Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. března 2023 20:25

No to je jasný, že řešení to všechno má, ale ne hned. Já zrovna v té šatně byla, tak i když nekoukáš, tak vidíš i věci co nechceš a myslim, že spousta žen má problém i na koupališti v plavkách a v té posilovně se snaží být neviditelný i před stejnejma. Kolikrát když řeknu, že máme společnou šatnu v práci, kde vidiš ostatní max ve spodním prádle, ale vidíš, tak má minimálně 50% lidí osypky.

A to, že to nevadí mně neznamená, že to nevadí nikomu, takže svým způsobem to bude zase diskriminace a omezení pro někoho jiného.

Ale to fakt bylo jen tím, že sem tam zrovna seděla po cvičení.

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 04. března 2023 20:28

Já to nebudu zpětné dočítat, takže vytržený z kontextu, ale opravdu by se někdo tady cítil ohroženej, kdyby se potkal ve sprchách se ženou s penisem? 

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 04. března 2023 20:29

Kokoska překvapení by to asi bylo, ale taky si myslím, že to by bylo všechno..a časem už ani to překvapení? 

711990

Online Karja
44336 příspěvků moje polička 04. března 2023 21:20

999 No jo, když ke přijde, že s tím nemají problém lidi, protože se cítí ohrožení, ale protože něco přece není jak má bejt, jak jsou oni zvyklí..Plus si myslím, že osoby po této proměně se fakt ve sprchách nevystavují, přesně kvůli těm blbým pohledum, takže šance potkat někoho takhle obnaženého je stejně mizivá. 

Ounz Já docela čumím, jakože se tak dívám na svět kolem sebe, ne že bych byla nějaká závistivá nebo někomu cucela na špeky, ale já si celkově docela čumím v ruznych situacich. A nejsem jediná, sambo chodil plavat s jedním olympionikem a občas prohodil doma, proč se jako nesvliká do naha do sprch:-D.

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 04. března 2023 21:26

Karja no, já nechci vypadat, že někomu koukání zakazuju, chápu, že je to pro někoho přirozený. Jen prostě pro některý lidi je to hodně 'citlivý' téma. Myslím, že ne každej je tak bezelstnej jako ty a tvůj partner :) 

Online Karja
44336 příspěvků moje polička 04. března 2023 21:40

Ounz No já si myslím, že to dělám hodně jako nevědomky, že proste čumím, protože jsem se tak narodila. Ale teď nikam nechodím už hodně dlouho, tak se nikdo nemusí obávat:-D. Ale chápu, ono asi hodně lidí čumí, že jako posuzuje či nějak negativně hodnoti... to třeba dělá jedna moje kamarádka, jakože si tak říká, jestli je ta dotyčná tlustší či štíhlejší než ona, asi aby si dokázala samasebe nějak reálně zařadit a to mi přijde fakt ujetý a hnusný.

Offline Kokoska
34565 příspěvků moje polička 04. března 2023 22:00

Ounz vsak ja jsem nepsala nic o ohrozeni. Ohrozena jsem si nepripadala, ani kdyz jsem v damsky satne chlapa fakt potkala, rikal, ze si spletl dvere.  

Online DruI
5533 příspěvků moje polička 04. března 2023 22:03

Dělejte to jako já a choďte do společných sprch bez brýlí, pak vás na ostatních lidech nepřekvapí vůbec nic, protože nic neuvidíte :o)

Offline Kokoska
34565 příspěvků moje polička 04. března 2023 22:28

DruI ja mam bryle akorat na cteni

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 04. března 2023 22:43

Já do bazénu nemůžu vůbec chodit, protože ty společný sprchy a šatny prostě nedám. A to jsem plavala závodně, pár medailí mám. Mně ty cizí kozy a prdele vadily už v patnácti. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. března 2023 22:43

Pokud jde o sprchy, bylo by to divný. Například u nás v bazénu jsou sice společný šatny s kabinkami na převlečení, ale pak se jde do bazénu přes sprchy rozdělené na mužské a ženské. S řadou sprch pěkně vedle sebe, takže nejde vůbec nekoukat. 

Ale na druhou stranu  když jsem před 2 lety začala chodit na brigádu a zjistila, že tam je společná šatna a fakt se tam opravdu všichni prevlíkaj, tak mi to nakonec nepřišlo jako problém. Teda problém mám, ale protože se snažím schovat špeky, když je tam nějaký mladý kluk.

Takže bych si asi zvykla taky.

Jen by mě zajímalo proč je problém s neutrálním jménem? By to právě řešilo některé situace, že by to tak netlouklo do očí. 

