14:05
Reakce na Lilly_Ku:

no já nevím.

nejsem si jistá, jeslti v tomhle (znova jsem to nečetla), nebo v jiném článku o oné kauze psali, že paní dostala od ano 14 dnů na dohledání dokladů, aby mohla doložil, proč tam jela (chacha, jako že asi hledá účenky do těch parků nebo na smetiště, nebo nevím, jak si to vysvětlit). to mi nepřipadá jako příprava na vyhození, ale spíš příprava na "ty na nás něco víš, tak ti dáváme šanci umést si cestičku" (protože za 14 dnů si v našem banánistánu mezi milionem jiných kauz na tu tovji ikdo nevzpomene).

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 15. února 2017 14:56
Reakce na :

Jo, to je presny. A prave tyhle svine, co se zuby nehty drzej kresla v situaci, kdy komukoliv normalnimu uz by hanbou slejzaly nehty, spoluvytvymarej ten marast, protoze dozivuji znechuceni lidi politkou. A kruh se uzavira.

No nic nebudu se rozcilovat :)))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. února 2017 15:05

postrádám tady vlákno "co vás pobavilo v ironickém duchu", tak to dám sem.

objedávka na asosu.

6.2. thank you for your order

7.2. update - your order has been dispatched

7.2. update - your order in on the way

9.2. - dpd service - váš balíček k vám dorazí už 10.2.  (doručujeme na hodnu přesně! v rozmezí 60 minut vás upozorníme předem)

....10.2. ..... 11.2. ...... 12.2. ...... 13.2. ..... (nic, nic, nic)

14.2. jsem se podívala na sledování zásilky dpd a tam - váš balíček byl doručen 14.2. ve 13:07

že je čas relativní, co jsem věděla, ale že by až tak?  mají v tom dpd ty hodiny fakt dlouhý.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 15. února 2017 15:11
Reakce na Jiná Realita:

ako som kedysi nadávala na poštu (a ešte si mnohokrát zanadávam), tak tie kuriérske spoločnosti sa tak postupne psujú, že už som v štádiu, že ak mám možnosť výberu, dávam si to poslať na poštu....lebo v jednom kuse sa s tými kuriérmi/kuriérskymi spoločnosťami dohadovať to je niekedy na ublíženie na zdraví už.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 15. února 2017 19:45
Reakce na domenica:

Zatím jen to Óčko. To je bída, no. Ale až se mu podaří, za vydatné pomoci mnohých politiků a Hradu zprivatizovat ČT, bude jeho.

No oficiálně sice vlastní zatím jenom to Óčko, ale jak si tak matně vzpomínám na tu loňskou kauzu kolem dílu Show Jana Krause s Bradym a toho, co konkrétně bylo z toho předtočeného happeningu umělců nakonec vystřiženo, tak bych řekla, že ten mediální vliv má aktuálně už i jinde, co o něm půjde nebo nepůjde na obrazovku, než jenom na tom Óčku. I když rovnou přiznávám, že nijak blíž do toho nevidím, takže můžu být se svojí domněnkou opět úplně mimo.

Nicméně té privatizace ČT se taky velmi obávám, že i to se mu nakonec povede.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 15. února 2017 21:19
Reakce na wendulka:

Je fakt, že s Primou má Babiš vysoce nadstandardní vztahy (viz třeba jeho solitérní, hodně neobvyklé výstupy v pořadu "Partie"). A těch náznakům, že nějak tahá za nitky, je víc (kauza Kolem Show Jana Krause je jedním z mnoha). U Primy mají výhody i jeho firmy (viz reklama na média z jeho koncernu ve zpravodajské (!) relaci. Bez zajímavosti není ani fakt, že obchodní ředitel Primy přešel ze stejné pozice z Kosteleckých uzenin, které spadají pod Agrofert. Už delší dobu se diskutuje se o tom, že Babiš o koupi Primy usiluje a že jednání probíhají. Babiš sám to sice popírá, ale na druhou stranu, zájem o velkou komerční televizi s celoplošným dosahem, deklaroval už před několika lety. Velká televize mu prostě chybí!