Kan chápu, že jsi to netušila. Kdo to takto nemá, tak neví, co to s někým dokáže udělat. A každý to nemá stejně. Jsou lidi, co se pavouků bojí, ale fotka by s nimi nic neudělala. Já to mám asi silné. Nesáhla bych ani na fotku a když jsem to viděla, tak jsem se strašně lekla... infarktový stav. Moc bych si přála se jich nebát, protože mně to dost komplikuje život. Ale spíš se to zhoršuje. A jsou fakt všude. Radši bych se bála hadů nebo myší... ty potkám jednou za čas.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Renusatko A škoda toho nevyužít, že?![]()
Nona (krátká modlitba ve 14:00) u trapistů v Novém Dvoře a pak 13 km pustou krajinou se zaniklými vesnicemi a opuštěnými kostely. Občas jsem ráda sama ![]()
Archivářka ach
tam je to nádherné.
Ale jako pět centimetrů, to nebude úplně místní druh, ne?
Fotku jsem nestihla, ale pokoutník má klidně 10 cm, dobrou noc přeju ![]()
Myrtila pavouci mi nevadí, žádný takovýhle hmyz, akorát ty nepamatuju, že bych někdy viděla nějakého tak velkého. Ale já jsem holka z města ![]()
Kan jsem ráda, že jsem zase jednou něco nestihla ![]()
mám teda problém pak na ten displej sáhnout a rolovat...
Jsem fakt radsi, ze to mam s hadama nez s pavoukama, protoze ti s nama bydli a nechci chemizovat cely dum nekolikrat za leto. Staci byt tyden pryc a pres televizi nebo pres kavovar je pavucina. A tuhle rano jsem otevrela oci a vedle hlavy na me ze zdi koukal docela vypaseny kousek, to teda bylo i na me silny kafe.
Ale mám Ailurofobii. Vím, že je to iracionální, ale nemůžu si pomoct.
Jsi asi první, o kom vím, tedy pokud je to opravdu fobie. Hodně zvláštní, s tím se asi taky nežije dobře, ne?
Ja mám radosť z celého teplého septembra. Oddialilo to hnusnu zimu.
Garfie tak to musel být moc krásný den
Pokérovanec z Guamu zní velice exoticky a mátová zmrzlina mňam!
Tak to se velmi, velmi omlouvám. Chápu, že se někdo děsí živého, ale z fotky?
Tak se koukni do VIP vlákna, jak se děsíme fotek![]()
Sauna v úplném centru, sice mě trochu znervozňovaly davy promenující se po nábřeží, ale bylo to super

brrr to bych si taky dala líbit
brrr Dobrej zážitek! ![]()
Garfie Jo! Akorát jsem musela vystoupit z komfortní zóny, když jsem se snažila převlíknout tak, aby mě neviděly davy courajíci po nabřeží a zároveň ti chlápci, co byli v sauně s náma
Naštěstí jim je to fakt jedno, tak jsem překousla fakt, že jsem v plavkách jak hrošík liberijský. Jo a kluci skákali do vody ze střechy sauny.![]()
brrr Ty jo, tak to je bomba, budou mít super vzpomínku!
brrr to je super! Ty davy ti záviděly, to je jasný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.