Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 28. února 2017 13:22

jizdenku pruvodci CD naskenuje (cislo nebo nevim co) a podle toho overi - kdyz jsem jela, delal to vzdy. polsky to pravdepodobne neumi, takze by musel spolehat na ten papir, ale papiru si vytisknu kolik chci a s jakymi jmenama chci - nejsou tam zadne kontrolni soucty, ktere by byly skontrolovatelne a zadny jiny zpusob jak overit tu jizdenku. zeditovat pdf je vec na pet minut.

letenka je uplne jiny pripad, tam prijdete na check in, kde vas overi uplne stejne jako ten pruvodci v ceskem vlaku. nactou cislo a bude sedi jmeno nebo ne. jina situace by byla, kdybyste na letenku normalne nastoupili do letadla a problem by se resil az ve chvili, kdy se dva pasazeri chteji posadit na to same misto.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 28. února 2017 13:25

tak ja osobne si radsi koupim jizdenku v klidku pres net a na nadrazi prijdu o 20 minut driv a necham to tam v krajnim pripade orazit, nez abych tam musela 2x. jednou pro jizdenku a jednou na vlak.

.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. března 2017 09:23

tak jsem se dnes vytocila hned u ranniho caje.

http://zpravy.idnes.cz/policske-strojirny-vybuch-hasici-dll-/domaci.aspx?c=A170228_213026_domaci_san

mam hodne kamaradu hasicu, nejsou to zadni nesmrtelni supermani. doma maji zenu a povetsinou male deti. jsou to tak trochu blazni, pomahaji jinym lidem, ale to jeste neznamena, ze kvuli lidske blbosti by mely byt z jejich deti sirotky. ach jo.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 01. března 2017 18:14
Reakce na continuity:

No to je neuvěřitelný.. Toho, kdo to takhle nahlásil bych zavřela za obecné ohrožení. Neuvěřitelné babráctví.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 03. března 2017 17:53
Reakce na Dadoo:

No, nevím, jestli toho, kdo to takhle nahlásil, nebo někoho z managementu. Už to, že zrušili jednotku hasičů, vypovídá o přístupu vedení k bezpečnosti. Řadový pěšák na pozici vrátného nebo ostrahy jedná podle toho, jak je proškolen a instruován. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 03. března 2017 17:59

U nás v Babišově.Rok potom, co odborná veřejnost dokolečka vysvětluje, že není možné 24 hodin denně, 365 dní v roce stát na značce a okamžitě a střelbitě reagovat.   

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. března 2017 19:04
Reakce na Isca:

no ty nadhero, to aby ucetni zacli podepisovat SLA (service level agreementy) a drzeli pohotovosti alespon 12x5 ne? o dva dny je pozde, co je nacas? deset minut? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. března 2017 13:07

pokus o změnu termínu v kadeřnictví:

já: (mile) haló, dobrý den, je tam paní xxx?

druhá kadeřnice: (naštvaný hlas) ne! paní xxx má odpolední!

já: aha, já jsem myslela, že když je po jedné hodině odpolední, tak by...(tam už mohla být, chtěla jsem dodat, ale nebylo mi dopřáno ani doříct větu)

druhá kadeřnice: (naštvaně) ne! odpolední je nejdřív po druhé hodině!

wth, jak to asi mám vědět? ještě že k ní nechodím. miluju ty hrozně přeochotné lidi pracující v českých službách. se divím, že mi třeba nepraštila telefonem.

edit: aneb i vám hezký den...

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 09. března 2017 13:37

No, namíchlo... nejdřív teda hodně, leč posléze se událost zařadila spíš do kategorie trapasů...

Minulý týden mi přišla složenka za psa, jako naschvál ve výroční den  Samozřejmě za celej rok 2017. Vzteky jsem se neznala - protože původní informace zněla, že veterinář pošle na úřad hlášení.

