Mha nojo,ten pes bude zrejme chytrejsi nez ja.![]()
prave,ze byla taky nevidoma.
Mha nojo,ten pes bude zrejme chytrejsi nez ja.![]()
prave,ze byla taky nevidoma.
slniecko dakujem ![]()
Zarinya asi paní znal, proto stěkal.![]()
Mha já nejsem odbornice. Ale dají se naučit různé věci, psi jsou v tom fakt neuskuteční. K nám do školy chodil kluk, který měl asistenčního psa, který rozpoznal, že padá do deprese a hned ho začal oblizovat a utesovat.
Ja zrovna dneska přemýšlela, jak bude v kariéře pokračovat Růžena. Ona venku v hospodě spravedlivě obchází všechny stoly, aby si ji mohli podrbat a pomazlit naprosto všichni, u každého stolu. A nové příchozí osobně vítá. Mohla by se specializovat ![]()
Asi bych jim měla začít v hospodě účtovat hodiny knajpaterapie. ![]()
Dadoo Kneipp![]()
Někteří psíci poznají kolisajici hladinu cukru u diabetiků, takže by mohla Růženka poznávat klesající hladinu alkoholu v krvi a zaštekat Další pivo!
Ne dnes, ale ve čtvrtek. Nemám čas to sem ani nahrát.

continuity Rodné širé lány jsou super
continuity Ach.
continuity - přidávám se, krása. ![]()
continuity obě fotky s překrásnou atmosférou!!
já byla dnes s dětmi na třídním srazu 20 let od maturity. Byl to víkend u spolužáka na chatě a bylo to famózní. Malá skupinka dětí, které se zdatně zvládly zabavit i samy, potok, stavění hrází, meloun, bublifuky, spousta kávy a chvilka času popovídat s každým. Byli jsme už tehdy skvělá parta a i dnes jsme hladce navázali tam, kde jsme "byli" kdysi. Bylo to doopravdy a trochu nečekaně báječné ![]()
A my sme uzivali krasny teply den pri detskom bazene. Teraz su obaja grogy. Dufam ze zajtrapokracujeme, rano lievance s jahodami ktore si sami nazberali potom leb povalovanie a budu cakat na rodicov ![]()

Janulik03 jezus ta už je velká!
Janulik03 Jeeej! Ta malá už je velká!!!❤️
viktorka_od splavu Manuka rastu ako z vody
uz pojde do skolky a nevie sa dockat. Je radost s nimi travit cas a krati sa mi to. Onedlho uz s babinkou a dedom nebudu chciet travit cas. Budu velki s inymi zaujmami . My sme s malou vstali o 5 a cakame az sa dom prebudi
Janulik03 á, taky ranní ptáčata! ![]()
Janulik03 my tradičně v pět, on má v sobě snad hodinky! Jsme venku už dvě hodiny, už jsem stihla i nějakou drobnou práci. A zjistila, že mi černá růže
Janulik03 ta brýlová fotka je skvělá! Jak si malá s tomu spokojeně zatleskala ![]()
Pinot Noir cernanie ruzi
ja som obrala vsetko cierne a spalila a navyse aj dost ostrihala. A zistila som na niektorych kvetoch mucnatku zas ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.