Ďakujem, ste milé ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie to je mile :)
Už 5 hodin krásně prší
keře a stromy úplně ožívají, vzduch se vyčistil, ptáci řvou, větrám dům a koukám na mlhu stoupající z Vltavy a okolních skal, krása!
letfenixa moc držím pěsti, jen víc dobrých zpráv!
Bola som poobede za mužom a bola som príjemne prekvapená, ako dobré vyzeral
(Že mi cesta do Žiliny trvalá polhodinu a cesta v Žiline k nemocnici tiež polhodinu môžem obhájiť tým, že auto má opravené brzdy a bolo treba trochu pojazdit, aby si sadli
)
Odkiaľ? ![]()
Biely kvet PB
Dnes mám den plný úrazů, nepříjemností a pracovních havárií.
Poslední kapka bylo oznámení v školním systému: Vašemu synovi bylo uděleno výchovné opatření.
Skřípala jsem zubama a synáček se dušoval, že nic neprovedl.
Když jsem se dostala do systému, byla tam pochvalu ředitele školy za reprezentaci![]()
Mha :-DHahahaha, tak to je vtipny a hezky teda! Synovec teď nosí poznámky a sestra to vždycky komentuje (bez jeho přítomnosti) ,,válel se pod stolem, no tak to je dobrý, že nikomu neubližuje,nebije, prostě se válí pod stolem,,:-D
Mha šikovného synka máš. ![]()
letfenixa skvelá správa, teda ta o manželovi. Nech ide všetko ďalej čo najlepšie.
Co sa týka dopravy v Za, to je taká klasika.
Se synem jsme na procházce potkali tohoto krasavce

Malenge No teda ![]()
andulka01 krásnej, viď? Ještě nikdy jsem černého čápa neviděla, je majestátní!
Malenge Nádhera.
Já doufám, že se u nás na rybníčku zase dočkám ledňáčka. Zatím je tu z typické pražské zvířeny jen liška. Čím dál oprsklejší.
Malenge cerny cap je zazitek. Krasna fotka.
Sweet Potato lednacci jsou na Botici, Rokytce a jednoho jsem loni potkala i na Holesovicke zastavce privozu Holka. Doufam, ze prezili zimu a taky se tesim.
Ginger jsem ráda, že jsem ho stihla vyfotit, abych ho mohla ukázat i staršímu. Ledňáčka jsem v Praze nepotkala, a to jsme asi rok u toho Botiče i bydleli. To musí být taky zážitek.
letfenixa ty bývaš v PB?
Malenge juuu, čáp! ![]()
Stihla jsem přijít domu "za minutu slejvák"
ten déšť zpoza okna není marnej...
betsey áno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články