I sedla jsem a napsala úřadu mail, z jehož každičkého písmenka kapal jed a závěr celkově zpochybňoval nejen příčetnost úřednic, ale i jejich charakter 

V pondělí se mi ozvali a kupodivu velmi smířlivým tónem mě prosili, jestli bych nezašla k nim papír podepsat, že žádné hlášení neobdrželi. I rozkatila jsem se podruhé na šlendrián, který v naší republice vládne a ničí tak nervy slušných lidí...

Hned jak jsem hovor ukončila, volala jsem mladým, abych si postěžovala... následovalo dlouhé ticho... a poté - nesmělým tónem - bomba: "jejda, my jsme si ten papír vzali k sobě, ale zapomněli jsme ho poslat!" 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 09. března 2017 13:41
Reakce na barbucha:

eh.. to mi teda vůbec nedošlo, že na úřady je třeba hlásit i tohle

a včera u nás doma (samozřejmě v deset večer:-( dítko si vzpomenulo na domácí úkol: vypsat, kolik utratíme měsíčně za bydlení, za hypotéku, za jídlo a tak dále :-O

poté, co minule měl hlásit jak třídíme doma odpad už čekám jen kontrolu na prvního máje, jestli jsme vyvěsili sovětské, a pardoon, eurounijní vlaječky

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 09. března 2017 13:46

Tak jestli máš psa řádně přihlášenýho... tak proč potom platit ten poplatek (v Praze 1500), když už ho nemáš

Jinak s takovým domácím úkolem bych paní učitelku asi hnala - co je sakra komu do toho?! To už dost hraničí...

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 09. března 2017 13:54

Tak s takovým domácím úkolem bych poslala pančitelku někam - co je komu do vašich rodinných financí?!

edit: než jsem to sesmolila a odehnala psa, kterej se zrovna teď chtěl přetahovat o plyšáka, koukám, že na to máme s barb stejnej názor

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 09. března 2017 13:57
Reakce na barbucha:

nám veterinář sám řekl, že nám vystaví potvrzení pro úřad, mě to, přiznám se, v tu chvíli vůbec nenapadlo

ale jinak u nás byl před lety kvůli nezaplaceným poplatkům za psa exekutor, taky dobrá story, já byla na pár měsíců v zahraničů, poplatky odcházely od mámy z účtu, kde měla tenkrát docela velkej každoměsíční pohyb peněz a přehlídla, že napsala špatně kod banky a peníze se vrátily zpět a já byla pryč a nestihla si vyzvednout ten doporučenej dopis a kromě něj žádná upomínka nepřišla...no a pak rovnou exekutor...naštěstí to šlo zaplatit i na místě, i s tou exekucí teda.

A jako že mám ty psy celých těch už celkem asi 15 let hlášený a tu známku mi na ulici nekontrolovali jednou jedinkrát...

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:01
Reakce na barbucha:

tak pejska uz ma na sebe nahlasenyho starsi ditko a hlavne je dikybohu zatim ok (i kdyz uz starsi) tak mi to fakt nenapadlo

RoSa v prvni chvili me napadlo to samy (poslat ho s tim ukolem do haje) no ale kdo by to odnesl, ze... tak jsem mu to nadiktovala v procentech:-)

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem známku měla viset v předsíni. Na kšírách to tak blbě cinkalo... Nikdy ji nikdo nechtěl vidět, jednou snad údajně kontrolovali čip jenom.

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:02

a jakej to má účel, takovej úkol?

Jakože nějaká finanční gramotnost, hospodaření atd.? Já bych si to asi vymyslela, no fakt, co je komu do toho? A pak to tam ještě nějak veřejně rozebíraj?

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:05

Myslím že by to nikdo neodnesl... já bych přiložila průvodní dopis od rodičů s vysvětlením, že tyto soukromé údaje nepatří do rukou nepovolaných. 

kdoví jestli ta vaše učitelka nemá vedlejšák jako finanční poradce 

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:05
Reakce na barbucha:

R. je hlavně teda velmi pečlivě ověšenej telefonem na viditelným místě.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 09. března 2017 14:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, to je důležitý. Někde jsem viděla i číslo, vyšitý na obojku myslím.