Sweet Potato ale to je krásný! Další věc, co bych asi chtěla![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
JankaM Vítám tipy od místní znalkyně. Bydlet budeme v Čenkovicích.
Loni jsme Boudu museli vzdát, jen prošli venek, protože pes, letos bych moc ráda dovnitř.
Vilemina Viď? Něco mi říká, že se to dřív či později okotí.
Sweet Potato pevnost vnitřek je zavřená, betonuji ty zvony a rekonstruují min.do konce června, byli jsme tam v neděli. Jinak Suchy Vrch, rozhledna, Králíky Hedeč klášter a taky rozhledna, Křížová hora rozhledna. Jestli chcete velky bunkr tak Hurka v Kralikach nebo menší U Cihelny, tam je i vojenské muzeum. Dál taky Kr.Sněžník, Dolní Morava je už dost cirkus, přehrada Pastviny, Zemská Brána.
AprilTwelve 40 je dobrá, pokud vypadáš na 25.
Luna
to bude nacase vzit na vedomi, ze nic jinyho nez to co mas-to, co jsi proste nedostanes. zivot je proste ted![]()
viktorka_od splavu Hele, jakákoli jiná odpověď než: Však to je Luno tvůj případ...a pár srdíček...je nepřípustná.![]()
JankaM Aha, aha, budeme tam v půlce července, tož uvidíme, jestli to stihnou. Ostatní znám až na tu Cihelnu a Křížový vrch, ale mně nevadí se vracet.
Hedeč byla loni obzvlášť romantická.

JankaM Takové typické orlické počasí jsem loni chytli.

dobíjím baterky ležením v trávě. bez dětí. zkouším poznávat ptáky- nic jinýho tu skoro není slyšet.

My si to s Rozárou dneska taky děláme hezký, krasnej den!
Vilemina ale no to je moc pěkný! Sklenku bílého si dám večer, tos mi úplně krásně připomněla!
Sweet Potato taky moc krásné fotky ![]()
Luna no však je to tvůj případ ![]()
![]()
![]()
![]()
Vilemina Ale vypadá to, že Rosarka suší hubu. Teda tlamu. Nebo co má dobrýho?
Karja ona je takovej loudil![]()
A mně dnes udělalo radost, že jsem na pítku, o kterém jsem si myslela, že to bude jen taková lehce kýčovitá zahradní ozdoba, viděla pít rehka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my

marieu