U nás už pivonky odkvetaju. Minulotýždňová zo záhradky

U nás už pivonky odkvetaju. Minulotýždňová zo záhradky

Já jsem kytkou házela svou, přežila to v pohodě a pak jsem ji stejně vyhodila, až uvadla.
A kam chodíte na terapii vy?? 

marieu to je krasa
na terapii dochazim taky do lesa.
marieu No tak to je Terapie! ![]()
Emi to jsi hodná! Ale potvory začínají![]()

u nás skoro dva měsíce poupata, která se nerozvila ani ve váze a ještě pořád některá z nich zůstala uzavřená - a už se určitě ani nerozvinou, no a to nejhezčí jsem málem ani nestihla... teď už je konec

viktorka_od splavu S pivoňkami je to jak s tím avokádem - ještě ne, ještě ne, pořád ještě ne...a už ne.
Sweet Potato no přesně!
Lamicka to je krasa. Relaxujem na lehatku mam rannu tak ziadny vykon uz nie som s hopna vykonavat.

Ale dnes som to asi prehnala ![]()

marieu Nádhera :-)
Začal růst bambus, už jsem nedoufala :-). Jsem celý den doma a pokaždé, když zvednu oči, je vyšší :-).
999 uz si ho aj pocula ? ![]()
999 začínám brousit kosu.. ![]()
999 Hurá, bambusový večírek se blíží!!! ![]()
Janulik03 au!
marieu zlaty lesik
Janulik03 to teda! Akorát voda v potoce je ještě pořád jak žiletky. Dobré to bylo ![]()
Mha Z vlastní zkušenosti vím, že to není na kosu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.