Tak konkrétně rozdělení black and white požívají Angličané v mém okolí celkem běžně a nemyslí to nijak pejorativně.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
a proto asi vystoupili z EU ![]()
Tak Londýn by zrovna v EU zůstal, kdyby mohl...
Já to chápu, mně takový označení taky nevadí (rozhodně je mi milejší běloch než Caucasian, černoch než African-cokoliv
) jenom vím, co za strašlivý mrzení to užití přináší v politicko-korektní společnosti ![]()
klidně budu nekorektní, ale je to úchylné. fakt se jako společnosti zvrháváme. původně dobré úmysly nás brzy zadusí.
![]()
To nevím, setkala jsem s tím před pár lety, když teta pro děti v Londýně druhý stupeň školy. Prostě měla tabulky a tam se do hodnocení školy započítávalo úplně všechno od umývání podlah po diverzitu žactva.
U nás v škole je na dámskych záchodoch návod na použitie pisoáru (ten pisoár tam pochopiteľne nie je). Ale nemyslím, že tam je dôvodom rodová rovnosť.
Na jednu stranu se tady dodržuje až šílená hyperkorektnost, na straně druhé jsou ale ve společnosti pořád silně zakořeněné hlavně ty rasové předsudky - a to napříč rasami. Znám případy, kdy si černé děti nechtěly hrát s bílými, protože měly ve škole převahu a cítily se silné v kramflecích ( a odkud tyhle názory asi tak mají, že ), naopak se tohle skoro neděje, protože kdyby něco podobného udělali bílí, tak z toho je oheň na střeše ( i když v soukromí to samozřejmě může být jinak ), stejně tak kolem sebe vidím, jak se druží hlavně bílí s bílými, černí s černými a ..........muslimové s muslimy. Moje děti tohle už naštěstí nikdy řešit nebudou, protože jim je úplně jedno, jak kdo vypadá, ale hlavně že je kámoš.
"Moje děti tohle už naštěstí nikdy řešit nebudou, protože jim je úplně jedno, jak kdo vypadá, ale hlavně že je kámoš."
![]()
Stav počítače po aktualizaci Windows 10 - jako pokaždé mi počítač opakovaně zamrzá kdykoliv, když se od něj na chvíli vzdálím, nehýbu myší
. Na hlášky "Mozilla firefox neodpovídá" (popř. Microsoft Edge neodpovídá, Word neodpovídá) jsem už totálně alergická.
V mezidobí mezi aktualizacemi se v tom doma chlapi trochu povrtají, nějak se to usadí. Až do příští aktualizace. Dnes jsem dvakrát přišla o rozdělané přípravy na doučování
.
Stav počítače po aktualizaci Windows 10 - jako pokaždé mi počítač opakovaně zamrzá kdykoliv, když se od něj na chvíli vzdálím, nehýbu myší
. Na hlášky "Mozilla firefox neodpovídá" (popř. Microsoft Edge neodpovídá, Word neodpovídá) jsem už totálně alergická.
V mezidobí mezi aktualizacemi se v tom doma chlapi trochu povrtají, nějak se to usadí. Až do příští aktualizace. Dnes jsem dvakrát přišla o rozdělané přípravy na doučování
.
Hm, mne toto robila pravidelne 7-mička, ale desina nie.
aktualizace jsou zlo;-)
Absolutně nejhorší je, když ty 10 chtějí u vypnutí "aktualizovat a vypnout". Obvykle je druhý den zapnu a čekám hodinu, až se aktualizují. To je moje smrt.
Aktualizoval se mně Samsung, všechno je jinak a blběji! Vrátit se to nedá,že? ![]()
![]()
mám nový notebook a blbý desítky a taky pořád jen aktualizuju, při vypnutí, při zapnutí, asi i v noci se ti snad samo pustí a aktualizuje ![]()
Můj domácí počítač....
skonal. Prosím minutu ticha.
Měla jsem ho dlouho a měla jsem ho ráda. Měl sice své mouchy, ale znáte to. Když někoho milujete, přijímáte ho i s jeho chybami. BOŽE, CO BUDU DĚLAT? Nesnáším vybírání nových věcí, pokud nejde o hadry nebo parfémy! Vůbec se v tom nevyznám. Jsem nešťastná.
Dneska jsem zůstala paf u TV večerních zpráv:
"Paní Jana dojíždí denně do práce 12 km. A od ÚP na to dostává 1.500 Kč měsíčně..."
WTF??? Tady se berou peníze za dojíždění do práce??? Nepřijde vám to úchylný???
Nárok má každý, kdo bude pracovat mimo obec trvalého bydliště a předtím byl půl roku nezaměstnaný. Má to být pracovní pobídka. ![]()
Doted jsem si myslela, že bychom si v té práci na dopravu do zaměstnání měli vydělat.. Že je to starost každého osobně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.