netusim. jsem
se ptala po nejakem zadani ale nic jsem z nej nevyrazila. dnes optam jako to
dopadlo. jinak predmet je rodinna vychova tak mozna ta gramotnost, nevim. no
blbsi ukol ji nemoh napadnout..
netusim. jsem
se ptala po nejakem zadani ale nic jsem z nej nevyrazila. dnes optam jako to
dopadlo. jinak predmet je rodinna vychova tak mozna ta gramotnost, nevim. no
blbsi ukol ji nemoh napadnout..
U nás v parku to kdysi/jednou kontrolovali měšťáci - ty známky teda. To byla tehdy Sára malinká, akorát jsem si ji přivezla a ještě byla v té půlroční lhůtě, kdy tu známku mít nemusela (teď už to zkrátili myslím na 3měs. nebo tak).
eh.. to mi teda vůbec nedošlo, že na úřady je třeba hlásit i tohle
a včera u nás doma (samozřejmě v deset večer:-( dítko si vzpomenulo na domácí úkol: vypsat, kolik utratíme měsíčně za bydlení, za hypotéku, za jídlo a tak dále :-O
poté, co minule měl hlásit jak třídíme doma odpad už čekám jen kontrolu na prvního máje, jestli jsme vyvěsili sovětské, a pardoon, eurounijní vlaječky![]()
![]()
To Otíček?
tovizejo a pak ho nenechaji projit dokud nevyplajznem sponzorsky dar:P
tak navopak :-D
to me nenapadlo, mohla pak ubohymu ditku nosit svacinky;-)) blby ze on moc vyhladovele zrovna nevypada:P
"... a kdo ji poslal"
to je boží a klíčový dotaz!
s dovolením bych ho zahrnula do svého dotazovacího arzenálu
Nestraš. Já známku někam dobře uklidila, když ji poslali, že takovou obří placku na Netopýrku nepověsím. ![]()
Tak Sára se narodila 1.5.2001 - od té doby jsem kontrolu nezažila.
Ale dneska jsou (předpokládám) už tak vybavený, že když jim řekneš r.č., tak si to v registru najdou na dálku.
No, co na to říct... jedině snad to, že přístup ČT vskutku může vyvolat pochybnosti o nestranném přístupu k tý kreatuře. Skutečně objektivní reportáž by se totiž musela skládat z výhradně sprostejch slov ![]()
Taky mě hned napadlo, udělat to v procentech. A upřímně-čekala bych to už i v zadání. Protože to mi přijde i zajímavý i jako třeba námět k debatě ve škole-jaké procento příjmů padne na co a podobně, ale mluvit bez konkrétních částek.
Ona je to vlastně obdoba úkolů pro mrňata-zatím dcera vyplňuje, kdy se narodila babička a jak se jmenuje....tohle je jen vyšší level. :-/
Tak to jsem si musela precist dvakrat. Asi bych byla v pokuseni mu nadiktovat castky typu barak za 30mega a za jidlo aspon sto tacu, pac maminka ma rada kaviar a humry :D Co si to proboha dovoluje, strkat nos do rodinnych financi...
financni gramotnost by se na skolach probirat mela a rozhodne jsem za. ovsem nenapadlo by me, ze si to nejaka ucitelka vylozi takhle ...
omg.
To teda čumim. Jednak je to typický příklad domácího úkolu pro rodiče, jednak do toho nikomu nic. Chápu, že myšlenka dobrá, v rámci výuky finanční gramotnosti... Asi bych pančelce napsala "nevím, protože nemusím;-))" a byla by to asi ta nejmírnější odpověď, kterou by u nás ve škole dostala.
procento z prijmu bych ja v zadnem pripade nepsala. vsichni jsem tady na jednom sidlisti, kde jsou dva typy bytu a pocitam, ze poplatky za byt platime vsichni +- stejne. kdyz napisu, kolik je to procent z naseho prijmu tak si vsichni, co nejsou uplne slabodusi, odvodi, kolik ty prijmy jsou.
o prijmech nebyla rec:-)
ale to procentualni rozdeleni vydaju jsem si dnes udelala naostro (pro ditko jsem to strihla jen tak orientacne zhruba) a je to docela zajimavy
eh.. to mi teda vůbec nedošlo, že na úřady je třeba hlásit i tohle
a včera u nás doma (samozřejmě v deset večer:-( dítko si vzpomenulo na domácí úkol: vypsat, kolik utratíme měsíčně za bydlení, za hypotéku, za jídlo a tak dále :-O
poté, co minule měl hlásit jak třídíme doma odpad už čekám jen kontrolu na prvního máje, jestli jsme vyvěsili sovětské, a pardoon, eurounijní vlaječky![]()
SE po... Ale nedivím se. Já jsem ze školství prchala mílovými kroky a už mě nikdo nepřinutí se tam ukázat. Nevadili mi žáci, peníze ani obědy, ale ten slepičí kolektiv.
Byly schopný kvákat hodiny o každém rodiči, kde dělá, proč dělá, za kolik asi dělá, proč nosí to a to...Jasně, že ne všechny, ale stačí dvě z kolektivu, aby to stačilo na slepičí dialog.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.