Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
A to existuje údajne 71 pohlaví, kto sa má v tom vyznať![]()
A můžeme jet druhé kolo. ![]()
711990 Nekouká, ale ptá se na prodělané operace. Teda mě se doktor zeptá pokaždé, chodím co dva roky k závodnímu.
Kan pta, ale uprimne ty kosmeticky fakt nehlasim
milacka ale mlho!!!
Zuzuli snad mas pravdu. Mam zkusenost, kdy zamestnanec s dusevnim onemocnenim (lecenym) prosel prohlidkou, ale jakmile se to dozvedel nadrizeny, tak se zamestnance zbavil ve zkusebni dobe, ackoliv to vliv na praci nemelo, bohuzel.
711990 ja trochu doufam, ze pokud ta generace soucasnych teenageru bere gender takhle trochu "volneji", ze to do budoucna zmeni i veci, jako treba pracovni diskriminace mladych zen a matek, nerovne platy muzu a zen a podobne. Protoze domele rozdily mezi dvema pohlavimi uz vubec nebudou tema. A stejne tak se uz snad bude lepe poohlizet prave i na dusevni zdravi. Ale obavam se, ze tahle zmena bude potrebovat jeste trochu cas a obmenu generaci.
Celkem po téhle diskusi přemýšlím o šatnách v posilce nebo bazénu. Jak bych koukala v dámských spchách na chlapa se vším všudy a občankou s ženským jménem a obráceně. Myslim, že na to všeobecně nejsme připravení nikde a dlouho nebudeme. Přitom já ptoti tomu nic nemám, ale spíš pořád ten pocit, že nějaká pravidla v tom být musí. I když na druhou strani souhlasím, že nutné operace jsou taky hloupost.
No ty pracovní prohlídky
me tam poprudí i kvůli migréně. Neměla jsem nosit tu zprávu od neurologa obvodní, věru neměla.
Doufám, že ten cirkus brzo zruší alespoň pro kancelářské profese, protože pokud budu ze zdravotních důvodu nezamestnatelna, tak řešení je co: invalidní důchod?
Tohle je obecně dost nedomyšlene, muže šéf ztratil kvůli zdraví možnost pracovat v noci, zamestnavatel vyhlásil, že jinou práci pro jej nemá a v 60 skončil na ulici, přičemž uměl výborně akorát tu svoji práci, kterou tady potřebuji tři firmy celkem.
Osobně si myslím, že tím různým prodlužováním veku odchodu do důchodu se to staré rčení: mladí v prdeli do důchodu daleko, ještě víc zhmotní a nejsme nato vůbec připraveni.
Zuzuli pracovní diskriminace žen matek nesouvisí jen s tím, že jsou ženy, ale ze pro zaměstnavatele potenciálně představují problémy. Vyřeší se to ve chvíli, kdy bude starost o potomky rovnoměrně rozdělena mezi oba rodiče. Teď se vrací na částečný úvazek kolegyně a včera zrovna říkala, že ji muž říkal, ať se klidně vrátí, ale pomáhat ji nebude. ( Nakonec pomáhá, ale proto, že mu nevyšel nějaký kšeft).
Moc věci nepomáhá ani to, že zamestnávatel se na to nemůže ptát. Já jsem měla péči o nemocné děti vyřešenou luxusně a vždy jsem to říkala sama, jak to je. Protože jinak si lidi představují to nejhorší a představují si OCR minimálně týden v měsíci.
Renusatko ja si myslim, ze bych si oholeny trans holky ve sprse nevsimla. Tim, ze si neprohlizim ostatni, snazim se nekoukat nikomu na prsa nebo do rozkroku, tak by mi to asi uteklo. A nijak by me to nepohorsovalo, protoze ta holka by tam nebyla proto, aby me okoukavala, ale proto, ze by se necitila ok v pansky satne. Pokud by mi nekdo nekde chtel ublizit, udela to bez ohledu na satny. A souhlasim s viktorka_od splavuchodim do Saunie a spolecny prevlikarny sou pro me ok. Sprchy jsou od sebe beztak oddeleny, nesprchujes se primo vedle toho druhyho cloveka. Nejvic se v saune stydim za speky na brise, kdyz sedim:D ne za holy prsa![]()
Renusatko v tom fitku by to dost řešily víc oddělený sprchy, se přiznám, že v tý společný místnosti s mnoha sprchama mně osobně taky moc příjemně není a to ani se samejma ženama.. Je mi jasný, že je to drahý a ne úplně jednoduchý řešení, ovšem jistě by to mělo pozitivní odezvu.
continuity To s tím rozdílným ohodnocením není tak úplně jednoduchý, je to prostě zažraný v naší společnosti, že žena je 'horší, ménécenná, míň kvalitní pracovník' to bude trvat víc než jednu generaci, než se to srovná..
Třeba teď naposled jsem četla ten článek na deníku n o diskriminaci žen v orchestrech, co jsem tu odemykala a teda čuměla jsem hodně
711990 a to o tom nekoukání je dobrej point, já taky nekoukám a doufám, že ostatní nekoukaj na mě ![]()
Ounz 711990 taky v bazenovy sprse nekoukam, lepe receno snazim se nekoukat, ale nekdy fakt nejde nevidet. A ze by me osoba hlava zeny - zbytek muz neprekvapila, to tvrdit nemuzu.
barbucha pomerne casto se musim legitimovat v bance, protoze chodim vybirat hotovost do firemnich pokladen. Svlikat se u toho fakt nemusim.
Ounz 100% nekoukaj!:)
711990 Ta sprcha je podle mě fakt jenom v hlavě. Já nekoukám a sama se celkem stydím. Kdybych náhodou zahlidla penis, tak mě to asi taky překvapí Renusatko ale necejtila bych se nijak ohrožena. Proč taky? Každá z nás se uz určitě mockrát za život sprchovala s lesbičkou, aniž by o tom věděla. A možná očumovala, možná neočumovala, kdo ví. Přesto se tím nikdo ohroženej necejti, dtto gayové v panských sprchach. Tak proč by měla v tomhle hrát roli podoba genitálu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025