Já prostě strašně nerada poslouchám mluvený slovo, jinak nic proti LK nemám (anžto ji neznám).
To je možný, ale dyk se o tom teď tak všude mluví - člověk by řek, že to absolvoval snad každej druhej podle toho, co je dnes a denně v médiích... těm coming outům se tleská... a nemyslím si, že je to zejména pro mládež moc prospěšný. Totiž v tý pubertě je člověk vůbec nejistej - svým celkovým směřováním, i svojí sexualitou, prostě sám sebou, a teď je tohle všechno tak "in" a tolik se o tom mluví, že to pro ty tápající/nerozhodný pokládám skoro za návodný. A to může napáchat víc škody než užitku: jako kdo za sebou nemá nějakou homosexuální zkušenost zejména v pubertě? S nejlepším kamarádem/kamarádkou?! Přičemž o tý tranzici slyší ted všude, a může snadno dojít k mylnýmu závěru ![]()
Strašlivý operace? Dělají se i horší, a doktůrci je sekaj jako housky na krámě taky, máme holt 21. století ![]()
Já vám fakt nevím. Pokud chce někdo být ženou, fungovat jako žena... tak jak toho dosáhne, když jsou najednou s partnerem v posteli - a oba (s odpuštěním, ale jinak to popsat nejde) stejně vybavený? Z toho heterosexuální styk, po kterým by jako žena s mužským partnerem toužila, prostě nevzejde. A co na to ten partner, jako "normální" chlap? Tedy podle mě samozřejmě. Snad nikoho nepohorším, ale bavíme se tady o takovejch věcech...