Ale co teda asi nikdy nepřijmu je newspeak typu těhotný člověk nebo tak. Jasně, tady to není na pořadu dne, ale to už mi přijde víc extrémní než ty sprchy.

Online mirajo
2621 příspěvků moje polička 04. března 2023 22:46

DruI To jsem dřív praktikovala, ale občas jsem pak netrefila do bazénu ani zpátky, nenašla toho, koho jsem najít chtěla, a tak:)

K tématu...většina trans lidí definitivní přeměnu včetně operací nechce, chápu, nenutila bych je, myslím, že už hormonální léčba je natolik náročná, že ji člověk z rozmaru asi nepodstoupí a už tak složitej život by jim to usnadnilo, jsem pro. Odpor možná pramení z obav, že se pak posuneme ještě dál, pro změnu přece stačí se tak cítit, není potřeba ani žádné vyšetření, stačí zajít na úřad a je to /není to už uzákoněné ve Španělsku nebo nějaké jiné zemi??/. S tím nesouhlasím podobně jako si nemyslím, že se rodíme jako ono a že by bylo super si až časem vybrat, děti tak vychovávat...tyhle extremní názory podle mě neprospívaj nikomu.

Online Karja
44336 příspěvků moje polička 04. března 2023 23:15

Ignis Mně teda ty řady sprch na sportu naučily přijmout to svoje tělo, nestydět se a tak. Prostě najednou jsem viděla, že se tam vysvlecou mladý, starý, tlustý, hubený a jsou si cizí, ale kolikrát se tam spolu dokonce nahý i bavej! Já jsem jako malá nedělala žádnej sport, rodinu máme trošku prudérní v tomhle smyslu, takže to fakt bylo nějak v těch čtyřiadvaceti takové moc fajn probuzeni;-). Jako nevím, jestli bych se chtěla takhle na maloměstě nahá sprchovat vedle učitelky svejch děti, maminy kolegyně, partnerovy bejvaly....to už je vyšší level, to nevím:-D. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. března 2023 23:39

Karja mě nevadí se sprchovat s jinými ženami, to je v pohodě. Spíš mi šlo o to, že osobu s penisem tam těžko jen tak přehlídneš.

Jednou jsme takhle na střední s kamarádkou potkaly naši dejepisářku, mě to celkem nepřišlo divný, ale kamarádka z toho byla chvíli na větvi.

Akorát jak jsem marnivá, tak před klukama se moc svlékat nechci, kdybych měla o 15 kilo míň, tak mi to nevadí vůbec :-)

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 05. března 2023 07:39

Karja tohle bezpodminecny prijeti me naucila nudaplaz. Pred 8 lety jsem vyrazila s kolegou na Lhotu. On je hodne marnivej, vysportovanej, celej takovej hladkej a pestenej (gay). Nejdriv sem myslela ze vtipkuje, kdyz rika at si plavky neberu, ze pujdem na nudaplazbyl to sok, nejvic sem se fakt stydela v kontrastu s nim, ale ty lidi tam, to je bozi. Tam nikdo necumi, nijak zjevne nehodnoti, jsou tam zastoupeny stary, mlady, hezky, vosklivy...od ty doby se jezdim koupat uz jenom tam a je to dokonale osvobozujici pocit! Nudaplaz je zivotni styl a ja to doporucuju vsem

Online Karja
44336 příspěvků moje polička 05. března 2023 08:20

711990 Hihi, to zas nemusím mít všechno:-D

Offline Lilly_Ku
4506 příspěvků moje polička 05. března 2023 08:24

Karja mi v urcitym obdovbi hodne pomohlo chozeni do sauny po sportu. videla jsem jak rozmanity jsou lidsky tela a pomohlo mi to prestat resit z dnesniho myho pohledu blbosti :))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2023 08:26

711990 nudapláž je fajn, akorát muž tam se mnou nechce. Já teda s takovými místy nikdy problém neměla, být nahá v sauně mezi naháči nebo se převléct v šatně. 

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 05. března 2023 08:28

Karja

Evaeva u nas to bylo naopak, sambo furt chtel a ja rikala ze fuj, nudaplaz haha

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 05. března 2023 08:41

Kokoska no já myslím, že sme nebyly ve sporu, já jsem to myslela stejne jako ty, že poprvý možná 'jejda' a pak už prostě časem ' jojo, jasně' , nic o ohrožení jsem ti vkládat nechtěla, jen jsem přitakávala, že v tomhle máš pravdu..