Tuhle voňavou nádheru jsem dostala od kamarádky ![]()

Tuhle voňavou nádheru jsem dostala od kamarádky ![]()

Zu krasna! ![]()
Zu ta je nádherná
Zu pivoňky jsou nádherné. Chtěla jsem je jako svatební kytici a stihly ten rok odkvést dříve.
nonemy loni jsem tu psala, že jestli se někdy vdám, tak musím mít pivoňkovou kytici ![]()
Zu tak já ti budu držet pěsti, aby to klaplo :)
No teda! Fakt krásná!
Napříč vlákny jsou tak krásné pivoňky a ty moje asi nikdy nevykvetou. Poupata jsou asi měsíc na stejné úrovni.
Ale to patří do stížností.
Zu Tak ta je! ![]()
Tak Betty moje pivoně jsou na tom stejně, pořád zavinutý poupata. A já se na ně tak těšila!
Zu nádherná!
Vilemina Zase se budete radovat, když u nás už bude dávno odkveteno. Pivoňky jsou nádherné, škoda, že kvetou tak krátce.
Jos Já kdybych se kdy vdávala, tak bych tou kytkou nehodila. Asi bych si na to pořídila nějaké koště:-D. Mne by to přišlo hodně líto:-D. Jednak že ji mít nebudu a druhak že se třeba zničí:-D. Takže ti to zapomenutí schvaluji!
Karja já taky kytkou neházela, vůbec jsem to neměla v plánu:) Ale slyšela jsem, že někdo si ty kytky pořizuje dvě, jednu na házení a jednu tu hlavní:)
Karja Ze stejného důvodu jsem měla svatební originálku a na házení jsem nechala uvít menší a pevnější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.