Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:32
Reakce na barbucha:

Tak konkrétně rozdělení black and white požívají Angličané v mém okolí celkem běžně a nemyslí to nijak pejorativně.

Online RoSa
10173 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:33
Reakce na Emerald:

a proto asi vystoupili z EU

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:38
Reakce na RoSa:

Tak Londýn by zrovna v EU zůstal, kdyby mohl...

Online barbucha blogger
35868 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:56
Reakce na Emerald:

Já to chápu, mně takový označení taky nevadí (rozhodně je mi milejší běloch než Caucasian, černoch než African-cokoliv )  jenom vím, co za strašlivý mrzení to užití přináší v politicko-korektní společnosti 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:58
Reakce na :

klidně budu nekorektní, ale je to úchylné. fakt se jako společnosti zvrháváme. původně dobré úmysly nás brzy zadusí.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:06
Reakce na :

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:28
Reakce na :

To nevím, setkala jsem s tím před pár lety, když teta pro děti v Londýně druhý stupeň školy. Prostě měla tabulky a tam se do hodnocení školy započítávalo úplně všechno od umývání podlah po diverzitu žactva.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:28
Reakce na :

U nás v škole je na dámskych záchodoch návod na použitie pisoáru (ten pisoár tam pochopiteľne nie je). Ale nemyslím, že tam je dôvodom rodová rovnosť.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:05
Reakce na :

Na jednu stranu se tady dodržuje až šílená hyperkorektnost, na straně druhé jsou ale ve společnosti pořád silně zakořeněné hlavně ty rasové předsudky - a to napříč rasami. Znám případy, kdy si černé děti nechtěly hrát s bílými, protože měly ve škole převahu a cítily se silné v kramflecích ( a odkud tyhle názory asi tak mají, že ), naopak se tohle skoro neděje, protože kdyby něco podobného udělali bílí, tak z toho je oheň na střeše ( i když v soukromí to samozřejmě může být jinak ), stejně tak kolem sebe vidím, jak se druží hlavně bílí s bílými, černí s černými a ..........muslimové s muslimy. Moje děti tohle už naštěstí nikdy řešit nebudou, protože jim je úplně jedno, jak kdo vypadá, ale hlavně že je kámoš.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:24
Reakce na Emerald:

"Moje děti tohle už naštěstí nikdy řešit nebudou, protože jim je úplně jedno, jak kdo vypadá, ale hlavně že je kámoš."

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 16. března 2017 15:46

Stav počítače po aktualizaci Windows 10 - jako pokaždé mi počítač opakovaně zamrzá kdykoliv, když se od něj na chvíli vzdálím, nehýbu myší . Na hlášky "Mozilla firefox neodpovídá" (popř. Microsoft Edge neodpovídá, Word neodpovídá) jsem už totálně alergická.

V mezidobí mezi aktualizacemi se v tom doma chlapi trochu povrtají, nějak se to usadí. Až do příští aktualizace. Dnes jsem dvakrát přišla o rozdělané přípravy na doučování .

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 16. března 2017 16:46
Reakce na cinkja:

Stav počítače po aktualizaci Windows 10 - jako pokaždé mi počítač opakovaně zamrzá kdykoliv, když se od něj na chvíli vzdálím, nehýbu myší . Na hlášky "Mozilla firefox neodpovídá" (popř. Microsoft Edge neodpovídá, Word neodpovídá) jsem už totálně alergická.

V mezidobí mezi aktualizacemi se v tom doma chlapi trochu povrtají, nějak se to usadí. Až do příští aktualizace. Dnes jsem dvakrát přišla o rozdělané přípravy na doučování .

Hm, mne toto robila pravidelne 7-mička, ale desina nie.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 16. března 2017 18:42
Reakce na cinkja:

aktualizace jsou zlo;-)

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 16. března 2017 19:28
Reakce na cinkja:

Absolutně nejhorší je, když ty 10 chtějí u vypnutí "aktualizovat a vypnout". Obvykle je druhý den zapnu a čekám hodinu, až se aktualizují. To je moje smrt.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. března 2017 14:01

Aktualizoval se mně Samsung, všechno je jinak a blběji! Vrátit se to nedá,že? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. března 2017 14:15

mám nový notebook a blbý desítky a taky pořád jen aktualizuju, při vypnutí, při zapnutí, asi i v noci se ti snad samo pustí a aktualizuje 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 22. března 2017 08:24

Můj domácí počítač....  skonal. Prosím minutu ticha.

Měla jsem ho dlouho a měla jsem ho ráda. Měl sice své mouchy, ale znáte to. Když někoho milujete, přijímáte ho i s jeho chybami. BOŽE, CO BUDU DĚLAT? Nesnáším vybírání nových věcí, pokud nejde o hadry nebo parfémy! Vůbec se v tom nevyznám. Jsem nešťastná.  

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 09. dubna 2017 22:01

Dneska jsem zůstala paf u TV večerních zpráv:

"Paní Jana dojíždí denně do práce 12 km. A od ÚP na to dostává 1.500 Kč měsíčně..."

WTF??? Tady se berou peníze za dojíždění do práce??? Nepřijde vám to úchylný???

Nárok má každý, kdo bude pracovat mimo obec trvalého bydliště a předtím byl půl roku nezaměstnaný. Má to být pracovní pobídka. 

Doted jsem si myslela, že bychom si v té práci na dopravu do zaměstnání měli vydělat.. Že je to starost každého osobně.